Chastise Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 günlük, az kaldı lan. bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Günlük delirmeye devam ediyorum noolacak bu halim? Az kaldı iki haftaya bitiyo bu manyak hallerim, öss bi geçsin kurtulurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 günlük, hata yaptığımı biliyordum. attığım her adımda kendi ellerimle hazırladığım bir tuzağın içine yürüyordum adeta. halbuki iki hafta önce ne kadar saftım ve hazırlıksızdım aynı yolda yürürken. biliyordum... SESSİZ KILIÇ ADLI KİTAPLA TUVALETE GİRDİM 2,5 SAATTİR TUVALETTEYİM GÜNLÜK, YARIN FİNALİM VAR ONA ÇALIŞICAĞIMA DRIZZT ENTRERI ZART ZURT OKUYORUM, RESMEN DAYAKLIĞIM LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 arkadaşla yazdığımız proje için tübitaktan para desteği gelmiş çok bişey değil ama olsun referans olur. zira görüştüğümüz şirketten asıl para sponsorluğu geldi sponsorluk konusunu görünce hatırladım gelen mektupları taratıp arkadaşa yollamam lazım sdf iyi oldu bu işin başvurulardan önce kesinleşmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veþtitsa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 çok uykum var günlük uyumalıyım dinlenmeliyim hadi mutlucakla kal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Kazım Kanat amma attın be adamım, şekilden şekle girdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 günlük lan. lan günlük. öf. simultane bi şekilde saçmaladım galiba kıza karşı. ahah nası toparlıcam lan sdfsfg. hala da saçmalıorum. neyse toparlarız. güzel türkçem canım türkçem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 hey allam 3te3. mola veriyorum tamamdır. ayrıca ceza gelmiş eve 237 ytl. ben ceza yemezsem sen ceza yemezsen bu ülke nasıl kalkıncak? istanbul süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eledhwen Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Uykusuzluğun başıma iş açacağını biliyodum günlük. bugün sınavda gaayet güzel bi şekilde uyuyakaldım. 3 saatlik uykuyla girdim sınava ilk bölümü bi gaza gelip çözdüm ta ki ikinci bölüme gelene kadar.. sınavda çok kişi yoktu 7 kişi filandık.koydum kafayı sınav kitapçığının üzerine saçlarımla kamufle oldum ve ciddi ciddi daldım.bi süre sora arkadaşın naapiosun lan sınavdayız kalk çöz çabuk demesiyle uyandım.20 dk filan dalmışım öyle. bu uyku problemini çözmem lazım diyorum ve bildiğim bütün küfürleri kendime sıralıyorum. gittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende de aynı problem var günlük 10 yıldır uyumuyorum tavsiye ve destek için ÖM. tşk. asashahasfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bende uyuyamıyorum lan =S bügün bi adam çktı izafiyet teorisinde girdi ufalardan çıktı kurana falan girdi kromozom falan da dedi habertükte saba tümerle bu gece yi izlemez olaydım iyice uykumu kaçırdı bide öneridigi şey yatagın altına 30cm büyüklğünde silindirik bi demir koyun güzelce uyursunuz dedi gay bu adam günluk isminide bilmiyorum ama çıkıyo devamlı tvye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 günlük "ombudstmanlık" mıdır nedir, birşey sordu hoca sınavda, 3 soru vardı bi tanesi sadece bu kavram üzerindeydi. arkadaşım dün o ile başlayan bişey var ona çalış öenmliymiş demişti, ama ben çalışmadım, öküzün önde gideniyim çünkü. gitti 40 puan. gerisinden tam puan alırsam sanırım ucundan geçebilirim o dersten. hadi bakalım kaldı geriye 4 final /o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Günlük yine uyandırıldım. Artık sabahları kendi kendime gözlerimi açıp "aa hava aydınlanmış" demesini unuttum. Cuma'ya kadar buralarda kalmak zorunda kalıcam sinir oldum. Neyse ben sigara yakiyim çayımı da aliyim ayakta uyiim ben. Hadi öptüm günnük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 dün ıspartadaydım. abin mezun oluyo sonunda dediler gittik sdhf cok dandirikten bir mezuniyet. ee süleyman demirel üni.den de ne beklenir ki.. beni bitiren olay süleyman demirelin gelip geçen mezunlara şapka kaldırışıydı shdg. eski günleri özlemiş heralde. neyse işte sonra bitti ailecek (yaklaşık 15 kişi) ıspartanın 2 içki ruhsatı olan yerden birine gittik. azcık alem yaptık. ailecek cozuttuk. bayadır böle etkinlik yapmıyomuşuz bunu farkettim. sonra da antalyaya dönelim dedik. gecenin bilmemkaçı yolda benzin bitti. neyseki diğer dayım ciple gelmişte benzin istasyonuna kadar çekti. ahahha. çok eğlendim ama yaa. ben böle saçma olayları çok seviyorum. neyse benzin dolduya tüm yalvarmalarım sonucunda dayım arabayı kullanmama izin verdi. kuzen de diğer arabayı kullanıyodu kapıştık azcık. cok mutlu oldum. babam uyuzu 2sene önce kadar arabayı çarptığım için vermiyodu. işte çocukça sevinçler bunlar shkjfg. öyle işte eğlendim bea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 günlük bugün tam dört pati yıllardan sonra benimle tanışma fırsatı buldu. şanslı üyeler: hardter, apeiron, utopia, redogski. biraz tutukluk yaşadım gerçi ama, kendilerini canı gönülden kutlarım bunu herkes yapamadı sgdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Çok depresifim lan bir haftadır günlük, alkol lazım bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Günlük lan, kızlar beni tanımadan böyle hoşlanma durumlarına girmiyolar. Tanıdıklarında da çok fedakar ve iyi kalpli biri olduumdan fazla sevip yakın dost oluyolar. Valla bak. Yalnızım lan. Tanıyıp da aşık olsalar bi kere de, illa dost mu olacaklar benimle kaderim bu mu? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 bir proje ödevi için iki günde "introduction to computational quantum mechanics" öğrencem hadi hayırlısı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 günlük ihtiyati tedbir çalışmam lazım hadi bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 PrudenT said: günlük bugün tam dört pati yıllardan sonra benimle tanışma fırsatı buldu. şanslı üyeler: hardter, apeiron, utopia, redogski. biraz tutukluk yaşadım gerçi ama, kendilerini canı gönülden kutlarım bunu herkes yapamadı sgdfdf inanılmaz bir hayat dersi pruyla tanışmak, bize nasip oldu. gururluyuz asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 evimi özledim günlük... beklemekten nefret ediyorum günlük. ben nasıl büyük adam olacam günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Askere gittin geldin halen adam olamadın mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mükemmel üçlünün ne olduğunu buldum bugün. kahvehane, bira, midye. budur mesaj atmış ne hikmet. deli hikmet. eheheh, o diilde numarayı tanıyamadım iyi mi. bokum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 böcekli bok. allam çok töbe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 lan. bu saatte manyakmıyım ki ben deneme çözdüm yeni bitti^^ öss yaklaştı ya sapıttım iyice. hiç uyuyasım da yok. az önce dışarıdan acayip bağrışma sesleri geliyordu. bi baktım herifin biri bi kadını sokağın ortasında dövüyor. tokat sesleri ve kadının çığlıkları gecenin bu saatinde acayip yankılanıyordu. polisi aradım böyle böyle dedim. geldiler, kadınla adamı arabaya bindirip gittiler. iyi yapmışım demi. hey allam nası insanlar var şu yeryüzünde. akşam akşam sinirimi bozdular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar