Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 azmettim paso japonca çalışıorum hiraganayı kaptım sayılır! bu yaz öğrenicem bu dili! İyi uğraş oldu bana bu
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 lanet olsun dostum, artık bu işin adını koyalım.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlük gene öksürmeye başladım dün de ateşim çıkar gibi oldu dabulyutief
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ağlıcam lan, ne pis bi işmiş bu sdf. yoğun programım sebebiyle kendimden bir şeyleri daha kurban vermiş bulunuyorum. bence benden hiçbir şey olmaz bu gidişle, aynen böyle kalır 15 sene sonra da hızlı yaşayıp genç ölmüş olurum. mutsuzluk bu olsa gerek.
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlüük son bikaç gündür baya eğlendim. ferry party her ne kadar sabaha doğru yorgunluktan ölücek hale gelsem de süperdi. dün uzun zamandır görmediğim arkadaşlarımı gördüm falan harbi mutlu oldum. bide yarın dönmem de çok iyi oldu odamı özledim bilgisayarımı özledim oyun oynamayı özledim yaaa:( çarşamba günü de 2 tane sınavım var çok az çalıştım inşallah iyi geçer. neyse ben biraz daha çalışiim bari öptüm günnük.
veþtitsa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlük birazdan sefkilimle buluşmaya gidicem....inşallah güsel bi gün olur, gerçi sinirliyim ona ama inşallah beni daha da sinirlendirmez......
eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlük benmi işe girdim işmi bana girdi bilmiyorum hadi hayırlısı.. parası iyi+arada bi extra yayına kiralandık mı negzel olur.. ama parayı çarçur etmek yok going to bank.. yarın ilk gün baa şans dile öptm bye
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlük çok sıkılıyorum. çıldırıcak derecede hemde. sonra dengesiz hareketler yapmaya başlıyorum. pııııııffffffff..
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Yaşı büyük insanların gençlerin cesaretlerini kırmak konusundaki azimlerini anlamış değilim.Kesinlikle anlamıyorum bunu ben.Bu kadar heycansız,bu kadar basite indirgeyerek nasıl yaşabiliyorlar?Hiç mi değeri yok çok basit bir şeyin karşısında duyulan heycanın bile? Farklı bir şey söyleyince kınarcasına attıkları bakışları yok mu?!Çıldırmamak işten değil.Çıldırmamak işten değil...
Xo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 çok sıkılıyorum sevgili günlük. bilmiyorum neden ama huzursuzum, öyle işte..
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 bugün herkesde bişey var günlük. hala sıkılıyorum günlük.. tek çare uyumak sanırım günlük. iyi geceler günlük.
Finkel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sevgili günlük; sabahın köründe karşı tarafımızda yapılan yeni binanın amelelerinin insan dışı bağırışlarına uyandım. güne direk negatif başladım ve geriside öle gitti şu anda acaip yorgunum ig günlük
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 ne yapsam hangi okulu yazsam.istanbul veya ankara yazsammı pehe kararsızım.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 günlük bu nası bi sıcak lan kıçım pişti bildiğin :<
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 sevgili günlük; şuanda kısık istanbul sıcağından pişiyorum birazdan çevircem kendimi ki dibim tutmasın nasıl sıcak lahn bu böyle zaten perşembe günü hatunu görcem heyecan var bi de sıkıldım iyice bunaldım salak salak takılıyorum bütün gün. saygılar adamın biri.
Quibble Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 günnük, bu serüvende sona eriyor bi kaç saate. ankara ankara güzel ankara, şey.. leyn hala öğrenemedim. anladığım kadarıyla heryer sıcak :S mıçtık anlaşılan, küresel olarak ısınalım. hadi İstanbul da gürüşürük. hiç de dönesim yok :S
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 günlüük gidiyorum bu diyarlardan uçuyorum londra'ya 2.5 saat sonra.. aslında mutluyum be..sınavlarım bitsin daha da mutlu olucam. neyse uçağa geç kalmiyim ben en iyisi..
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 asdyhasdu artık çok geğç!! (ağlayarak kaçar)
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 ulan günlük...türkiyedeki yaşama ve kızlara laf ederdimde....bu gavurlar şaşırmışlar ...biz napıcağız uzun yıllar buralarda..vurup kaçalım mı nedir bu ya ayıp diye bir şey var günlük ayıp yani neyse sende anca sus zaten ben gidiyorum hasta etme beni.
Angelotti Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 günlük insülinim dağıldı ayakta duramıyorum.
malik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2008 günlük .gayet iyiyim.mutluyum. evime gittim. geldim . göremeye,istanbula selamlarımı ilettim. ailemi çok seviyorum. bugün de bi sınav vardı control , fena değildi. olduğu kadar. öptüm.
Öne çıkan mesajlar