dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 bence artizlik yap sina koyyim nota. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 artizlik +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 1 senedir teorik olarak çalıştığım konu valla, 1 sayfa istenen rapor girizgahına 10 sayfa yazarım gaza gelirsem biraz daha heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Hayatın artizlik, ortada bir ikilem yok sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 lakin onemli olan boşa yapilan artizlik adam okuyo oğreniyo çalişiyo hayatını vermis ben o kadar kassam title isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günnük sevgilim dediğim kız şizofrenmiş. slm O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 süper bir durum bence heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2008 günlük bi günlük versene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Ardeth said: süper bir durum bence heh durumu bilsen öyle demezsin.. gerçi ben pek öyle olduğuna inanmıyorum ama olsun 1-2 hafta sonra belli olcak ne olduğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Gençliğin depresyon merakının upgradeli versiyonu, Gençliğin Şizofreni merakı. Açıkla dediğin zaman neredeyse kitaptan okumuş ezberlemiş gibi anlatıyor semptomlarını insanlar, acayip komik. Off-topic: Günlük bana karı bul lan allahsız. Katatonik olsun, ruhu duymasın elleyince. Ciddi mesaj: Günlük benim niye arabam yok ya? Günde 10 saat ders çalışmam lazım, o da yok. Lan benim hala PS3'üm yok?! Günlük para ver lan allahsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ben çok şeyim, * ekşisözlük tabine bak * marikdeprefis dpeesif manik depresif (c/p) böyle gülerken bi anda ağlamaya başlıyorum :( herşey çok, ee, depreisf. :( kurt cobain'de de varmış zaten, çok gıral bişi. :)) işte smileylerimin bile biri diğerini tutmuyor :( :) ((: intaar etçem. :()):):)((:( ne yapçam bilmiyorum :( günlük okuldan geldim, yağmur altında yürümek süper olsa da, yağmur altında yürüdükten sonra derse girmek hoş olmuyomuş, dersten çıkınca kesilmişti neyseki yağmur en azından dönerken biraz kuruma şansım oldu, geldim şimdi eve çektim eşofmanları pijamaları ooh. dur çorap giyiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 günlük feci derecede dişim ağrıyo başıma vurdu artık ağrısı lanet olsun dişçi yolu gözüküyo bana:( nefret ediyorum dişçilerdn günlük ouzumla yarın okullara gidicez 19mayıs turları için hade bakalım dışarda gezicez zaman çabuk geçicek:) buakşam html başlıyor photoshoptan kurtulduğum için mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 tam ben adamın agzına ettim, cok kötu bozdum diyorum aslında gene yapamamıs oluyorum ya ben neden çirkef kadın olamıyorum? bi de bu sefer ders calısıcam ya kesin bak bu sefer,valla ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2008 ps'de en azından görsellik var. günlük lan makarna yapıyım dedim tüp bitmek üzereymiş iyi mi. suyu koydum makarnayı koydum iyice azaldı sonra yağı koydum nerdeyse bitti 10 dakka yağı bekledim yine de tam kızmadı makarnayı öyle yapmak zorunda kaldım. biraz çiğ oldu ama açım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 ya da ne gerek var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Recall06 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kedidir kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 günlük nasıl bi no lifer oldum of server resetlere kdr bilgisayar basındayım uyuyup raidelere uyanıyorum of :( gief okul kurtar beni günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 günlük kendime ayırabileceğim boş bi vakit istiyorum. çok bunaldım bu kadar yüklenmemeliydim kendime yok okuldu kursttu işti. pilim yavaş yavaş bitiyo dayanamıyorum artık. kursun bitmesine 15gün var ha gayret kızım diyorumda vizelerde yaklaşıyo,kurstada da sertifika sınavı olucak,sezon açıldı iyide hangi birine çalışıcam hangi birine yetişicem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Fin said: günlük nasıl bi no lifer oldum of server resetlere kdr bilgisayar basındayım uyuyup raidelere uyanıyorum of :( gief okul kurtar beni günlük harbi gunluk, benzer duygular icersindeyim. onu kurtarip beni kurtarmazsan da darilirim, arkandan atip tutarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 severek kendimizi içinden çıkılmaz durumlara hapsettikten sonra "hapsoldum!" diye ağlamamız çok komik, kurallarını yazdığımız ve kuralları bilerek oynadığımız oyunların kötü sonuçlarına isyan etmemiz de aynı şekilde komik. neyse ki gülmek güzel bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 günlük, ayarı aldım, ağlamaya gidiyorums. günlüğeüheh. :< günlük ayrıca '':<'' bu smiley sponge bob balıklarına benziyor valla. nasıl komik geldi böyle farkedince. ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bi hoca beni iki tane projesine soktu noluyo ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 günlük kafamın içi zibilyon tane planla dolu . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 la cuma cumartesi çalışıyorm hemde gece günnük bu kız olayı adamı deli eder ama artık eskisi kadar takmıyorum..oluruna bıraktım.. aklımda başka bi kız var..eğer o olursa harbi ciddi bi ilişki başlar ama olursa..ne zaman açılcağımıda bilmiyorm..hatta kıza ondan hoşlandğımı söylermiyim onuda bilmiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2008 lan yarın 8de direksiyon sınavı var kargalarla beraber gfsagf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar