Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 sdf sanırım ilk teorik buluşumu yaptım. insanlık için küçük ama benim için iyi sayılır heh
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 mali durumdan -lerdeyim günlük babada işsiz artık hade bakem allah yardımcımız olsun
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 anlamlı rüyalardan nefret ediyorum. abstract rüyalar görmek istiyorum göreceksem. ya da görmeyeyim. kötü bir gün vol.135435825795 uyumak istiyorum sadece.
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 son bi kac gundur ders calisamiyorum calismakda istemiyorum.. 3. kez oss ye giricek olmam artik yalama yapmis beni. niye unimi biraktiysam kari kiz icin.. aklimi seediim.
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 bok gibi bir gün daha.. günnük hep böyle hep böyle nereye kadar nezaman kız arkadaşım olcak bnm ya :( böhüüy
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 günlüüüük, geri sayımda son günlerimi yaşıyorum ktnxdie izmir yapıcam yakında.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Hocayla aramda geçen diyalog - yanlız o makaleye koyduğum modelleri nerden aldığını eklemeyi unutma - hocam onları bir yerden almadım ben yaptım vmd ile - hadi ya.. etkileyici bugün resmen bir pdh comic yaşandı hocamla aramda ehehe
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günnük lan ben lise aşkıma hala aşıkmıyım ? söyle bakim
Mavardi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 soru sorsak doğru cevabı veriyomu ? (acaba öss'yi kazanabilecemmi?) :D (ona göre yani-plan program)
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ARKADAŞIIM (sen değil günlük) SENİ SEVİYORUM
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mutluyum, huzurluyum ve deliyim günlük... sen nedeyon en var ne yok?...ve yeni öğrendim bende Hipomani hastalığı varmış alla alla dedim kendi kendime. etkileri hepsi uyur ama ben göremiyorum anamadım gayat anormal bir insanım ben öle sanıyodum 10dk kadar önce alla alla nasıl bişesem artık ben hehehe 1-Kişinin kendine güveninde aşırı artma 2-Uyku ihtiyacında azalma 3-Dikkatin kolayca dağılması 4-Fiziksel ve zihinsel aktivitede aşırı artma 5-Kötü sonuçlar doğurabilecek aktiviteler içine girme benim gibi olanlar EL kaldırsın bakem.İşin komik tarafı günlük psikojik bakımında gayet hatta aşırı dece güçlüyümdür.Enteresan bir durum bunalım hehe hayatta girmedim girenler dalganında allahını geçtim gerçi heheheheh hala geçiyorum. Ama bana deprosyondasın diyo lan bu uhzauhzahuzahu alakam yok hahaha ben ve depresyok işim olmaz uhzauhzauhzahahah...yanlış biliyor lan bu site, internet.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük dotada hiç kazanamadım bu gün osman goblin alıyo deli etti beni
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Ben elbet bir başkasini da sevmesini ogrenirim..
Osso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük kermit aslında biraz... Nasıl diyim; galba küçükken kafasını kalorifer peteğine çarpmış. :'(
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük osman küçükkene ateşli hastalık geçirmiş üstüne battaniye örtmüşler sonra ondan böyle
darkness87 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük dün haftalığımı aldım bugün okul harcına gidiyo dipteyim sondayım günlük
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük, stajdaki son haftam. sonra 1 hafta boyunca istediğim zaman kalkabileceğim
cocacola Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 günlük hafta sonum ve pazartesi günüm acaip dolu geçti sanırım yep yeni denizlere doğru yelken açıcam :)
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sevgili gunluk annemin karninda bu kadar beklemedim ama bu kizi bekledik kaldi son 9 gun ya seni kesicem yada onu cunku 2 nizde birsey demiyorsunuz.
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Hakkaten çokmuş 100 watt be günlük :) Başım ağrıyor deli gibi ama tatlı bir ağrı böyle :) :(
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 30 saattir uyumuyorum dağıldım gibi. gerisi aynı ya, quote 8-)
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 naper lan sdf olm bugün ödevimi verdim.notlarımada baktım yarın bütünlemesine girceğim ders dışında hiçbirinden kalmamışım lan :D çok mutluyum şu an. yarın evi boşalt günnük misafir geliyo :D X( çok heycanlandım lan şimdilik bukadar gidip balık yemeliyim..hadi by
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 gunluk kuzenimle msnde yasadigim dialog aktariyorum: said: ... says (22:08): annen ne dedı bılıonmu dory says (22:09): ne dedi ... says (22:09): bu turban unıye gırcekmıs ya dory says (22:09): ee ... says (22:09): senı kapatmayı dusunuoruz dory says (22:09): AHAHAHA ... says (22:09): anadolu rockcı olursun ıste
Öne çıkan mesajlar