asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 8.40 ders. uf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 günlük.. lost feci sardı 8 bölüm izledim gözlerim kan çanagı gibi acaba devam etsem mi diye düşünüyorum napsam acaba ...??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Marl0_on said: Dur bi çay koyyim. aha. yarınımı harcıyan hareket bu oldu. Hoş rahatsız değilim zaten bütün gün kitap okuyup, pc başında pinekleyip, yemek yiyip, gün içerisinde 4 kere yayınlanan bir diziyi en az 2 kere izlicektim. Ama gündüz uyumakla olmuyor be günlük. Geç kalmış sayılmam dicem de, ohoo... saate bak yahu, 05:06. Neyse bugün kasıp uyumayayım bari, yarın gece uyurum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 ofisteyim günlük:) herkes evde babamda:( 4gün evde olucak nasıl katlanıcam ben bu adama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 saka maka yalnızım leen.sabaha karsı 5 gibi kusarak uyandıgımda anladım.hasta olsam bakacak kimsem yok ve işte sırf buyuzden senden daha cok nefret ediorm istanbul! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Ya o degil de gunluk bugun COK SIKILIYORUM be :S off of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 gunluk bi ayagim cukurda resmen pamuk ipliginde yasiyorum of. olucek miyim gunlukcum konussana be! pof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 demlenelim güzelleşelim günlük, hadi bakalım afiyet olsun tüm içenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 öncelikle; dory'nin mesajını inceledik ve şifrenin altında yatan derin anlama ulaştık! dory said: gunluk bi ayagim cukurda resmen pamuk ipliginde yasiyorum of. olucek miyim gunlukcum konussana be! pof. bu metinde gerçek anlatılan ise farklı; göbek deligim cukurda resmen içi pamuk dolmus, iplikçikler yasiyor of. kokuyor muyum gunlukcum konussana be! püf (<-bu cevap günlük tarafından verilmiştir) acı ama gerçek. balıklar su üstünde kötü kokabilirler. [hr] bu saçma ve gereksiz hedelemeden sonra devam edebiliriz. ailem geldi. STOP bu sevindirici STOP ama dilediğim ve alıştığım her şeyi yapamıyorum STOP tüm işler bayram sebebiyle ve ailenin burada olması sebebiyle, 2.bir emre kadar ertelenmiştir STOP bu arada tüm sınavlarım patlak gidiyor STOP lam hapı yuttum! STOP son olarak, ben red kit çizgi filmlerini özlemişim lan STOP end o' transmisyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Dasaaa; mesajlarının hastasıyım. Günlük; mutluyum, güzel bea ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2007 günnük elimi kolumu bağladı bu kız çok çaresizim moralim alt üst kafayı yicem bok gibiyim günnük Allah'ım aklıma mukayet ol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 canım çok sıkkın gunluk, her sey tekdüze.. pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 İstanbuuuul !!! Ben geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 günlük bu sabah içi buzla doldurulmuş bi küvette uyandım hemen küvetten çıkıp oramı buramı kontrol ettim sonra aynada rujlayazılmışbiyazıgördümhemen112yiaraböbrekleriyürüttükzuahahgirsinyazıyoduaradımgeldilergüldükrakıfilantavlattıkyenildimhepoyenilgininacısıyla5eldahaattıkkanamadangittimsonrageldimazuha. sonra geldim wow oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 günlük daıldım len cok cnm sıkılıyo eski tat tuz kalmamış where is my dirge lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 ohh be sonunda birazda olsa dinlenebilecegim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2007 günlük hastayım be of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 in my deep darkness,now ı can see a bright light it will help me,me now in heart trouble.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bugün midem bulanıyo. sırtım ağrıyo belim ağrıyo bacaklarım ağrıyo ama hasta değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 evri ting iz evri ting ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 sevgili günlük, evde pinekleyerek dinlendirici ve süper bir gün geçirdim. ah ah, keşke hergün böyle olsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 tss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 günnük bu bayramdan hiç bişey anlamadım walla..zaten yarın çalışıyo olcam ertesi gün napıcağımı bile bilmiyorm olm ya. günnük araba kullanırken dikkat et manyak kaynıyo piyasa.. offs byby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 hasılat mükemmel. bayramlar büyüklerin kavurma yediği, küçüklerin ekstra gelir kapısı olarak gördüğü mükemmel günler. bu yaşıma geldim hala ek gelir. asafg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2007 bayramlar sina'nın evde yanlız kalıp ders çalıştığı para alamadığı günler T_T; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar