dory Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 di di di di di di titriyorum laağn. salonda uyuya kalmisim =/ son hatirladigim armagan&bülent ersoy ciftinin asklarinin bosanmayla bitecegi yolundaki haberdi aa negzel dedim sonra gerisi yok sirtim buz gibiydi uyandigimda burnum üşümüş!!! ühüh öksürürken bogazlarim yirtilcak gibi soylesene ne gecirir bunlari? doktora gitmem, kilim o herife. gidiyim de cay may yapayım kendime cok üşümüşüm lan. koltukta uyuya kalmak sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Günlük, naber? Ben ne öğrendim... Beklemek kadar rahatsızlık verici bir olay yokmuş, bekliyorsun yahu. Yapicak başka hiçbir şeyin yok, sadece bekliyorsun. Kendi işimi kendim yapsam, kendimi garantiye alsam böyle olmayacaktı, ama... Eh işte, totoşluk ettik, bıraktık kararları yine başkalarına. Desene şurda, şu saatte. Anlatıcak çok şeyim var ulan, içimde patlasın istemiyorum. böühüheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sözlük sınav için labdayım, sana bildiriyorum: koydum çocuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük saat 17.00daki tarih sınavım için yola koyuluyorum. 515 saks. asıl yarın muhasebe saks. üf=( smileyler de saks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 sana yazdım cnm ama konu açmak daha mantıklı geldi.. özür dilerim günlüğüm konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük geçen haftaki depremden sonra hafiften paranoyaklaşıyor muyum nedir? en ufak çatırtıda "ahan deprem mi oluyo lan?" diye kaskatı kesilmeye başladım. uykusuzken filan özellikle, hafif bi dengemi kaybetsem ya da azıcık başım dönse tırsıyorum. vayh anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 dün,ondan önceki gün ve ondan önceki gün yapamamış olabilirim ilk quizden 33 diğerinden girmeyip 0 almış olabilirim quiz ortalamam 16.5 olabilir ama ben kesin bugün ders çalışıcam çok çok kesin edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük yeter lan. baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Gunluk, Cok mutsuzum be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük çok şükür mutluyum, darısı Custodem'in başına. Şımartılmak güzel duygu. Fakat lakin sakallarımı keserken ilk defa izin almış oldum :D Adem ile Havva'nın manyak bi versiyonunu okudum extensive reading babında. çok güldüm. kuzenim askere gidiyor yemek vermiş. 2 günlük doydum. üzerine bi de okulda bu soğukta havuz başında danseden delilerle uğraştım. beni tanımak çok kolaymış günlük. yıllardır tanıyo gibi hissediyomuşmuş. üzülsem mi sevinsem mi :)o cuma akşamı tango akşamı. eskişehir garbara beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben yine ders çalışamadım hmm ama yarın çalışıcam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 lan günlük ne berbat bi gündü:( saw4 e gittik 18+ pls dediler almadılar mekdanılsa gidelim dedik gençtürksel sorun çıkardı(börgır kinge gittik gerçi sonradan) eve dönelim dedik otobüsü kaçırdık sonra gelenlerde de insanlar üst üste falan.. bari maç yapalım halısahada dedik yarıda kestiler maçı olay çıktı falan.. pöf ki ne pöf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 günlük bugün çok güzel bi gün lan, statistics'te quiz olmadık, accounting'de quiz olmadık, hciv ödevi haftaya ertelendi, italyancadan 33/35 aldım heberoy, lineerde bi soru çözdüm, hoca "ben bu yolu senden öğreniyorum valla, saol" dedi. ehehe. ayrıca acconting hocamız, ki kendisi canım cierim hamdi hocam olur, bizi genel curveden ayrı tutacakmış, curve'e 30 puan çaktım muckz. akşam yurda geldim pes2008de herkesi yendim, ohş. gittik bide üstüne cağ kebap çektik, yetmedi bide nargileye gittik, o da yetmedi go-kart'a gittik. bacaklarım ağrıdı valla, şumayerin aldığı para helal arkadaş. 4 kişi bi lagunanın yağ çubuğunu bulamadık. pes. yokmudur nedir. hey allam. evin yanına teb şube açmış, mal gibi şarampole gidip gelmekten kurtulcam artık oh. bugün de bitti, yarın cuma zaten, ctesi tatil, pazar tatil, ptesi tatil bu ne lan, foş. eheh yatim bari lan. yorgunum galba. böyle derim sonra da yatamam gerçi hadi siego. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teleute Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 gunluk son 3-4 gundur paso film seyrediyorum bunlardan 2 si saw 4 ve requem for a dreamdi. su an mahvolmus durumdayım insanın psikolojisi cok guzel mahvoluyo ztn dun cok berbat bi ruya gordum tabi bu filmlerle bağlantılı odum koptu valla pazarteside sınawım var daa ne olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 of bu cok depresif.. katlanamiyorum artik. bu ankara bana yaramiyor one night stand insan ilişkileri insan ne oldugunu sasiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Günlük vitamin haplarının bağımlısı oldum sanırım hergün vitamin hapı kullanıyorum sakat mı acaba bu şekilde kullanmak bilmiyorum. Hapçıyım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 8 de ders fak. umarim uyanabilirim =/ gad, may layfz saks kendime not: depresif ask sarkilari dinlemeyi bırak kendime not 2: madem dinliyosun loopa alma kendime not 3: bilgisayarını cope at, kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Günlük kızların günlüklerini okuyorum, ağızları çok bozuk yalnız. Ben erkek halimle onların günlüklerine beş cümlede yazdıkları kadar küfrü beş günde ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 uyanabildim hatta suan labdayim fak egen. gaad, may layfz sakz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 7. kez tll odevi yapıcam, insanlik ayibi olur bu seferde kalirsam günlük.baslayayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 günlük sırf arkadaşdan ders notu almak için okula gidicem lan. yani sırf okulda geçireceğim 10 dakika için 1 saat yol gidip 1 saat yol gelicem. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 günlük şimdi dişçiden geliom dolgu yaptırdım 108 lira para werrdim param kalmadı bana borç versene pufff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 günlük, yazacak çok şey var aslında ama şimdilik boşver içimde beni sinir etmeye devam etsinler. bitti inanamıyorum ama bitti!! Allah kimseye böyle bişi vermesin ya aman. Kimseye kıyamıyorum bu konuda okutmaya bile çekiniyorum çünkü o bile eziyet ya. Neyse okuyunca bir sürü hata bulacağım onlarla uğraşmak var bir de. 4 sayfa 1254 kelime. Ne demek? ömrümden 4 gün 1254 saat gitti demek üff. TLL ödevini tamamlamayan sabancılılara sabır diliyorum. tabii hikaye olanlara bir şey demiyorum onlarınki kolay :P neyse loopa devam... güle güleee! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 deadwoll said: Günlük kızların günlüklerini okuyorum, ağızları çok bozuk yalnız. Ben erkek halimle onların günlüklerine beş cümlede yazdıkları kadar küfrü beş günde ediyorum. sana o günlükler için 10bin dolar veririm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selen Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2007 Yaşasınnn bugün son sınavım :)ama yarın dersane başlıo sabahın köründe, üniversitenin son senesinde dersaneye gitmek nasıl bişeymiş onuda görücez:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar