Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bugün tırnağımı yardım günlük.uykum da geldi hadi kaçtım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 günlük hangi LH modelini kullansam da projemi ona göre yazsam karar veremiyorum bana bir işaret ver günlük aestuarii de ne bileyim acidophila de molischianum de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 mutsuzum . (nokta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 güzeeel (altyazı: ITS ALIVEEEE) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sina, çık internetten artık, dna diz, faydalı bişeyler yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 moleküler modelliyorum daha yeni geldim dışardan zaten bu halde çalışabilmek için bir termos çay tükettim günlük, kendime not: proje raporu yazılacak haftasonları içme [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Kendine notu niye buraya yazıyosun arkadaşım? Git post-it al, ajanda al bişey al... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 aldım da kullanmıyorum bana gitmedi ajanda olmuyo biliyo musun iki üç bişey çiziktirip atıyorum kenara. peki burdan yola çıkarak burdaki herkesin günlük alması gerektiği sonucuna varabilir miyiz? [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gidin msnde tartışın arkadaşım bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 öm at kardeşim bu ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 sus kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 OFf günlük götüm terledi bugün kutu kutu... Odayı kutulaştırdım. Kutularda sadece verilecek veya atılacak eşyalar var ... 5 koli oldu şimdiden ama çok yoruldum..Yarına 4 boş kolim daha var..Acaba yetecek mi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük. beynime seçim otobüsleri girdi.artık beni onlar yönetiyor.o kadar başım ağrıyor ki şu anda. hele uyandığım otobüsün çemkirişleri...ancak şu kadarını yakaladım."hede biri, hödö biri, çevik biri!...dindinunuvdivduv *gaydırıgubbak cemile çalmaya başlar* ühü yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük dün çok içtim gene. bi de arkadaşta kaldım fenayım günlük. 6 sularında uyandım allah seni inandırsın. bi de 10 paket sigara bitirmişiz. öf günlük öf, içmiycem lan bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük gece 2 kabus gördüm, çok fenaydı :((((( ayh bugün çok yakışıklı oldum olley :P çıkıyorum günlük pai pa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük bu gün çok kötü bir gün gibi görünmemeli benim için.. çünkü pazartesi işe başlıyorum bu gün yayacam heryerlerimi bi yerlere belki denize giderm ha ne dersin güzel olur güzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük naber yoruldum yaa mangal yaptık arkadaslarla top teptik biraz bisiklet sürdüm bisitlet kırıldı dayanamadı 110kiloya tabi çok yedim ya karnım ağrıyor sodada kalmamıs ewde pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Günlük bıktım bu sivrisineklerden! Heryerim şiş ve kaşınıyor.. Namussuzlar uyurken ısırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük... dün gece yaklaşık 6 tane kalp krizi geçirmişim.. hatta hastanede kalbim durmuş falan filan... hayatan yeniden başlamaya karar verdim.. yaşam gerçekten kalıcı bişi diil.. doya doya yaşamaya karar verdim artık biraz daha kötülüklerden uzak durmaya çalışıcam.. saygılar sevgilier .) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük.. bilmiyorum neden. sıkıntı var içimde. emo oldum ben. sebep de yok aslında emo olmama. ya da var da farkında değilim. sağlık da önemli bişey. kaybedince anlıyo insan değerini. ne alaka lan (: of günlük neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 gece yarısı aklıma takılan olayı açıklıyorum.. sıkı durun.. hatta ne biliiim şapkanızı falan kafanıza bastırın 1950li yıllardaki amerikan filmlerinde olduğu gibi.. uçmasın şapkanız.. bi sevda demirel vardı.. ne oldu ona? bak valla merak ettim... niyeyse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 günlük, acaba diyorum bende televizyonda ki teyzem gibi seçimi "protösto" edip tatille ara vermiyeymiydim. Leş gibi bir sıcak var lan burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 olm bi okuyun lex kalp krizi geçirmiş ölüyomuş lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 ehüehüe ölüm anı çok garip ... imana geldim... ama kalp krizi anında en önemli şey panik yapmamakmış onu farkettim.. [ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 03:01 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 geçmiş olsun canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar