Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
moleküler modelliyorum daha yeni geldim dışardan zaten bu halde çalışabilmek için bir termos çay tükettim

günlük, kendime not: proje raporu yazılacak haftasonları içme

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:17 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aldım da kullanmıyorum bana gitmedi ajanda olmuyo biliyo musun iki üç bişey çiziktirip atıyorum kenara.

peki burdan yola çıkarak burdaki herkesin günlük alması gerektiği sonucuna varabilir miyiz?

[ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 04:31 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
OFf günlük götüm terledi bugün kutu kutu... Odayı kutulaştırdım. Kutularda sadece verilecek veya atılacak eşyalar var ...

5 koli oldu şimdiden ama çok yoruldum..Yarına 4 boş kolim daha var..Acaba yetecek mi...
Mesaj tarihi:
günlük.
beynime seçim otobüsleri girdi.artık beni onlar yönetiyor.o kadar başım ağrıyor ki şu anda.
hele uyandığım otobüsün çemkirişleri...ancak şu kadarını yakaladım."hede biri, hödö biri, çevik biri!...dindinunuvdivduv *gaydırıgubbak cemile çalmaya başlar*
ühü yaa
Mesaj tarihi:
günlük dün çok içtim gene. bi de arkadaşta kaldım fenayım günlük. 6 sularında uyandım allah seni inandırsın. bi de 10 paket sigara bitirmişiz. öf günlük öf, içmiycem lan bi daha.
Mesaj tarihi:
günlük naber yoruldum yaa
mangal yaptık arkadaslarla top teptik biraz bisiklet sürdüm bisitlet kırıldı dayanamadı 110kiloya tabi çok yedim ya karnım ağrıyor sodada kalmamıs ewde pfff
Mesaj tarihi:
günlük...

dün gece yaklaşık 6 tane kalp krizi geçirmişim.. hatta hastanede kalbim durmuş falan filan... hayatan yeniden başlamaya karar verdim.. yaşam gerçekten kalıcı bişi diil.. doya doya yaşamaya karar verdim artık biraz daha kötülüklerden uzak durmaya çalışıcam.. saygılar sevgilier .)
Mesaj tarihi:
günlük..
bilmiyorum neden.
sıkıntı var içimde.
emo oldum ben.
sebep de yok aslında emo olmama.
ya da var da farkında değilim.
sağlık da önemli bişey.
kaybedince anlıyo insan değerini.
ne alaka lan (:
of günlük neyse.
Mesaj tarihi:
gece yarısı aklıma takılan olayı açıklıyorum.. sıkı durun.. hatta ne biliiim şapkanızı falan kafanıza bastırın 1950li yıllardaki amerikan filmlerinde olduğu gibi.. uçmasın şapkanız..

bi sevda demirel vardı.. ne oldu ona?

bak valla merak ettim...

niyeyse?
Mesaj tarihi:
ehüehüe ölüm anı çok garip ... imana geldim... ama kalp krizi anında en önemli şey panik yapmamakmış onu farkettim..

[ Mesaj 22 Temmuz 2007, Pazar - 03:01 tarihinde, Lexius tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...