somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Krusty dogum günün kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 eheh saol. hatırlaması gereken başkasıydı ama olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 @krusty; ben dory (meraba dori) dogum gunun kutlu olsun @günlük sınav var yarın:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 herkesin sinavi var bu gece nedir anlamadim. sinav haftasi falan mi bu hafta günlük ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Günlük bu sana ilk yazım, önceilkle slm ;) Ya günlük hayatımdaki en yakın kız arkadaşım (dostum) eski bir yakın kız arkadaşıyla yaklaşık 5 ay sonra yeniden barıştı. Mutlu olmam gerekiyor ama nedense olamıyor gibi hissediyorum. Sence neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 günlük sana bi ... fizandan duyulurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2006 bilir bilir [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 02:47 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok garip iki rüya gördüm. sanırım dün akşam en son radiohead dinlememin ve cuma günü izlediğim requiem for a dream'in etkisi var. biri kabustu, diğeri de kabusumsu bişey. zaten her halükarda bilinçaltı kabustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 sabah sabah aldatıldığımı öğrendim günlük. ellerim titriyorum sinirden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük sen chagy'nin acısını dindirmesine yardımcı ol.. bundan başka, sınava gricem bi kaç saate, bööeehhh.. hemen geçsin şu vize haftası günlükkk!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Günlük 12 senelik en yakın dostlarımdan birisi ile tekrar barıştım 2 gün önce çokta iyi yaptım. Sonunda çabalamaktanda vazgeçtim 4 gündür eve gitmiyordum.Boşuna bunalım yapmanın bir yararı olmasada atlatmaya çalışıyorum. Zaten artık bu tür durumları aşıp aslında yapmam gereken şeyleri yapmaya başlamak içinde çok iyi bir sebeb oldu bana... Sanırım bir süredir gözlerim kör olmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük acıktım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük hastayım moralim bozuk kötüyüm ve ve bütün gün hayalini kurduğum,kendimi avuttuğum msn e boşa girmişim=( elektrikler kesilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Günlük ivy'e geçmiş ossun, bugun ben de iiyim ama vizeler gelio.Öff filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük penthesilea'dan hoşlanıyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 metcalf ailesinde bi sapma görüyorum günlük=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük, sanirim kriş metçalftan hoslaniyorum : (( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 kimse benden hoşlanmıyor günlük, güneş tenimi yakıyor. sanırım karanliklara bürünicigim yine sonrada turev calişcam [ Mesaj 03 Nisan 2006, Pazartesi - 18:57 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 çok iyiyim. bugün okuldan kaçtım. eve geldim yarınki sınava hazırlandım , daha da hazırlanacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük dory'e karşı boş değilim. doldur beni günlük=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük, yarın penthesilea ile parkta yürüyeceğiz =( inşallah elimi tutar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük abimin ilgisi kaymış kendine getir onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Günlük Feni bırakıp Tmye geççem sanırım pf =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 günlük bu paticik.com un özel mesaj kapasitesi neden bu kadar çabuk bitiyor. hemen doluveriyor karşı taraftaki arkadaşının mesaj kutusu.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 yarın corafya yazılısı var onu diktir et bugun okulda bi kavga olmus offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar