khalad Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Bugun şu Kojiroh denen kişi ile Kadıkoy'de bir kafeye gittik v.i.p olan kısmısına geçtik,oturduk bfme2 oynadık güzel bir gün geçirdik ancak Mordor'u güçsüz yapan oyun yapımcılarına burdan seslenmek istiyorum: "Siz hiç Mordor seçip İnsanlarla savaştınızmı acaba?" Neyse ben sizin yerinize söyliyeyim tam bir işkence makina başında oturup ağlamamak elde değil.Elfler ve insanlar gayet güzel kasış olmuş daha cüceleri denemedim gerçi ama onlarıda fena yapmamışlardır tahminimce.Oyun grafikleri 1. oyuna göre gayet güzel olmuş ama benim bilgisayarımda hiç bir zaman o oyunu oynayamayacağım oda bir sorun tabi.. Cafe'den çıktıktan sonra Yazıcıoğlu pasajının oraya gittik amacımız bana sidi kabı almaktı ancak yandaki pasaj kapalıymış.Ama nedense bu filim-oyun-mp3 sidi var sidi abi diyen tipler hiçbir zaman kapanmıyormuş bugün öğrendim.Adamlar dur durak bilmeden çalışıyorlar azimlerine hayranız ailecek :) ve böylece doğum günü şenliklerimin son günüde bitmiş oldu... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük ben ömrüm boyunca hep bana gerçekten sıcaklıgını verebılcek benı sevebılcek bı kız ıstedım onu buldum 3 seneden sonra ayrıldık cok kırgınım yıne bea gunluk dokunsalar aglıycak durumdayım oysakı ben hıc aglamazdım gunluk nabacam bılemıyorum ıyıce sasırdım hayatta en cok zevk aldıgım pc bıle zevk vermıyor artık bana offf offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Nabıon Lan Günlük...Yarın Math Vizem Varlen Günlük...Okul açıldığından Ber 5 KEz Okula Gittim Len Günlük...Kalıcam Sanırım Garii..Neyse Daha Bi Vize Bi Final Var...Önümüzdeki Maçlara Bakıoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2006 günlük...üstteki beyefendi benim haykırışlarımı dinlemeden okula gitmemekle ısrar ediyor..sınıfta kalacak.. sonra ben üzülücem..günlük napim ben buna! [ Mesaj 27 Mart 2006, Pazartesi - 02:21 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 günlük nezle oldum, acayip kötüyüm. dersanede de deneme sınavı var, gitsem mi gitmesem mi diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bugün canım istemediği için dershane'nin zorunlu deneme sınavına gitmedim. Acaba ben bu üstün çabam ve isteğim sayesinde ösese'de nasıl iyi bir puan alıcam merak ediyorum. Bu sabah bilgisayarımın ses sistemi bozuldu sanırım,müzik dinlerken abuk subuk cızırtılar gelmeye başladı.Eskide olsa severim fps 1000'i :( İşallah bir sorun yoktur zaten bugun sınavada gitmedim bizimkilere bunu söylemekte büyük sıkıntılar yaşıyabilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 son bır 2 haftadır sureklı moralsızım hıc bırsey su kotu moralımı duzeltmıyor sureklı asık suratla gezıyorum yaptıgım hıc bır sey bana zevk vermemeye basladı bunalıyorum sıkılıyorum daralıyorum kırgınlık var uzerımde yorgunum uyku duzenım bozuldu sureklı uyumak ıstıyorum ama uyuyamıyorum uyudugumda 5 saatten fazla uyuyamıyorum uykularımdan sıkkınlıkla uyanıyorum uzerımdekı agırlık bır turlu kalkmıyor ben boyle degıldım hıc bır seyı takmazdım cok mutluydum ama bu aralar hersey uzerıme gelıyor herseyı sorun etmeye basladım hayatımın akısı degısıyor sankı sımdıye kadar kendımı hıc hıssetmedıgım kadar karısık hıssedıyorum artık bombos gıbıyım hıc bır sey eskısı gıbı olmayacak sanırım ama su ruh halımın daha fazla surmesını ıstemıyorum eskı hayatımı gerı ıstıyorum buyuk bır cokus ıcındeyım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Süpriz Günlüüük...Hani Bugun Vizem Vardıya..Sabah Kalktım... "Lan Dedim Gitsemde Gitmesemde Aynı Şey...En İyisi Gitmiyim " Dedim Geri Yattım Şimdide Annemin Dükkanına Boya Yapmaya Gidecem...Ya Günlük Bugunlük Böle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Günlük yurt parası artı kendi paramı cok cektim ikisini de cok pis harcıcam tekelinde paraya ihtiyacı vardır dimi vardır vardır...İçimde patlıcak sonra ama olsun değer buna doğum gunum geliyor hazırlık yapmam lasım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Bugünlerde hiç bişey istediğim gibi gitmiyo. Ölmek istiyorum be günlük! (Ciddiyim.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 günlüüük eve genel kurmay başkanlığından kocaman bi zarf gelmiş ama babamın adına. açsam mı açmasam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 ivy, aç ne yazdigini da buraya yaz.. günlük seninle isim yok bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 günlük onu cok ozledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 günlük ben çok aır eleştirileri kaldıramıyorum çok..spidee de bugün kasıp kavurdu..kızamıyorumda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 bugün o tarafından yanlış anlaşılabilecek bir hareket yaptım. çok üzgünüm. nasıl yaptım öyle bir şey ya :( oysa bugün çok güzel başlamıştı. yarında inşallah bugün gibi başlar ama bugün gibi devam etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Günlük ben acaip bi dönem geçiriorum, agresiflik ve daha bilimum şeyler var üstümde. Gidip denize mi girsem, boks mu yapsam, amuda mı kalksam, kapının arasındaki ahşap eşiğe mi tırmanmaya çalışsam napsam bilmiorum. Bi de günlük, öle "oo, sabriş? triplere bak seen?" filan dersen; seni katlar uçak yapar ve derste arkadaşımın ensesine gelecek şekilde uçururum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Günlük Bu Aralar iyi Taktım Sana..Yarın Bilgden Vizem Var c+ Bakalım Onda Napcaz...Bu Sefer Gitmeyi Planlıyorum Günlük...Hade Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 günlük msn bozuk. msn i bozuk olup da bu yazıyı gören bütün insanların msnlerini düzelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 günlük sabrinaya söyle amuda kalksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Şu dershanedeki veletlerden koru beni günlük lütfen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 günlük araba dik yokuşta patinaj çekio hele ağırlık varken.lastiklerin kaç aydır deişmesi lazım ama annem sağolsun erteliyip duruyo haftaya hayırlısıyla değişicek değişmezse inip kesicem lastikleri zorla değişcek.allah sabır versin bana..altın yolda bi viraja 60 la girebiliyorum max.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 günlük sınavlar var ama mal gibin davranmaya devam ediorum. hayat bu mu la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 gunluk para ver bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 günlğk babanın kredi kartından arabaya benzin koydum. oyacak beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar