Asgard Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 günlük belki kucuk bir umut olur ve doner diye bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Merhaba demlik sana birşey sorucam: Umut nedir? Böyle birşey yok galiba yada ben saldım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 günlük; kurşun adres sormaz ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 oooof günlük oooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Redogski pati § 16 Mart 2006, Perşembe - 22:07 [ özel msj ] oooof günlük oooof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 gunluk nbr ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 günlük bekliyorum ve bekleyecegim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 capon olmak istiyorum saçlarım simsiyah olsun kapkara da gözlerim olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 arghh yandım anam ... yarında midye tava çi köfte partisi var ahuauhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 vazgeçmeyeceğim vazgeçmeyeceğiiiim :) o duygudan vazgeçmeyeceğiiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 adam gibi çalışmaya başlıyorum artık. 2 aydır deldiğim programa başlıyorum yeniden... iyi günner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Ben gidiyorum günlük gece 12'de maçım var hazırlanıcam falan sonra Zümrütevler'e arkadaşlara gidicem işallah gece başımıza birşey gelmez :) Eh artık gelirsede sana yazmassam anlarsın ve sana aşagıdaki şarkının sözlerini şettiriyorum...; Sucker love is heaven sent You pucker up, our passion’s spent My hearts a tart your body’s rent My body’s broken yours is spent Carve your name into my arm Instead of stressed I lie here charmed Cause there’s nothing else to do Every me and every you Sucker love a box I choose No other box I choose to use Another love I would abuse No circumstances could excuse In the shape of things to come Too much poison come undone Cause there’s nothing else to do Every me and every you Every me Sucker love is known to swing Prone to cling and waste these things Pucker up for heaven sake There’s never been so much at stake I serve my head up on a plate It’s only comfort calling late Cause there’s nothing else to do Every me and every you Every me Every me and every you Every me Like the naked leads the blind I know I’m selfish I’m unkind Sucker love I always find Someone to bruise and leave behind All alone in space and time There’s nothing here but what here’s mine Something borrowed something blue Every me and every you Every me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 yav günlük, ben çok mutluyum, ama 24 saat yetmiyo bana be ne zaman uyuycam ben? o diil yakında yüzüm iki kanat halinde düzleşicek sıra üstünde uyumaktan. daha duş almam lazım ya da bitlensem mi kaşındım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 gunnuk kavga eden ınsanlardan gıcık kapıyorum. aıleden gelıyor olsa gerek. dırek uyuz oluyorum. arkadasımla sevgılısının kavgasının bır kısmını gormek bıle sınırlendırdı. allahtan psi okuyorum da "calm down olmaya calısan bır ınsan" olmaya baslıyorum yavas yavas.yoksa ohoooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 gunluk bilader ne biçim iş bu ya.. genelde kavga etmek için bi nedenim olduunda çok sinirli olurdum şimdi çok sakinim allala.. şöle ki eski çıktıımın yeni çıktıı arkadaş, ki biz 10. sınıfız bunlar 11. sınıf, pısırık tipli aynı zamanda artiz bi tiptir, bikaç kere bizim katta dayak yicekti, anlayışlı arkadaşlar sayesinde kurtuldu. bugune kadar saçma sapan mevzular açılmasın ve aptalca söylentiler çıkmasın diye bu çocukla diyaloa bile girmedim, hiçbir iletişimimiz olmadı. hatta helal olsun bile dedim benim 2 hafta dayanamadığım kızın peşinden 1 sene koştu köpek gibi diye.. ama gel gör ki arkadaş bunlardan sora kendinde bizim arkamızdan konuşma hakkını bulmuş. hatta onunla kalmamış, bu arkadaşlar bizi takmıyormuş da.. vah vah.. elemanlar bizi komik buluyormuş isimler takıomuş falan filan herneyse. bunları da bana ulaştıran sene başından beri bana sulanıp her türlü girip çıktığımı yattığım kızları soran acaip gereksiz bi kız, diyo ki eleman bana çok kızmış, kötü yapçakmış, ortalık başıma yıkılcakmış. hepsi ölsün pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Ve gözümden dökülen damlacıklar acılarımı silemedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 gunluk zeytinle dışarı cıkıyoruz, sonra legbra gelicek yanımıza( belki pizza ısmarlatırım zeytine eheh) yorucu bi haftaydi, eğlenmek dagıtmak hakkımız gunluk-en fazla kola içerek dagıtıyoruz ama olsun- eh hazırlanmaliyim ben babay:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 günlük millet disari gezmeye cikiyor.. ben ise hala isyerindeyim calisiyorum.. reva mi bu günlük bana ? nerede adalet ? zaten canim sikkin yoksun yanimdaa.... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 ben bu adslin taaaa tamam mı günlük.. günlüüük ben seninde taa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 gunluk sana haksizlik ediyorlar. sana laf edenleri-yukardaki- gaz dokup yakıcam gunluk [ Mesaj 18 Mart 2006, Cumartesi - 11:09 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 günlük cumartesi okulamı gidilir yahu? gidiyorum işte.. saat 1 de ders var hay ben bole işe yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 günlük seni korumaya çalışan o balığı okyanus sularından alıp akvaryumuma atıcam. sonra da avucumda culup culup diye sıkıp fırlatcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 günlük; n'olucak bu islerin sonu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Neden çevremdeki kişiler olaylara benim açımdan bakmaya çalışmayıp, beni kendi değerlerine göre yargılıyolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar