verbatim Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 günlük disim agriyor cok fena. disciye gidecem aksam. haberin olsun. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 naber len ooo ?! Ben iyiyim valla nasıl oliyim aynı işte. Okul mokul gidiyor hayat. Odamı topladım biliyormusun günlük yaaaa !!!! Benim için büyük bir olay tebii. Açılışını bile yaptım yahu. Kırk yılda bir olur böyle şeyler lütfen. Ayşe teyze de pek sevinecek bu hafta. Mutluyum len günlük bunu bil ! Heheyt !! Obarey !! öbee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 ulan günlük başımı çok güzel bir yere bağladık allah sonumuzu hayıretsin tek korkum var dayanamayıp çikolatayı çiçeği yaptırtacam dayanıcam annnesiin babasının kapısına o olacak.. ölecem lan bu gözlere bakarken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 günlük cok üzgünüm bole bir duyguyu ilk defa yasıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 günlük cok üzgünüm ben de bole bir duyguyu ilk defa yasıyorum...ama seçimler hayatımızdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 günlük bugün "losing all your hope is freedom" öğretisi uyarınca, hiç kimseden beklentisi kalmayan ben, kendi pisliğini tiftikleyen bir domuz gibi mutlu oldum, lay lay lom diye gittim bi oyun aldım fable - the lost chapters diye. ama kurdum oynayamadım bi türlü, birazdan da format atıcam bilgisayara, ama bu mutluluğumu bozdu mu? tabiki bozdu lan 4 saattir uğraşıyorum koyim -.- [ Mesaj 14 Mart 2006, Salı - 22:06 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 sevgili günlük; ne diyeccem bak: don't drink water...fish have sex in it. yaa yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 naber günlük. uyku felci gecirdim bugun cok eğlenceliydi eheh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Serzenişte diyorum geriside boş diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Günlük bugun zaferin ortasında kawga ediyordum az kalsın rezillik ya ne oldu bana böyle yahu çatacak yer arıyorum resmen ama haklıydım bu sefer denyo dolu bu memleket kurtulmak istiyorum burdan yahu neyse zaten moralim çok bozuk bari test falam çözeyim ben kaçtım kip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 of bea günlük bea ben mutlu olamıcam anladım... ooof oof gene offf... sonum kötü ya hadi hayırlısı bu hatun beni delirtcek =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elbrech Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2006 derslere devam zorunluluğu konsun istiyorum günlük! 3 hafta oldu derslerle alakam kalmadı. nası olucak bu işler günlük sorarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Selam günlük... Dershaneye gitmedim... Pc nin mousesini yaptım... Cury Kızım Hamile... Custo paşam cury i hamile bırakmış durumda sobanın önünde sızmış durumda... Cury kızım kucağımda mırıldanıyor... Acilen Bacardi + Cola Lazım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 günlük neden hep bole olmak zorunda neden hep sonu kotu bitiyor anlamıyorum kimseyi incitmemeye calısıyorum neden benim kaderim bole::((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 yaa günlük.. yazılı oldum berbat geçti çok kötü bi not alacam........ ühühühühühühü annemle babam bana PC oynamama cezası verecekler karnem ii olmassa ühühühühüh:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 gttden 96 aldım şimdi sende bunun karşılığında onu görebilmemi sağlıcaksın hadi başla çalışmalara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2006 manyadım günlük. kafam artık mantıklı düşünemiyor. uyumam lazım. seviyorum hala. ama sevmekten de kaçıyorum sanki. çift taraflı bir baskı bir çatışma var beynimde. ama seviyorum onu hissediyorum gerisi boş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 günnük, birazdan üni. gibi biseye kaydimi yaptirmaya gidicez babamla. heycanlandim. tabi 7 hafta sonraki sinavi gecmem gerekicek öncelikle. uf tuttururum ortalamayi umarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Günlük güzeldi be. HErzamanki gibi bloga yazıcak bişi bulamadım. Hiçbişey yapmadım. Oturduk demorah ile köpüğü sevdik, budy'i gezdirdik. her tarafımız kedi köper heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 nasıl olduumu anlarsam direk sana yazcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 yarın yine deneme sınavı var ya.. bıktım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Th0r Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ne yaparsam yapayım adam olamayacağımı anladım. Hatta bırak adam olmayı benden hiçbi şey olmaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Ah be günlük nereye kadar gidecek böyle. İçim öyle sıkıldıkı göz pınarlarım patlıyarak ağlamaya başlıyacam şimdi. İki çift laf yahu fazla birşey değil iki çift laf... Kursağımda bir düğüm var bütün duygularımı biriktiriyor içime, oradanda kalbime sızıyor, sızıyor ama her zerrede daha da bir daralıyor kalbim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar