somebody Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük, barcelona-chelsea macinin tadi hala agzimda.. ronaldinho ve brezilya'nin bir macini seyretmek istiyorum günlük... birseyler ayarlar misin ?? nüfuzluymussun dediler de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ashley Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 sevgili günlük, benim hiç günlüüm olmadı. ilksin, özelsin haliyle.. bugün okulda ders arasında nete girdim ve zamanında üye olduum fakat hiç uuramadıım "paticik"e tekrar girdim ve forumuna bişeler karalamaya başladım.. ve şimdi burdan çıkmam lazım 2,5taki derse yetişmeliyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük hayatıma yeniden temiz bir sayfa açtım. [ Mesaj 09 Mart 2006, Perşembe - 14:54 tarihinde, xueshen tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük ankaradan yarın arkada$ım geliyor az sonra doktordan 3 günlük rapor olmaya gidecem bugun cuma günü ve cumartesi günü malum cumartesileride okul var artık =( inşallah verir raporu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük body den geldim 2.5 haftada 3 beden inceldim :P 3.5 kiloda verdim hedefe dogru uygun adım ilerliyorum :) kafayı kazıdım komple saç sakal cillop gibi oldu valla alemin en başarılı traşlarından çok güselim karizmayım vs oldum falan :p en boru dersimize girip 3 saat kafa patlatıp gelcem akşam parti var boş durmak yok günlükcüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 garbıça gitmek istiyorum günlük. aynı zamanda mesaj da bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 kabul.yenildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük, acaip gaza geldim ben. dersanede elit sınıf açıldı, böyle ucu ucuna giremiyorum gibi bi durum söz konusu. edebiyat filan çalışıcam öküz gibi, giricem! hıa tutmayın. da başka sınıf değiştirmeli sınıf olmicak ki? aa. aa.. annakoim günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Günlük bugun hoş bir gündü; bölee önce sabahtan 2 ders kırdım sonra dks (ders kontrol sınavı) varmış ona girdim berbat geçti ,sınavın yarısında çıktık arkadaşlarla geyik yaptık falan... Normal dersler bittikten sonrada yemek yiyip dershanede etüte kaldım ,acayip eğlendim uzun süredir muhabbet kurmak istediğim kişi ile güzel bir muhabbetim oldu,ilk defa saat 5:30'a kadar dershanede kaldım çok ilginçti,bayağı bir soru çözdüm falan bayağı bir faydasını görücem herhalde bundan sonra bu tür çalışma yöntemini izliycem (gerçi biraz geç kalmış olabilirimde neyse...) Yarın normal derslerden sonra mat etütüm var ondan sonrada edebiyat :) çalışkan bir çocuk oldum artık günlük holley!!!! Yeni aldığım karara göre msn'i falanda azaltıyorum bundan sonra günlük insanlarla klasik yöntemlerle görüşücem ev telefonu , cep telefonu gibi :) haydi iyi geceler günlük ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gunluk ben harbiden dev sctm ya.. yarna hem mat hem fizik sinavim var saat kac oldu hala calismadim. artk yavas yavas oss fln calismak lazm gelir ama yok yapamiorm bari amerika icin sat fln bakiim diorm.. yok onu da yapamiorm donem odevi haftaya 1st draft vermem lazm daha ortada bisi yok haftaya yarislarim var ben antreman yapmiorm dooru duzgun.. gunluk kurtar beni!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük şunu iyi belle. kazı zihnine. kararsızlık ve arada kalmak kadar iğrenç bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 gunluk yoruldum ben, çok uzak kaldım herbişeyden. sınavlara senin kafanı sokalim dicem de senin kafan yok ki? kafasız gunluk ayrıca forum turuncu olmuş günlük, " l... l'm home." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZiFir Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük dün itibari ile :P stajımın ilk gününü bitirdim.gittiğim okuldaki hocalar kafayı yemiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük bugun arkadaslarla ps turuvası duzenledık 4 kısı ıcınde 3.oldum son 2 kişi hesabı ödüyordu ödedik napalım Dwinz arkadasımızın çok balı vardı tebrik ederim onun balını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük çaktırma da hardter pis kazık yemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Gunluk... Allah belani versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2006 günlük ben aşık oldum yaa =) ama kız yüzümüze bakarmı bilmiyorum =( cmts çıkma teklif ettim bakalım daa cvp yok inş. gelir eğleniriz arkadaşça gelse bile yeter şimdilik... günlük duy sesimi bol şansa ihtiyacım var ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 sanırım sorunlu bi insan olduğumu kabullenmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 çok yanlız hissdiyorum çook. Aşkım çabuk gel dayanamayacağım bu şekilde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Günlük ben yalnız hissetmiyom ama yalnız mıyım neyim iki yabancıııı iki yabancıııı diyesim geldi ama yok yok öle de deil sanki oynatalım günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 günlük sen bi espri yapma 100 yıl emi bi sus ya git dinlen su iç yat *yanlış anlaşılmasın kimse üstüne alınmasın :p [ Mesaj 10 Mart 2006, Cuma - 23:55 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verbatim Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 günlük 1 haftada 100 milyar harcadım.Çok mu KOOLUM neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 gittin sen bana gitmek için gelmiştin geride yavaş yavaş eriyen bir kurşun bıraktın bıraktığın şekilden çok daha başkasına bürünen ve bir daha asla eskisi gibi olamayacak kurşun… gerçekten; bir daha hiçbir şey eskisi gibi olmadı… kısa bir hüzünden sonra geldim geri döndüm sana seviştim mi değiştin mi beni yeni bir umutla kim bilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin mi beni kim bilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin sen beni üç günlük ayrılıkta neler neden değişti unutulmuş muydum alışıyor muydum yavaş yavaş yokluğuma... beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında.. bir gün beni nasıl paslı bir makasla nasıl derinden budayıp gittiğini fark ettim yeni bir filiz veremeyecek kadar derindi kesip attıkların sensizlikle oluşmuş hastalığıma senin bile çare olamayacağını benim için artık çok gecikildiğini anladım.. söyle bari son söz olsun kızmam bundan sonra sana dostuz artık içmiş olsun anlat saklama ne varsa kim bilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin mi beni kim bilir kimler aklını çeldi gördüğüne sevinmedin sen beni üç günlük ayrılıkta neler neden değişti unutulmuş muydum alışıyor muydun yavaş yavaş yokluğuma.. beklenmiyor muydum kalbini mi yordum bunca iş güç arasında... işte bu duygular içinde olan bir insan ne kadar iyi olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Günlük sevmiyorum seni. *omzunu gitarının klavyesine dayar* öffff *ağzından kraker parçaları saçılır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 günlük birazdan takım elbisemi geçiricem üstüme, babamın nikahına gidicez. heyecanlandım O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar