Saeros Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 günlük bana wc3 tft cdkey'i bul allahsız.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 günlük fanta festivaline gitcem o da gelcek:D anlarsın ya...[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2005 günlük bugün marmaris yolcusuyum, kendine iyi bak :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Garip bir şekilde bi anda içime bir sıkıntı çöktü günlük... Bir anda sessizleşen ortam mı, evde tek başıma sıkıntıdan patlamam mı yoksa havanın kararması mı etkiledi bilmiyorum ama böle bir anda biri sanki akciğerlerimi, midemi, nefes borumu tutmuş görünmez bir elle sıkıyo gibi... Böle sanki bişey çok ters gitmiş ya da gidecek gibi... Aklıma kötü kötü şeyler geliyo hep. Ne denediysem sıkıldım bıraktım... TV açtım, sıkıldım kapattım. Maket boyayayım dedim, bu kafayla olmaz hata yaparım diye bıraktım. Oyun açtım 2 dk açık kalmadı... Belki konuşacak birileri vardır diye nete girdim, koskoca icq msn listemde yok kimse... Site forumlarında gezip duruyorum ama okuduklarıma da pek aklımı veremiyorum. Kafamda sürekli böle bisürü kötü durum senaryosu bi anda oluşup duruyo rahatsız ediyo... Neden böle bi anda çok kötü hissettim, nedir bu bir anda iç kararması anlayamadım gitti... Alkole mi uzansam napsam. Sonumuz hayrola...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 bulaşıkları yıkamam gerekiyo be günlük ama ben bilgisayardan kalkmak istemiyorum: ([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yeni bir mmo rpg indiriyorum xiah diye bişey :([signature][hline]Kendisine yeni bir sayfa açar.Hayata hep güleryüzlü başlar :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 günlük, yeni kalktım evde kimse yok yicek bişi yok ben ne yapcam.. bi akıl wer bana..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Gunluk belkide hayatimin en gusel ani su an. Kahvaltim bitmiş. Elimde sigaram ve cayim. Bir de paticik. Cok gusel cook.[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu. Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science. Leuven in Belgium. If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 tatilden döndüm , yeni sıkılmış portakal gibiyim...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 yaw dün gece eski sevgilim aradı. tekrar görüşelim dedi. ama benhala çooookk mutluyum:D[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 günlük yol yorgunuyum ,feciyim attmış olduğum ve atacağım tüm saçma postlar için tüm paticik ahalisinden özür dilemek istiyorum[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 günlik bugün zaman geçmek bilmedi ve şükür akşam oldu gidip yatcam ve sabah biran önce gelsin diye dua etcem.. bgn çok b.ktan bi gündü btn gün evde oturrdum hafta içi zmn ne kdr hızlı geçiyo... kafam girsin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2005 Sevgilimden ayrıldım.... Ama yanlız değilim günlük. Bu devirde sevgiyi hakeden kız az. Şuan msnde onu görüpte bi boklar yazmam için sürekli çevrim içi çevrim dışı oluyor.... Nese dünümü unuttum yarınım sır....[signature][hline] "Bu Sabah Bir Umut Var içimde... Nasıl Olsa Geri Gelirisin Diye. Her Şey Yerli Yerinde Yine... Bu Sabahların Bir Anlamı Olmalı...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ey günlük , "scream your sadness" diye bağırıyor arkada Akerfeldt amcamız , ne de güzel yapıyor...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ulan günlük cok canım sıkılıo bugun şöle arkadaslarla bi kafa mı çeksem :/[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sevgili günlük 3 gündür evdeyim delirme safhasına geldim acaba seni yessemmi he ne derdin? ehaueh[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ya bu kız hala aramdı:(bişey mi oldu acaba? Aman Allah'ım ben bu kıza yeniden aşık mı oluyorum ne?[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 günlük sana kafam girsin.. uyuyamıyorum uykumkaçtı..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 benimde uykum kaçtı parmak izini fln seyrettim gaza geldim uyuyamıyorum.kaçta yatarım bilmem.[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Sevgili günlük, Bugün kuzenimin geçen hafta doğmuş kızını görmeye gittim. tabii çocuk bahane çiğ köfte şahane diyerekten bi çiğ köfte rakı sefası yaptık.. pek güzeldi çocuk tombiş tombiş..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Suzanne Vega - Luka | arşiv******* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2005 ulan gunluk gene amca gene alkol . gecmis "entry" leri takip edenler anlar . ulan bir adam amcasindan bu kadar ceker mi lan ha ceker mi ? isyanim sana lan gunluk bir tek sen kaldin isyan edecek .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Sevgili gunluk , biliyorum ben umutsuz bir adamım.Herzaman ilginin ustumde olmasını istiyor , istediğim ilgiyi goremeyincede hırcınlasıp icime kapanıyorum.Bu durumda senide iplemiyorum farkındayım.Son 29 yıldır senle hıc urasmadım ama napayım.Canım sıkıldı hemde cok napsam napsam derken senı gordum.Kosede oylece durmus beklıyordun.Zaten benı tek bekleyende sensın. Insanları hıc anlamıyorum Gunluk.Neden herkes bu sekılde ? Neden ınsanlar sadece arkadas olamıyor ? Illa bır menfaat yada cıkar beklıyorlar ? Erkeksen , kızlar ,bu benı tıtecek aman yaklasmıyım.diye dusunuyor. Kızsan , Erkekler , aman tas gıbı bunu bı sekılde kafalıyım . diye dusnuyor. Off offf.. Ya ben cok sansızım arkadaslık konusunda yada yasam boyle.. Hem neden ıllakı calısmak zorundayım? Calısmadan yasanmıyormu ? offf off yasanmıyor ıste... Hem ben sigarada içmek istemiyorum.Ozaman niye hala içiyorumki? İradesiz bir devemiyim ben sevgili gunluk ? Ayrıca neden devamlı kilo alıyorum ? Neden Obez oldum ? Yemek yiyerek zamanmı gecermıs ? Zaten yıllardır saklanmadımmı koseme ? Bırde yiyerek zaten saklı olanı neden dahada saklıyorumkı? Anlamıyormuyum zaman gecıyor ve benı beklemıyor ? Off off Ben bu hayatı anlamıyorum yaaaaa[signature][hline] Bursa'daki sinema rehberiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ey günlük napıcam bugün bilmiyorum , yine bilgisayar başında geçecek günüm...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 printf ("günlük kodla kodla nereye kadar diye kendi kendime soruyorum araqda bi. aklım olsa üniversitede güzel sanatlar yazardım. şuan tual üzerine işlemeli günlük komposizyonları hazırlardım. bilmiyorum günlük, ne desem boş. ") [Bu mesaj karakedi tarafından 28 Haziran 2005 12:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 işinden memnun olmayan insanları gördükçe alan seçimi daha da zor geliyor günlük =/[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar