Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içim bi garip be günlük. anlıomusun beni. ama sen ne anlıcaksınki. bu gece son gecem bilgisayar başında geçirdiğim. tatilim bitio ve okula dönüyorum yarın akşam. neyse günlük. şimdi kapamam lazım. seni sonra ararım ben.
Mesaj tarihi:
hala onu unutamadım biliyon mu günlük.2 yıl geçti ama hala aklımda.hala köpek gibi ağlıyom bazen.bu acı nereye kadar sürücek inan ki bilmiyom rezil bi insanım onu unutmaktan aciz olduğum için...
Mesaj tarihi:
aaah günlük. daha tanışalı fazla olmadı. fazla tanımıyorum onu ama nedense çok hoşlanıyorum. çok şirin ya. bazen eski günlerim aklıma geliyor. "hıh." diyorum kendi kendime "neden geliyorlarmış ki". ama gerçekten de öyle be günlük. geçmiş günlerin, ayrıldığın kişilerin beyninde hala yer ediyor olması saçma bence. yani en azından öyle. neyse, ben bi kahvaltı ediim en iyisi. sonra yapçak bişiler bulurum. akşama okula gidiyorum ya ufff ...
Mesaj tarihi:
naber ya günlük bugun en yakın arkadaşlarımdan birisi geliyor hatta kardeşim diyebilicegim bir insan 1 senedir görüşemiyorduk çok mutluyum son zamanlardaki bütün mutsuzlugum,bunalıma 2 günlük güzel bir ara vericem sonunda.
Mesaj tarihi:
selam günnük..uzuuun bi süredir yazamıyorum sana.buaralar yorgunum ama tüm derslerden geçmişim.sevindin mi?evet. bir de zamanı tersine çevirirsen uysal isa asi olur günnük..yaa yaa... mm.
Mesaj tarihi:
logaritmayı seviyorum... o da beni seviyo... onunla çıkmaya başlasam mı diye düşünmeye başladım günlük...

sanırım çıldırıyorum
Mesaj tarihi:
günlük dün akşam kuzenimle bir şişe bacardi rasp'ı bitirdik. kalktım hala kafam iyi. noluyo lan günlük nabıcam ben bu kafayla bugün. (kafam iyi saçmalıyorum dikkate almayınız )
Mesaj tarihi:
lan selam sevgili idiot, yerim seni abucibibi.
mat calismam lazim bugün. sonra spor mor. ondan sora yatislara gelcem evet. ve cuma günü tatile giriyoruz , ayrica bi de maskeli balo var , cok heycanliyim. garsonluk yapcam ama orda =((((88
sonra bi de haftasonu partyler mevcut. oralarda kafalari cekicez yine. o kadar .scsjnmsöptmsbyess
Mesaj tarihi:
uykum vaaaaar asdasdas
yeni sınıfımda ilkokul arkadaşım bulunuo sonra kaçıp arklarla eski okuluma gittim çok geyiq di bide ksk turu yaptım arabayla:)
über
bidahaki hedefim arabayla okula gitmek:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...