Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 cuma & radyo ikilisinden nefret etmeye başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 günlük bugun çiğköfte yaptık:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 sevgisiz günlük bugün acaip bir biçimde hastayım ve yarun drsane snv vaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr'!!!!!!! napcam ben günllllllüüüüüüüüüüüüük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 günlük yakında ideal erkeği planlamayı düşünüyorum ama ideal erkek fikri nedense ilgimi çekmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 verdiğim değerin 10 da 1 ini alamıyorum günlük :'(.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben hem seviyorum hem acı çekiyorum.... olsun yinede seviyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 günlük ders çalışarak bir gün daha geçti,hayatımdaki boşluk aynen devam ediyor orasının sahibi terk etti orayı off off ne olucak bilmiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gezdim tozdum bilardo oynadım.yeedim içtim yrnı planladım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 içim bi garip be günlük. anlıomusun beni. ama sen ne anlıcaksınki. bu gece son gecem bilgisayar başında geçirdiğim. tatilim bitio ve okula dönüyorum yarın akşam. neyse günlük. şimdi kapamam lazım. seni sonra ararım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 harbi harbi günlük bıraktım ya sigarayı da 4 . günüme gircem dişlerim kaşınıyo çok istiyorum içmek ama maden suyu içiyorum zırt pırt sigaradan iyidir . allah hjerkese nasip etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 hala onu unutamadım biliyon mu günlük.2 yıl geçti ama hala aklımda.hala köpek gibi ağlıyom bazen.bu acı nereye kadar sürücek inan ki bilmiyom rezil bi insanım onu unutmaktan aciz olduğum için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 aaah günlük. daha tanışalı fazla olmadı. fazla tanımıyorum onu ama nedense çok hoşlanıyorum. çok şirin ya. bazen eski günlerim aklıma geliyor. "hıh." diyorum kendi kendime "neden geliyorlarmış ki". ama gerçekten de öyle be günlük. geçmiş günlerin, ayrıldığın kişilerin beyninde hala yer ediyor olması saçma bence. yani en azından öyle. neyse, ben bi kahvaltı ediim en iyisi. sonra yapçak bişiler bulurum. akşama okula gidiyorum ya ufff ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 naber ya günlük bugun en yakın arkadaşlarımdan birisi geliyor hatta kardeşim diyebilicegim bir insan 1 senedir görüşemiyorduk çok mutluyum son zamanlardaki bütün mutsuzlugum,bunalıma 2 günlük güzel bir ara vericem sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dün ablamın nişanı vardı günlük:d eğlendik valllaaaaa rioda kop kop :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 selam günnük..uzuuun bi süredir yazamıyorum sana.buaralar yorgunum ama tüm derslerden geçmişim.sevindin mi?evet. bir de zamanı tersine çevirirsen uysal isa asi olur günnük..yaa yaa... mm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 logaritmayı seviyorum... o da beni seviyo... onunla çıkmaya başlasam mı diye düşünmeye başladım günlük... sanırım çıldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaa günlük yatmam lzm ama yatmak istemiorum:(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 günlük harijka bi hafta yavvv all-star dan sonra mukemmel bi dnemeyede girdim herşey güzel gidiyo günlük cok mutluyum hehehe:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 günlük dün akşam kuzenimle bir şişe bacardi rasp'ı bitirdik. kalktım hala kafam iyi. noluyo lan günlük nabıcam ben bu kafayla bugün. (kafam iyi saçmalıyorum dikkate almayınız ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lan selam sevgili idiot, yerim seni abucibibi. mat calismam lazim bugün. sonra spor mor. ondan sora yatislara gelcem evet. ve cuma günü tatile giriyoruz , ayrica bi de maskeli balo var , cok heycanliyim. garsonluk yapcam ama orda =((((88 sonra bi de haftasonu partyler mevcut. oralarda kafalari cekicez yine. o kadar .scsjnmsöptmsbyess Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 uykum vaaaaar asdasdas yeni sınıfımda ilkokul arkadaşım bulunuo sonra kaçıp arklarla eski okuluma gittim çok geyiq di bide ksk turu yaptım arabayla:) über bidahaki hedefim arabayla okula gitmek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sevgili günlük; senin için insanın kendine yakışanı giymesidir diyorlar?doğru mu bu? böhühü hayellerim vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hala seviyorum günlük. gittikçe gidiyorum... canım çok sıkılıyor yapacak birşey bulamıyorum bunalıyorum vs. klasik ergenlik bunalımı yine günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 günlük bugün çok güzeldi, lay lay lom diye neşe saçtım etrafıma, neşe saçtıkça neşelendim, nazar deymesin tütütüpütürtürtürtüpürtüpüp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar