dory Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 gunluk cok istiyorum biliyor musun, opeth konserine gitmeyi cook istiyorum. ama malesef geri kafali insanların arasında yasıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 you must see her when she smiles, whole world stops for awhile. .. where is my mind? be günlük. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 günlük keyfim yerinde ehliyetim var kestane yiorum ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 özledim. çöl çiçeği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2006 Günlüğüm benim gidiyorum 6-7 saat içinde okula.Çok alışmıştım ama oturmaya.Neyse du bakalım neler olacak...Patilere iyi bak...Gidipte dönememek var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hey! ben geri döndüm... (sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Ah be günlük, bıktım temizlikten yaw! Yeter be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 evde olmak süper bi sürü zamanım var ama gözlerim iyice bozulucak =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aptal gibiyim böle gecelere kadar uyudm bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Opeth konserinie gidicek adam yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Bugün öss formunu aldım böyle sistem olmaz olsun ne kadar iyiliştirmeye çalışsalarda yok yani hep aynı hep aynı zaten sınav sistemi bir kere saçma üzerine birde böyle sistem yapınca 10 kat daha saçma olmuş neyse 2 hafta sonrasınada randevumu aldım tam oldu üzerine ... Gelelim öss muhabbeti haricine dershanemize; bütün hocalar bana takmış durumda,büyük bir yanlışlık olan kişi sürekli karşımda ve abuk subuk konuşmalar yapıyor,bu yanlışlığı bana yaptıran kişi hergün yanlışlığı tekrar yapmam konusunda bana birşeyler söylüyor acayip sıkıldım bu durumda sonunda kırıcı olucam gerçi bugun söylediklerimi ilettiyse yeterince kırıcı olmuştur ama olsun... bakalım gelecek günlerde ne olucak günlük yalnızlık hoş değil ama boşta değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 günlük. opeth'e gidicek adam olmayabilir. dershane sınavında batmış gibiyim.önceki sınav süperdi. off bi sürü şey var da byssss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 günlük saat 00.45 ve bütün arkadaşlarım uyumuş. bu saatte uyunur mu günlük yeaaa.. * der ve uykuya dalar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 günlükkkkkkkkkkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sıkıntıdan 99 senesinin oynunu oynıım dedim kaldırmadı bilgisayar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 aldım opethe vipimi daha ne bre günlük. gerçi yarım olacak opeth, "o" olmayacak, dağıttığımla parçaladığımla kalıcam ama neyleyim be günlük. vakene saklıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ula hergün öss çalış bıktım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Günlük bugün bi şarkıyla ifade etmeye çalışacağım kendimi : said: When You Love Someone by Bryan Adams When you love someone you'll do anything You'll do all the crazy things that you can't explain You'll shoot the moon put out the sun When you love someone You'll deny the truth believe a lie There'll be times that you'll believe you can really fly But your lonely nights have just begun When you love someone When you love someone you'll feel it deep inside And nothin' else can ever change your mind When you want someone - when you need someone When you love someone When you love someone - you'll sacrifice You'd give it everything you got and you won't think twice You'd risk it all - no matter what may come When you love someone You'll shoot the moon - put out the sun When you love someone Haftasonu geldi yine :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 günlük. sorma ne haldeyim. yalnızlardayım. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 berbat hayatıma renk getiricek birşeyler buldum galiba sonunda ama tabi bi terslik olmazsa malum ortam biraz karışık :s ordan gelicek olan herşeyden korkmaya başladım belkide sürekli çıkan tersliklerdendir ama sanmıyorum bu sefer gayet güzel olucak gibi bekleyip görücez ... ,neyse test çözmeye falanda başladım şaşırıyorum artık kendime şu andan itibaren hiçbirşey yada hiçbir kimse benim için önemli değil öss'den sonra kurucagım hayata bakıyorum artık bakalım o hayat nasıl olucak amaç bir yeri kazanıp istanbul'dan çekip gitmek.biliyorum günlük hergün abuk subuk şeyler yazıyorum ve kararsızlıgım kendini aşmış durumdaydı ama şu anda ciddi kararlar almak konusunda o kadar kararlı bir haldeyimki kendimi bende tanıyamadım bu durumda sende hoş görürsün beni ... neyse ben test çözücem(vay bea :) [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 19:57 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 cok odev var gunluk hepsini nasil yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sevgili günlük dersane defterleri tam deil fizikci,geocu,matcı,tarihci,ve tr ci beni veli tplantısında ne olcanı mrk ediom: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 dile kolay 6 ay bitti be günlük. hep böyle sürse ya keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 günlük 1 ark dışında kimse yok lan konuşabilceğim msnde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
perfi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 disarda yagmur yagiyo , tek basima odada oturuyorum can sikintisi hat safhada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar