FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 3 hafta tatil oh oh :D[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 akşama lan party var :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Günlük yarı yıl tatili başladı, umarım işler düzene girer.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 günlk karnede aldk ne yapaksk snki karneyi:horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
khalad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sevgili günlük naber? neyse iyisindir herhalde zaten senden iyisi yok herşeyi biliyorsun :) kız arkadaşım karne aldı ama ben daha kendisinden haber alamadım telefonunu unuttu herhalde bakalım durumlar ne olucak :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede.
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 karnem iyi dışarı çıkıcam ama üşüyorum günlük:)[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 günlük, çok üstüme geliyolar, 1 hafta meditasyon yapsam huzura kavuşamam...[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. ha bi de your time has come
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 günlük bu okulu icat edenin .........................................[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Günlük ben anlamıyorum.. Bu kız neden kabul etmedi beni.. Kafayı yemek uzereyım...
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 dwinz kardesım takma kafana bu devirde .iç olucaksın şanlar gibi teknoloji sevgiyi bitirmiş
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 arkadaşım msnden söylesene yahu:P nabıon günlük böyle bi coşasım var bugün [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 00:18 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir]
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yarın son finalim ve sonunda az bi huzur bulcam 15 saat uyku ortalamasıyla
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 günlüüük tekrar kavuştuk sana :D ama hiç sevinmedim zira gene efkarlıyım haftaya gene toefl sınavım var. allah seni top etsin çünkü gene geçemicem. senin suçun yok felan deme bana, gonuşma lan!
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 günlük, önce bi kızdan hoşlanıyodum, olmadı. aynı gün hasta oldum, boğazım şişti. ertesi gün ateşim çıktı. bugün wow'daki realmların nerdeyse tamamı açılmışken bizimki açılmadı. saat 19.30 gibi açılmışken tam, 19.40 dolaylarında tüm mahallede elektrik gitti. 22.20'de geldi. biraz wow oynadım, sonra internet koptu, geldi gene. bu da benim günlük intihar notum olsun.
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 @saeros abi hiç şansın yokmuş valla neyse geçmiş olsun
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 hediye aldım ohh.dilenci çocuğapara werdim ohh.bale yaptım ohh.mutluyum yemeğimi de yedim
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tiyatro provası vardı ona gittim güzel geçti baya güldük, eğlendik gene, snra logosa gittim arklarla takıldım (hardter,dwinz,redogski) ordan dersaneye gittim, snra eve geldim çöktüm netin başına.. öle işte günlük, gzl bi gündü :) [ Mesaj 02 Şubat 2006, Perşembe - 03:02 tarihinde, Apeiron tarafından güncellenmiştir]
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 i hate myself gunluk anlıkumutsuzluga kapıldım.
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 la gece saat 1 de kalktım hala bilgisayarın başındayım. yoksa mutant felan mı oldum acaba?
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük bugün boğazımın ağrısı kulağıma ve oradan da başıma vurmuş olarak, başımın tüm sol yanı zonklayarak sabahın bi köründe uyandım. hayatımda bi defa daha bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum O.o
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük, mutluyum jnms . ayrica hastayim. sümüklü sümüklü dolasiyorum etrafta..birazdan tekrar okula gidecegim. hersey yolunda su an , matematik tek sorun. e onu da düzeltiriz artik. umarim simdi buldugum matematik ögretmeni de sapik cikmaz. salak raffel! matematikte dahi olacaktim oysa, sulanmasaydin.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günnük ihsal olmuşum. her sabah 7.30 da tıklıyo mecburen kalkıp gideriyorum.sabah sabah zor be nee ? günnük değilmisin bilcen!
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Günlük herkes gitmiş lan okula.. Bu başvuru formlarını falan almak için. Ben gitmedim boşu boşuna bi ton yol. Pazartesi verecekler zaten niye 3-4 gün önce gidiyim demi? Neyse. Ben derse dönüyorum hadi öptüm janımss byee.
Öne çıkan mesajlar