Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük ben hala sınaw moduna giremedim bi dolu sınaw var beni bekleyen.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük.. cnm çok sıkılıyo ya.. ulaşamadıgım birisi war ve ben onu çok seviorumm..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük yarın kar tatili olmasını deliler gibi istiyorum ki sınava çalışa bililyim[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günnük ya seviyorum galba.ama belli deil bakıcas.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 günlük senin taaaaaaaaaaaaa.....[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sevgili günlük Bugün wowda 2tane quest yapmam lazım[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2005 Sınavım bok gibi geçti günlük. Akşamda bir iki tatsızlık yaşandı ama durumlar iyi galiba şimdi. Yatıp uyumam gerek..[signature][hline]M"etket"oonZ Yenemezsin onları Kıyamete kadar Ezer durur seni insanlık adına... Bir tek sen mi kaldın bu dünyada? Uyansana.. Bir tek sen mi varsın bu dünyada? Defol! Defol! Defol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 benim arkadaşlarım cani.bırakmıyorlar yenisine aşık olayım ben napayım geçen seneki davayı ya.aman bea...[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gunluk yarin kaciosss:D oley diorumm..;) 3 gun snv yoookk..ama cuma giricek gusel bi.. hem kimya uyg,hem fzk uyg..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. -------------------------------------------meLtem says: bak istersen sendn özür dilesin meLtem says: bn eşeim desin?;) ...ÕzeN¢... says: i iiih... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Günlük popom donuyor[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 aptal mısın yaser ya? mavi gözlülerden nefret ediyorum![signature][hline] sunthewitch, 07 Kasım 2005 15:58 tarihinde demiş ki: resmin çok güzelmiş senden hoşlandım lilynessy benimle çıkar mısın? eğer sende benden hoşlandıysan resmim 61. sayfada istanbuldaysan bigün buluşalım isterim . Çok ciddiyim Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 günlük atıl arasın artıkkkkkkkkkkkk kontörüm bitti o var da çalışıyorum die aramıyorum sanıyo ben meraktan öm atiim die buralara geldim söz söz hemen kaldığım yerden çalışmaya devam edicem : )[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ya biz nolur ayrılmayalım günlük ya nolur ya[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 günlük boş iş bu hayat bılıosun.napsam sence. olmayan ideallerin peşinde mi koştursam.peh.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 günlük. içim sıkılıyo. ben khaldunu istiyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 gunluk dun sewgilimle bi hafta ayrılık denemesi yapmaya başladık bi hafta boyunca ne ben onu arayıp çaldırcaktım nede o beni ( gerçi o golcukte ben ç.kalede) ama ben daa ilk gunden sıçtım onsuz gunlerim geçmio bana dun arkadaşım didi faslasıyla ciddiye almış ben bole olmasını istemiorm allam oldur beni ne yaşamak nede sewmek istiorm herşeyden bıktım a.q bole hayatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 günlük, hiçbi şeyden emin değilim. böyle bi garip. hede höt. düt diye gidiyoruz valla.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 hayal gibiyim..günlük..[signature][hline]duman =)) bana ninjalık yaptırmayın efendim!!! bembeyaz pati güsel pati =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 günlük bugün berbatım , ona şiirler yazıyorum , sürekli depresif şarkılar dinliyorum , seviyorum işte anlatamıyorum...[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 ezberliyorum unutuyorum ühüh[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Film öykümü yetiştirmeye çalışıyorum günlük. Ama hala buraya yazmakla uğraşıp denyoluk yapıyorum günlük.[signature][hline]Grimwolf, 06 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: Ulan paticiği patiçüke çevirdiniz... kalabalıklar diktatörlerin sonuncusu ve en tehlikelisi olacaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 o kadar 300 sayfada iki konuyu anlamadım 5 sorudan ikisi onlardan geldi şimdi izninle intihar edicem =///[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 deneme b.k gibi gecti ya gene stes bastı bak geliyolar soldan soldan .mat2 ye kafam gisrisn günlük sınavda nasıl yapcam ben bunları.ouff[signature][hline]Hakan ŞÜKÜR;gelmiş,gecmiş,gelecek en büyük Türk forvetidir.(Rıdvan Dilmen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 gunluk artık senden hıcbıse ıstemıcem.cunku dedıklerımı yapmıosun.mesela son bı kere daa bıse ıstıım ıstersen son sans vermıs gıbı sana eet sunu ıstıorum:garantı hesap numaramı versem bı 500 ytl cıkar mısın bana? cevabını beklıorum.(bız senı sora ararız deme yıne) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2005 felsefe sınavı süper geçti günlük kendimi aştım :D[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar