Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 günlük öss beni kastı yav? bu saatte .ötü tutuşurmu insanın erken deilmikine..[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 santa monica ya gitmek istiyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Dün akşam itibari ile kankalık aşka döüştü günlük. Hayırlısı bakalım.[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük... Ben hala boş boş geziyorum. Da sen napıcaksın? Ben niye anlatıyorumki?[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gmefaraday Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 yaa uf be ptesi sınaw war. zor . calışmam lasım. kalkamıom bi türlü. hade baalım bu mesactan sonra kalkıom. grmk dileiyle[signature][hline]pazi snajper ! powered by [-RaMMsTeiN+} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 iyi günlük, ben nedense her şeyimi artık doğru bir şekilde yapıyorum.başarıyorum.hiç böyle yapamazdım.hep bocalardım.tam iyi yapacakken başka iş gelir.hep öyle olurdu.fiona unutmadan sana özel mesaj atcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 uni hayatimin ilk vizesinden patladim cmtesi, pzar 1 er sali 2 tane daha sinavim var nerdeyse 1 si bilmiyorum:( Bolumde hukuk yani 2 gunde caliscak seyler deil napcam ben ya :([signature][hline]When i read the harms of smoking, i gave up reading... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Sevgili Günlük ; LANET OLSUN : ) .[signature][hline]These words remain silent My mouth will not give them life So they come creeping back to me To tear my heart to shreds But I would not forgot this pain... lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük vize dönemi geldi.Bana dua et filan.[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 gunluk baksanan ne sirinler ya hem de buyuyunce ayi oluolarmis !!![signature][hline]proud member of the thievery corporation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük yerim ben bunları! (duymasın beyaz, lol)[signature][hline]-Yirim ben bu aşkımı.. -İnternete resim yüklemek -by Sabrina- -Im waiting the sunrise; -Make me feel like a sinner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük kaç saattir boş boş oturuyorum yapçak bişi sölesene Yada boşver... Uyuycam... İyi geceler günlük, iyi geceler pati halkı, iyi geceler klavye, iyi geceler mouse, iyi geceler monitör, iyi geceler kasa, iyi geceler hoparlör, iyi geceler kulaklık... ZzZzzZzzz...[signature][hline]beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki: hep dedim dinsizlikte bir din olmalı. sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki: "allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Aşığım aşık[signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 günlük ben ankaraya gidiorum..:):)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 lan amsterdam a gidiom azahuhauzhau ciddiyim[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Günlük ben yatıyorum uykum geldi. Ha bu arada çaktırma günlük şaka maka 100.gün. dsgsdf.[signature][hline] M"etket"oonZ Ya hep ya hiç olacak oooooo Herşey belli olacak oooooo Toplanalım bir araya oooooo Bak buraya sıra bizde bak ne olacak... Haydi yeteeeeeeer haydi... Tam zamanı şimdi.. Haydi yeter haydi.. Tam zamaaanı şimdi,tam zamanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 günlük karnım aaç![signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 günlük ben böle hayatn içine ediim günlük yaşamaktan zevk almıyorum gunluk lanet olsun böle işe günlük sende anla beni be günlük sevdm kavusamadım nasip diilmiş kader işte kader..[signature][hline][b]zamana yükleme bütün sucları yanlız zaman değil sende değiştin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 said: VipeR, 18 Kasım 2005 00:22 tarihinde demiş ki: günlük karnım aaç! of beni de acıktırdın ne yesem ya :([signature][hline]| tóqqíé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2005 Bitti günlük belkisi kalmadı harbi bitti... :) mu yoksa :( bu mu bilmiyorum tek bildiğim bittiği ama bu galiba :) [Bu mesaj Whiskey tarafından 18 Kasım 2005 00:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 günlük yazık bana suçum yokken yargılanıyorum:( o kadar sevdiğim insan arkasını dönüp arkasından koşup seslenmeme rağmen yüzüme bile bakmadan gidiyo.. yazık bana ben de istiklal marşında görücem onu die seviniodum..gerçekten çok yazık..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Gunluk, dilde 2. donem sinavlarini da dun oldum, aksama genclerle dedik içelim, içmez olaydik.. Kişi basi 12 * 33 cl içtik, tabi benim mide kaldirmadi.. Epey kusmusum felan, simdi kafa kazan.. Miriam sagolsun, epey ilgilenmiş, hatirlamiyorum.. Umarim kusuruma bakmazlar..[signature][hline]Fuck you and this whole city and everyone in it. No, no, no. Get a fucking job! Fuck the Sikhs and Pakistanis, bombing down the avenues in decrepit cabs, curry steaming outta their pores, stinking up my day. Terrorists in fucking training. Slow the fuck down!...one of those operations to elongate your penis... Fuck the Chelsea boys with their waxed chests and pumped-up biceps. Going down on each other in my parks and on my piers, jiggling their dicks on my channel 35! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 günlük mat 62 skills 68 din 90 tarih 95 bitti[signature][hline]FASTRELOAD Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tazfiona Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 lanet olsun böyle hayata...[signature][hline]Hayatım boyunca pek çok şey oldum ama ona aşık olmak olabildiğim en güzel şeydi...:)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2005 günlük sürekli ızdırabmı çekicez bu hayatta yav.. ne zaman gülcme eelencem ben ohoo.. sıkıldım vala .[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar