dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Kardeşim halısaha maçına gitti... Uzun bir aradan sonra (4ay falan herhalde) yeniden yanlızım, evde çıt ses yok. Bu harika bi şey! 5sene yalnızlıktan sonra, "tek" olmayı çok özlüyormuşsun. Kardeşimin yanımda olması muhteşem, her sorunuma ortak olan biri var. Ama "tek" olmak galiba ayrı bi şi... Bencilce, sakin, dingin, huzur dolu ve tek.[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Güzel bi gün.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Gunluk Maroon 5 ne guzel bir grup adidir ya. ayrica cok da gusel album yapmislaaar..[signature][hline]http://www.google.com/talk/ ( gmail userlari için ) Msn messengerin tek rakibi deneyin.. Emaleth, 01 Haziran 2002 02:08 tarihinde demiş ki: "Verdiğin kadar büyüyor, büyüdüğün kadar alıyor, aldığın kadar da küçülüyorsun işte. İt ürüyor, kervan yürüyor, başka da bi bok olmuyor" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Bugün mekanizma tekniği sınavında koydum çocuğu. En az 80 çok rahatladım yaw:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Uykum var ama lvl kasmam lazım..Yorucu be hayat günnük.Buda sıradan bigün işte...[signature][hline]At-Avrat-Silah-Pc-Mp3çalar-Kola... Burda bir efsaneden bir an Sorunlar matematik problemine benzer.İkisinin de cevap anahtarı vardır.Matematik için arka sayfaya,sorunlar için buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 genel olarak sorunlu bi gündü ama güzel bitti. :) umarım aynı güzellikte sona erer. ayrıca günlük bugün 92 , yarın 93. Yehooo =))[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 bugün 10 kasım. bugün atamın ölüm yıldönümü bugün bizim 3. ayımız bugün bakü-ceyhan boru hattına benzeyen bir matematik sınavı çok feci girdi. bugün o acıya rağmen bi tokat da H.O.T.den yedik, ondan da sınav olduk anasını satiym. yarın da sınav var ak. sıkıldım, çok sıkıldım.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 günlük karne bilgisayar dilinden iyi anlıyo benim bi tek 0 ve 1 ler olcak keh keh[signature][hline]Ver elini sonsuza. Al beni dünyadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 günlük nolacak böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 bu gun yıne sabaha karsı kalktım ve pc mın basına gectım gıne aynı bı gun olacak sanırım uykumda werweyı gordum heheh yanı merveyı bakalım bu gun ne olcak[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 gunluk okulA GITCEM BRZDAN ama cok uykumm war ya uyuyamadım gece neyse ıste ölee sen anladın dimi afferın sana hadı bye canım kib[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! so much for my happy endıng... PATİCİK KIZLAR KLUBU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Sevgili günlük; Yine oturdum pc başına ve yine aklıma geldi; Seni çok özledimmmmm :([signature][hline]i miss you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 int. to business kadar kafama geç giren birşey yok keşke sadece ekonomi olsa =//[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük bu gun yıne 4 saat pc basında oyun oynadım sınırlendım guldum eglendım felan fılan ıste ya pc de yapacak bısı kalmadı cok canım sıkılıyo hatunlarda yoq :([signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Msn.Space Yönlendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ilk defa buraya yazı yazıyorum ama dayanamadım ne bilim sabah uyandım ve kendisini görmediğim bi kızla 3 gündür muhabbet ediyordum bugün sabah 5 te uyanacaktı uyandım ve ona günaydın diye bi mesaj çektim cağrı mesaj derken son çektiği mesajda bana sana fotağrafımı yolluyacam dedi kafam karıştı napacagım bilemiyorum her neyse[signature][hline]X=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük bu kadar içmeyecem bir daha, bak buraya yazıyorum.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 ya saat 3 te sevgilimle buluşcam zaman geçmioo yaaaa[signature][hline]öyle yürekten seviyorsan aklı başından atacaksın..kimi yanında arıyorsan önce içinde bulacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük bugun foruma hıc yazı yazasım gelmıor ama forumdanda ayrılamıorum ayrıca therıon konserıne gıtmek ıstıorum ama para yetmıor ah su tamırat işleri baska ay olsa olmazmıydı neyse gıdebılırım ihsalah[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puritania Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük bugün baya bi mutlu kalktım,akşam gaplumbaa'lara gidiorum şeftali ve fıstık yeşili de gelio. içip daıtcaz biraz. gecikmiş doumgünü partim olcak bi nevi:) uzuuun zamandan beri vodka içmemiştim kavuşuorum bu gece:) ya günlük herşey ii güzel de nedense birden mutluluğum uçtu ,sabahki kdr mutlu diilim. zaten mutsuz şekilde uyumuştum. neyse alıştım gerçi artık, günlük geçer dimi bi süre sonra? dimi?[signature][hline]~wish you were here~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 günlük akşama therion konseri var hazırlık aşamasındayım,siyah oje vs :P yazdan bu yana yeniden konser süper olucak,kal sağlıcakla,devamı yarın...[signature][hline]Headbangers Rules! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 oleeey fizikten 100 alicam gunluk:D ingilzce snvim da gusel gecti... dipnot:inek deilim ;) sdc sinav cok kolaydi...:D[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" baþka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 uykum var günlük![signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Arkadaşla bütün gece hastanede koşturduk adam böbrek taşı düşürdü sabah 8de yattık be günlük.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 said: Sufenta, 10 Kasım 2005 20:34 tarihinde demiş ki:bugün bizim 3. ayımız hehe :) bugünde bizimmmm.. güzel bi gündü günlük... yarın daha güzel bi gün olucak. ramazanda bitti bi içelim ama dimi.. :0))[signature][hline] M"etket"oonZ İstanbul'dan çıkar teli.. Ardıç ağacından kolu.. BE allah'ın Sersem kulu... Şeytan bunun neresinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Günlük uykuyu fazla kaçırdım[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar