Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

gunnuk... herkes eglenio... festivaller beser beser basladi... arkadaslar bulusup egleniyolar... ben finallere kasıyorum gunluk... allah kahretsin bu sistemi diil mi gunnuk... ben de eglenmek ben de daitmak istiyorum ama 2 hafta beklemek istemiyorum... bugun guzel gecsin istiyorum gunluk... bi el at ya...
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yorgunum günlük..basket oynadım tek başıma sahada hava da sıcaktı öldüm ya ama çok zevkliydi..beklediğim msj hala gelmedi ama şu an için herşey yolunda gidiyo..[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, projem var film çekmem gerekio..2 hafta sonra finallerim başlicak.film incelemem gerekio.nasıl yetiştirecem ben bunları?? süle bana[signature][hline]So many times it's hopeless dark and gray
And other times it's hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

NMN
Sosyal ağlarda paylaş

günlük yarına dişçi randevum var ne halt yicem bilemiyorum[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

günlük, uzun zamandır (hakkaten uzun) ilk defa kimseye karşı birşey hissetmiyorum. hiç kimseyi arzulamıyorum, geceleri hiç kimsenin tatlı hayalleriyle uykuya dalmıyorum. ve işin en kötü yanı, hayatımda bunlar olmayınca, hiçbir amacımın kalmadığını hissediyorum. vardır heralde ama. bakıcaz artık.[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

gunluk cuma günü okullar kapanıyo oley!!!
bende bugün okula gitmedim napcam okulda zaten hocalar niye geldiniz diye soruyo
yarın da gitmicem,perşembe de gitmicem cumada karnemi alıp sonra 3 ay boyunca gitmicem ehehe[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır...
Sosyal ağlarda paylaş

ah elimde olsa ben de dövecem bizim müdürü ıslak meşeyle ama.......ah günlük oh dedik bugün şu bizim ünlü sunumumuz oldu ve bitti.şimdi gülhan hoca bizi yemeğe götürcek dört gözle onu bekliyos:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

odamı toplamam gerekio gunluk. bugun sınav olduk yine. artık soruları kendim icin yanıtlıyorum gunluk... hocalar begenir begenmez ilgilenmiyorum. muzik dinliyorum her zmnki gibi...dont cry caliyo. damardan sarki d mi sozluk... oldurulicek insanlarin listini yaptim cok kisi var be gunnuk... donicem sana yne smdilik optum gunluk
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...