Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

ya günlük beni üzen sevgilisiz kalmak,yalnız kalmak,ayrılmak değil
beni üzen O'nsuz kalmak..

ya günlük çok acıtıyor bu durumlar ya.daha az önce iyiydim bide şimdiki halime bak..

kalpli patileri görünce daha da bi kötü oluyorum ya bide onunda burda biyerde olduğunu bilerek..[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

günlük taksimde kız arkadasımla geziyordum dersane cıkısı ulen bir travestiye rastladık yolda o bana bakıyo ben ona neyse bu bana ne bakıyosun len ......... gibi bisi dedi bende adama/kadına karsılık verdim kızı cektim kenara bu lavuk travesti taksim metrodan galatasaray lisesine kadar kovaladı arkadaslarıyla 500 mtrede dünya rekoru kırdım :)resmen ya bathsız bedeviyi colde kutup ayısı bafiler dedikleri bu olsa gerek tek rar geri dondugumde kızın bir cafeye oturmus yemek yedigin gordum ehuhe komedi ya[signature][hline]For Ancelot
The ancient cross of war
For the holy town of gods
Gloria, gloria perpetua
İn this dawn of victory...

Asgard the wiz
Asgard the gotik:)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün zorla kalktım derse kendimi sürükledim saçlarımı taramadım makyaj yapmadım -tamam yaaa gözkalemi dışında- humanities de uyudum hukukla türkçeye girmeyi aklımdan bile geçirmedim bankaya gittim para çektim sonra öbür bankaya gidip kirayı yatırdım sonra migrosa gittim alışveriş yaptım yağmur yağdı ıslandım saçlarım kıvırcık oldu hala sokaktan geldiğim gibi oturuyorum rahat birşeyler giyme zahmetine de giremedim tuvaletim var yerimden kalkmak istmeiyorum altıma yapcam gidiyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained.
Sosyal ağlarda paylaş

You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.
You'd be like Heaven to touch.
I wanna hold you so much.
At long last love has arrived
And I thank God I'm alive.
You're just too good to be true.
Can't take my eyes off you.

whoaaaaaaaaaaaa ! :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly
With you I lived among the kings, how could this ever die
Sosyal ağlarda paylaş

slm günlük bugün yeni bi piercing aldım piercingcime tatrdım ama sevgilim kızdı niye adama taktırıomuşum kıskanıomuş da bilmem ne . yuh dedim artık jinekoloğumuda kıskan bariii!pff..şimdi gitti uyudu kızgın bana hala ..offf..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

günlük sen de dinleyebilirsin.

beybin e adam haklıymış kıskanmakta erkekleri iyi tanıyo çünkü adam kim bilir neler düşünüyo o piercingi takarken hrr bak ben de gıcık oldum gerçi ben gıcık olurum ama bişey demem şahsen[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender.

[Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Kasım 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Günlük jinekoloğun karısı muhtemelen çok şanssızdır kıskançlıktan çok daha önemli sorunları olduğundan bunu dert edecek halde değildir, çünkü jinekologların çoğunda lipido azalması vardır malesef işlerinin yanetkisi olarak. Haberin olsun diye söyledim sana günlük.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

yok günlük ondan demedim. sen rewendorun günlüğüne de ki rewendora söylesin rewendorda seni okusun(ooofff) ya ben şiimdi hep bu piyırsingle mi yaşıcam hayatım boyuncaaa gidip taktırsam sewgilim kızıo söylemesemde olmazzz .. ee nolcekk??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki:
bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...