Redogski Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2005 said: arenda_duwcal, 06 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: sırtım arıo..:( buldumu sırtın aradııı şei?[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 ya günlük beni üzen sevgilisiz kalmak,yalnız kalmak,ayrılmak değil beni üzen O'nsuz kalmak.. ya günlük çok acıtıyor bu durumlar ya.daha az önce iyiydim bide şimdiki halime bak.. kalpli patileri görünce daha da bi kötü oluyorum ya bide onunda burda biyerde olduğunu bilerek..[signature][hline]Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 günlüükk bgn bnm doğum gnm :) bi tebrik etseydin bari be peh bide günlük olcak :-p[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! I'm love in it! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 günlük taksimde kız arkadasımla geziyordum dersane cıkısı ulen bir travestiye rastladık yolda o bana bakıyo ben ona neyse bu bana ne bakıyosun len ......... gibi bisi dedi bende adama/kadına karsılık verdim kızı cektim kenara bu lavuk travesti taksim metrodan galatasaray lisesine kadar kovaladı arkadaslarıyla 500 mtrede dünya rekoru kırdım :)resmen ya bathsız bedeviyi colde kutup ayısı bafiler dedikleri bu olsa gerek tek rar geri dondugumde kızın bir cafeye oturmus yemek yedigin gordum ehuhe komedi ya[signature][hline]For Ancelot The ancient cross of war For the holy town of gods Gloria, gloria perpetua İn this dawn of victory... Asgard the wiz Asgard the gotik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bugün zorla kalktım derse kendimi sürükledim saçlarımı taramadım makyaj yapmadım -tamam yaaa gözkalemi dışında- humanities de uyudum hukukla türkçeye girmeyi aklımdan bile geçirmedim bankaya gittim para çektim sonra öbür bankaya gidip kirayı yatırdım sonra migrosa gittim alışveriş yaptım yağmur yağdı ıslandım saçlarım kıvırcık oldu hala sokaktan geldiğim gibi oturuyorum rahat birşeyler giyme zahmetine de giremedim tuvaletim var yerimden kalkmak istmeiyorum altıma yapcam gidiyorum[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 said: Redogski, 07 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: said: arenda_duwcal, 06 Kasım 2005 14:35 tarihinde demiş ki: sırtım arıo..:( buldumu sırtın aradııı şei? ayıp ama bu kadar igrenci[signature][hline][b]Ellerini Kullanmanın KAleciye Verdigi Avantaj!![b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 kaldırıyorum bilgisayarı günlük. uber olcam.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gunluk analitik snvim gusel gecti yuppy... sado mutlu insan ben...[signature][hline]kazazedeeee :D --yalaaaaaannn yalaaaaaaaaan...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 You're just too good to be true. Can't take my eyes off you. You'd be like Heaven to touch. I wanna hold you so much. At long last love has arrived And I thank God I'm alive. You're just too good to be true. Can't take my eyes off you. whoaaaaaaaaaaaa ! :) :) :) :) :) :) :) :)[signature][hline]You were the wind beneath my wings, taught me how to fly With you I lived among the kings, how could this ever die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 3 gün sonra 3 ay olcak be günlük.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 günlük, döndü azarlıyorum bakalım nolucak dınınını çok heyecanlı[signature][hline]gör beni gör beni gör gel gözüm ol gör beni sar beni sar beni sar gökyüzüm ol... Garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyoy Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 bir aydır aralıksız sabah 08 00 aksam 11 00 olak uzere mesaideyim canım artık cok sıkıldı offfffffffffffffffffffffff[signature][hline]tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gnlk bgn bnm param çalndı okulda.. hangi hipna aldıysa 10 katını çaldrsın[signature][hline]harbi tikky değilim lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 sıkıcı bi gundu[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5 ve son söz yakın olmak için uzak dur (ne alaka deme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 slm günlük bugün yeni bi piercing aldım piercingcime tatrdım ama sevgilim kızdı niye adama taktırıomuşum kıskanıomuş da bilmem ne . yuh dedim artık jinekoloğumuda kıskan bariii!pff..şimdi gitti uyudu kızgın bana hala ..offf..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 günlük sen de dinleyebilirsin. beybin e adam haklıymış kıskanmakta erkekleri iyi tanıyo çünkü adam kim bilir neler düşünüyo o piercingi takarken hrr bak ben de gıcık oldum gerçi ben gıcık olurum ama bişey demem şahsen[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. [Bu mesaj Giovanni tarafından 07 Kasım 2005 22:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 gnnük yaa anlamıo bu erkkeler o adam kaç bin tane piercing takmış yaniii kaç senedir o mesleği icra edio sonuçtaaa!!ay çok sinrlendm..[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Günlük adam sonuçta erkek. Kaç sene yapsa da o işi.... Beybin de erkek olsa bilirdi ne düşündüğümüzü di mi ? Kıskancak tabi çocuk doğal karşılamak lazım.[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 beybin sen adamın melek olmadığından emin ol da önce bi merak etme yani değil. :)[signature][hline]In the warrior's code there is no surrender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 off günlük mekanizma tekniği sınavım var bi maile bakıcam diye girdim 4 saattir burdayım lanet olsun adsl aldığım güne :([signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 erkek jinekoloğun karısı naapsın günnük onu söyle sen banaa!![signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Günlük jinekoloğun karısı muhtemelen çok şanssızdır kıskançlıktan çok daha önemli sorunları olduğundan bunu dert edecek halde değildir, çünkü jinekologların çoğunda lipido azalması vardır malesef işlerinin yanetkisi olarak. Haberin olsun diye söyledim sana günlük.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 yok günlük ondan demedim. sen rewendorun günlüğüne de ki rewendora söylesin rewendorda seni okusun(ooofff) ya ben şiimdi hep bu piyırsingle mi yaşıcam hayatım boyuncaaa gidip taktırsam sewgilim kızıo söylemesemde olmazzz .. ee nolcekk??[signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Piercing zaten nerde olursa olsun yakışmayan bişey be günlük, kötü iğrenç valla.. böle deriden metal bi çıkıntı şeysi felan..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2005 günnük ben hayatım boyunca tek bi piyırsinglemi durcam deiştirmek isteyince napıcam günlük yardım et tak bna piyırsing günnük![signature][hline]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar