Dynun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Allah kabul etsin. =)[signature][hline]Quisalan Elevas! Our love, forever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sayın günlük, Sevgilim gökçeadaya gitti çok özlüyorum onu. Oysa daha dün akşam birlikteydik.. Bilgilerinize arz ederim.[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 günlük ya. çok güzel bi pirzola yedim. midemde de problem var.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sevgili gunluk,kalbim gaspedildi,feci yanıyor yaram[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sevgili günlük yaa yeter ama camdan atlıcam bekle bekle geçmiyor şu 8 hafta yaaa :(:(:( ühühühü[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Aah günnük ah, bana günnük diyen yavrum diyen çok güsel kızlar var ama niye hiç biri benim gibi sapık diil :( güzel olanlar niye hep süt olmak zorunda ühühü ye beni diye bi kelime ağzından çıksa gider köprüden atlardım ztn :( yok ya atlamazdım :D baş baş günnüük[signature][hline]Thief/assasin = Maximum zevk+para+keşifler... Kalplerdeki kaymak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 matematikten 100 aldım hehe:)[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben hep mutluyum neden acaba lalala[signature][hline]Sıkıldınız mı? O zaman Buyrun! Gencx.net - Yeni bir Soluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük azına koyam.. yrn bi kızla konuscam işallah olur..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 boşşŞş[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük bugun sıçan gibi ıslandım yaa...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dun geceyi kusmuklar arasından bade süzerek geçirdim babs.uykum var halsizim vede gribim.sıçtım babs[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük davion beni sinir etti..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sabrina Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Günlük bugun okula gittim..Neyse 3-4 saat boşum vardı kafeye gittim google earth filan oynamaya..Yan masada bi adam.Sürekli bakıo.Sonra Hayvanvari bi şekilde msn adresimi istedi.Tanımıom etmiom adamı.. Sonra "makine bozuk" hesabına başka masaya geçtim..Baktım tip tip bakıo.."Bi sorun mu var?" dedim..Zaten hayvanlığı yetmez gibi üstüne kötü bi laf etti moralim bozuldu sabah sabah.. Ben de karşılık verdim çıktım gittim arkama bakmadan.Yok bi de takip eder bişi yapar allah korusun.. Ne diyim allah düzgün kişilere rast getirsin böle malak tiplere deil..[signature][hline]Büyümek istemiorum, Değişmek de istemiorum.. -Dış güneş sisteminde aşk -Bi resmi beceremedim rezil oldum (edit rekor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Günlük bugun 31 ekim saat 21 24 gece 12de noluodu gunluk ?Hatırlamıonmu bak sende unutmussun 1kasım benım dogum gunum gunluk sen kıme cektın ya ?Ben cok ınce yım sen nıe bukdr aıysın gunluk?Nese gunluk saat 12ye yaklaşıo okdr dostum arkadasım var dunyalrca ama sankı kımse hatırlamıcak gıbı gelıo dogum gunumu be gunluk.Sende hatırlamadın zaten peh be gunluk aslında gunluk varya eski sevgılım hatırlayıp msj atsa :( başka hıc bısı ıstemem be gunluk varsın ondan sora kımse yuzume bakmasın bolei şte gunluk bak kutsı ankara sarkısı claıo ondan duygusalastım sıksam gozyasım dokulur ıslatırım senı gunluk[signature][hline] [b]Faruk Ka 24.05.2004 tarihinde saat 13:00 da demiş ki : honki ponki torino çalına bimbo porino muşi muşi popopo kozizo çıkı çıkı şayne tikitak tok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bende alışveriş hastalığı var hayır abartmıyorum keşke bu konuda yardım alabilsem =//[signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük bu gün garbagedan ban yedim :D 6 kasıma kadar yokmuşum. boşlukta gibiyim. kişisel de benim ikinci garbageım artık[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 heh heh heeee, şimdi bu Nataliedende ban yer yaşarız. Miyavvvvvvvvvvvvvvvv[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük natalie varya onu artık esikisi kadar sevemiyorum çünkü. şimdilik benim için sadece resim ve gerçeğini sevmek varken ( ki gerçeği var artık ) onu sevmek biraz acaib..[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Günlük bu fede aşık oldu galiba! Acaba ona der misinki, derdsiz başını derde sokmak çok mu gerekiyor?[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlük kaşınıyorum ben...valla[signature][hline]Anywhere but Nowhere.. Burayı seviyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Günlük kaşınanı öle bi kaşırlaarmışki bi daha asla kaşınmak istemezmiz. ama kaşınmadanda duramazmız:D[signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Sevgili Günlük; Ben dün gece sevgilimden ayrıldım,ayrılır ayrılmazda forumda buldum kendimi bugün farkettim karalama defterini ben doldurmuşum:(Allahtan iyi şeyler yazmışım.:) Neysem;bu günlük işi iyi oldu ,artık burdan derdimi paylaşırım ,siz de bana akıl verirsiniz.Verirsiniz di mi?[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfBlood Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Her ne kadar kız cinsini sevmesemde akıl veririz merak etme sen![signature][hline]Acıların Patisiyim... Siz Bana Bakmayın, KendiKendime Post Kasıyorum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Lord ,hemcinslerimle ne problemin var senin?Bu kadar da takıntı olmaz ama...[signature][hline]"Sil baştan başlamak gerek bazen,hayatı sıfırlamak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar