Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Afferim blizzard warlock u da nerf ettin

Mad_Wolf

Öne çıkan mesajlar

"Ezik kalma" lafını da anlamıyorum. Nedir "Ezik kalma"? Başka bir sınıfı yenememek mi? Yoksa hayatta kalabilme şansının düşük olması mı? Nedir yani? :)

Yok böyle şeyler arkadaşlar. Bu bir MMO, kimse yenilmez değil, olamaz; olursa oyunun zevki kalmaz.
Ben mage oynuyorum. Warriorlara ve roguelara karşı kazanma şansım daha yüksekken, hunter ve warlocklara karşı daha düşük.
Diğer sınıflar içinde bu geçerli.

Ama karşı olduğum, karşı olmaktan daha ziyade, yer yer sinirlendiğim durum: Neden class Revamplar 2 ayda bir geliyor? Veya niye teker teker geliyor? Sorun bence burda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ezik kalmak kısacası petin hiçbir işlevi olamamsı idi. Kimse peti iplemeyip direk huntera kilitleniyordu ama petle gelen bugg ile hunterlar BM spec giderse petler çok ciddi bir rakip konumuna geldiler yani olması gereken hunter ve peti kombosuna bufftan sonra ulaşabildi hunterlar. Ondan önce pete sheep hunterın dead zona dal kes idi ama artık öyle değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Iki gun oncesine kadar Deadzone saklabani yaptigimiz class biraz guclendi diye aglamak yanlis. Ki Duel bilmem ama PvP ortaminda cok da etkisi kalmiyor Hunterlarin eger dogru oynarsaniz. PvE'de zaten BM Spec. diye bir sey yok...
Warlock'a gelince. Gercekten `easy mode`. Oynamasi cok kolay ve yuksek hasar veriyor. Kendini savas icinde 1-2 kez olumden dondurme hakki var. PvE'de en yuksek hasarlara oynuyor... `Shardim yoksa olmuyor.` diyene de gulmemek elde degil. O zaman `Bulletim yoksa yapamiyorum.` diyen Hunter da haklidir. Sen Shard'la vuruyorsan shardsiz gezmeyeceksin. Anlamadim ben buradaki mantigi...
Imba degiller ama cok kolay ve az item ile cok yuksek oldurme gucleri var.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağlamak yanlış evet, doğrudur ama "yetersiz" olarak gösterilen (ki bu da tartışılır) bir sınıfa Revamp getirerek "yeterli" yaparken, diğer sınıfları düşünmek gerekmez mi?

Hunterı ele alırsak, sizce şu an hunterlar diğer sınıflar göz önüne alındığında "dengeli" mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut tartışmaya girmeyelim istersen?

Hunter oynadın sanırım, bilgin vardır. Bir de lütfen üzerinde ZG Bat veya BT gibi pet varken bir mage veya priest oyna lütfen, ondan sonra tekrar konuşalım.
(Tabi arkadan üzerine bilimum DoT ve AS saydıran bir hunter olduğunu söylememe gerek yok)

Hunterlar uzun bir sürece sorunlarını dile getirdiler (bakın ağladılar demek istemiyorum, gerçi Official forum okuyan bilir, neyse) Revamplarını aldılar, peki neden şimdi "Evet gerçekten çok iyi buffladılar, gereğinden fazla güçlü olduk" demiyorlar?
Sosyal ağlarda paylaş

60 Hunterı olan biri olarak. işin ozeti sanırım şu
Biz hep arkdan geliyoruz. hep zaten Bufflanmış classlara karsılık bizede ezilmeyelim diye buff geliyor. son patchde oldugu gibi nispeten dengelendik. Ama şimdi yine diger classlara gelen bufflarla hunter eski haline geri donecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Priest'e 2.5 saniyelik GHeal geliyor. Mundar Healing Touch. =]

Wow gelismekte olan bir oyun. Surekli classlar arasinda dengesizlikler olusuyor ama degisken bu. Yani `kotu class` yok. `En iyi` class da yok. Bu arada petine Mage sololatan Hunter'i Warrior ne yapiyor? Biri bana bunu anlatsin. 50 crit vurup enrage aciyor o pet...
Sosyal ağlarda paylaş

haa bak onu deyince aklıma geldi. bence oyunda duel hikaye bişi olmaya başladı, şahsi düşüncem, sizinkileri merak ediyorum. çünkü, blizz classları duelde dengeli olmalarından çok dungeon, bg gibi daha çok işlem görülen alanlara göre yapılandırıyor. şimdi iyi bir mage iyi bir hunter'ı kesemez, iyi nesp'nin mage e karşı yenilme gibi bi olayı yoktur felan (eşit durumlarda diom, "oo ben nesp kesiom catır cutur" demenin alemi yok). o nedenle duel gerçekten duel gibi bişi olmuo.
Sosyal ağlarda paylaş

her class icin farkli demon diyorsun ki elimde bir lock videosu var sadece fellhunteri kullaniyor ve gerektiginde 0.2 saniyede summon yapabilir ki olmuyor.Ornegin fullnemesis setli arkadasimiz fellhunterla 4 kisinin arasina daliyor. Druid, rogue,hunter,priest
Priesti indiriyor ardindan rogue sonra hunter ve son olarakda druidi. Peki warlocklarin bunlari oldurebilmesini sagliyan seyler nedir deathcoil+fear+0.2 saniyede summonlayip sacrife yapmasi(demonlock)+improved healthstone+nemesis+shadowbolt 2 veya 3 k

Lockla kapisirken bile feardan zor cikiyorum ve itemsiz shadow bolt 1k critic yiyorum. Petlerinin inanilmaz ozellikleri,curseleri ......
Locklarin nerflernmesi sartti iyi oldu zaten serverler 1421421 tane lock oldu.Nereye gitsem ud warlock ortalik yakinda bir server full lock bile olur.
Sosyal ağlarda paylaş

alıntı
"Peki şimdi nasıl Absolut?
Pet'i enrage et, castera gönder, sen de uzaktan Aimed Shot spam mi doğru olanı yani? :) "(siz nası alıntı yapıosunuz ya)

Peki pete death coil huntera fear? Peti gorduun de fear huntera 2k crit? Hunter seduce pete ne istersen? 50 milyon tane şey var yapabileceğin. Olay öle peti saldırt arkadan aimed shot deil. İlla birininmi skillerin kullanım yollarını ööretmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...