Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 yahu kim sinirli ben anlamıyorum ki? kendiniz uydurup kendiniz inanıyorsunuz birilerinin sinirli olduğuna... lol diyim de inanın bare, lol ayol lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Geyige geyikle kar$ilik verince gerginlik mi yaratmi$ olduk?[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Sözlük yazarı olarak çok kızdım. Ayıp.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 beyler sakin bak dün sizin kandilinizmiş ne güzel[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 dımtırı dımtıs[hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 geyik, -ği is. 1. zool Geyikgillerden, erkeklerinin başında uzun ve çatallı boynuzları olan memeli hayvan (Cervus elaphus) 2. argo Karısının veya bir kadın yakınını ihanetine uğramış erkek. TDK'ye buradan teşekkürlerimizi ilettikten sonra "geyik" kelimesini fiil olarak kullanalım geyik yapmak fi. argo Boş konuşmak bu tanımıda bildiğimize göre KAL lügatına baktığımız zaman henüz TDK'nın sözlüğüne geçmemiş olan "geymek" fiilini tanıtalım geymek fi. KAL İleri derecede geyik muhabbeti yapmak, geyik muhabbetiyle beyin yıkamak örn. Şu anda bu konuyu geyiyorum anlaşıldı or anlaşılmadı?[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 geymek KAL a mal olmuş bir kelime değildir[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. ::arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 adana dürümü kendine maletmeye çalışan yunan gibisinehueh[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 KAL dan çıkmadımıbu kelime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Benimde kanım kaynadı nedense AbsolutBulla :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 uzun uzun sözlük anlamı felan söylemişsin de sorumun cevabını alamadım ben. GAY (gey)lerin çoğulu geyik midir? Geyiks dediğimizde ordu halinde gay'i mi kastediyoruz? Ormandaki geyiklerle şehirdeki geyikler arasında ne fark vardır? Hatta bunlardan gaylere ne (sana ne bana ne ona ne?) ? Adamlar yatıp kalkıp boynuz mı büyütüyorlar?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 hepinizi Gayecem simdi! Gay-mek VOLF: Bir insani ozel operasyonlar araciligiyla gay e cevirmek. Volfi geyenleri gaydi. NIYAAAAA *!Fallout acmaya gider, burst ile patlatacak kafalari vardir*[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ekieki :P[hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Absolut, 29 August 2003 14:20 tarihinde demiş ki: Benimde kanım kaynadı nedense AbsolutBulla :P[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting gelecekten mi geldi acaba senin yumurcak? :)[hline]"I love the Hong Kong style of action movies, but that only looks good for small guys. The reason why the whole style was developed over there was because those guys were very puny guys ... they had to learn a technique that small people can do that are as effective as the big guy's strength. So that's where the martial arts came from." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Bonecrusher, 29 August 2003 14:20 tarihinde demiş ki: uzun uzun sözlük anlamı felan söylemişsin de sorumun cevabını alamadım ben. GAY (gey)lerin çoğulu geyik midir? Geyiks dediğimizde ordu halinde gay'i mi kastediyoruz? Ormandaki geyiklerle şehirdeki geyikler arasında ne fark vardır? Hatta bunlardan gaylere ne (sana ne bana ne ona ne?) ? Adamlar yatıp kalkıp boynuz mı büyütüyorlar?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR." malesef ki hayır çoğulu değil ama istersen elimizde hak-hukukve gak-guguk gibi çoğullamalar var[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 o zaman ben bir guguk alayım. sanırsam 40 gak yerine geçiyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Sir_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bi adam war mı$h: Bi geymi$h bir çıkarmış Geymi$h çıkarmı$h.... bu böle sürüp gitmi$h :D Sir Lancelot[hline]İCQ::yapma: MAİL::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 işi geyiğe vurmuşsunuz iyi hoş da ilk mesajı okursanız paticik forumlarında kullanılmaması gereken küfürlerin geçtiğini görürsünüz. Yani bi zahmet biri editlesede yarın öbür gün aha burada küfrediliyodu denmese.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aBSoLuT-BuLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ıhh ben farkında diilim :([hline]We are the masters, we are the slaves. We are everywhere also nowhere. We are the ones to decide and RULE! Hier ist kein Warum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar