Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Afedersin ama anlamıyorum bir top bir insana nasıl yaşama sevinci verir :)[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kendimden ve Çay'dan..[signature][hline]Ya questioned, did I care You could ask anyone, I even said Ya were my great one Now its, over, but I do admit I'm sad. It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 MoonZ var.. pc var.. öle.[signature][hline]I want you crying with your dirty ass in front of me. All of my hate cannot be found, I will not be drowned by your thoughtless screaming, So you can try to tear me down , beat me to the ground, I will see you screaming.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Zeytin, 02 Ocak 2006 21:44 tarihinde demiş ki: Afedersin ama anlamıyorum bir top bir insana nasıl yaşama sevinci verir :) şimdi arkadaşım sanıyorum ki kızsın bu sebeple futbolun ve futbol zevkinin insana ne kadar büyük bir haz vereceğinin farkında değilsin:) o topu almak sektirmek vurmak sabah çıkıp akşama kadar deli gibi oynamak maç yapmak.... anlatılmaz yaşanır :)[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Kız değilim.[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tony_montana Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pardon yanılmışım ama futbol zevkli bi oyun ya ya da belki bana çok zevkli gelio ve de halk arasında çok sevilse de sporun yapıldığı bazı ortamlarda beden dersleri akademiler vs sürekli dışlanan bi spordur futbol mesela beden derslerindeki basketbol dersleri beni çok bayardı yok göğüs pası yok başüstü pas temel duruş bacaklar omuz genişliğinde açık topa avuç içi ile temas etme vs ama futbola bayılırım sonuçta futbolu çok seviyorum futbol sadece futbol değildir :D[signature][hline]1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ailem&bikaç dost. onlar dışında her şeyi bırakabilirim ardımda.[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tidus_ Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 said: Zeytin, 02 Ocak 2006 21:44 tarihinde demiş ki: Afedersin ama anlamıyorum bir top bir insana nasıl yaşama sevinci verir :) 8 Senedir klupte oynuyorum oynamadan bilemezsin yada ne bileyim yani seyircilerin önünde oynamak felan çok güzel bir duygu... Yaşama sevinci nasil verir hmm sen futbola ilgi duymuyorsan nerden biliceksin ? Sana başka birşey yaşama sevinci verir bana futbol ... Saygılarımla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 pc,music ve zamanında yanımda olmayı bilen dostlarım...[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Uyku, Kola, 6-7 Dost Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 dans dans ve dans[signature][hline]gotiktere taparım hani şu 6 yaşından beri gülmeyenlere=) seviorum ben meyhaneyi beaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: DesertRose, 02 Ocak 2006 14:37 tarihinde demiş ki: Olumlu ve olumsuz olaylardan ibaret şu hayat yolunda ;bir mutlu :) bir hüzünlü :( yüzle dolanırken zaman zaman bir virgül olur soluk alır ve yaşanılanlara şööyyle bir göz atarız: Kimi zaman bir noktaya(.) bağlar bizi bu virgül Kimi zaman ünlemlerle şekillenir zaman, kızgınlıklar ,kıskançlıklar,avazımız çıkana kadar ağlamalar derken üç noktayla geçiştirilmiş boşluklar biranda yeni bir cümleyle tamamlanıverirler. İşte o an konuşma çizgimiz devreye girer;hayatta konuşma sırası bize gelmiştir.Kendini ifade edebilecek fırsatı bulmak haz verir insana ama "sadece bizleri anlayacak insanı bulduğumuz zamanlarda.." Upuzununnmuşş gibi düşündüğüm o 365 gün 6 saat'in elimden kayıp gittiğini anladığım o dakikalarda geriye dönüp 2005 e bir göz atıverdim;) ve yüzümde bu gülümseme beliriverdi. Herşeyi dolu dolu yaşamışım hasta olmuşum,avazım çıktığı kadar ağlamışım,kızmışım,bağırıp çağırmışım ama her gözyaşım beni bir mutluluğa bağlamış: Beni en çekilmez anımda bile dinleyen,beni benden daha çok seven,bizim için çalışan,beni onu özlediğim kadar özleyen ve en önemlisi bana "Angelicam" diye seslenirken gözlerinde taşıdığı o parıltıyı biran olsun yitirmeyen eşşiz insanla bizi birbirizime bağlamış bu canım 2005 yılı:) Vazgeçilmez olmuşuz... Dragonutopia;theROSE Seni Çok Seviyor ve biranda önce şu okulu bitirip yanına gelmen için her gece dua ediyor...Bu vazgeçilmezliğimiz hiç bitmesin aşkım:)( Şimdi sıra sizde!Söyleyin bakalım vazgeçilmezlerinizi...:) Dersler..işler..bu cevabın bu kadar gecikmesinin sebeblerinden birkacı..ve tabiki imkansızlıklar ve hastalıklar.. **Bitanem tesekkur ediyorum burda seni ne kadar ovsem ne kadar dil doksem az..BİZ birbirimizi cok iyi biliyoruz..En cekilmez anın bile benim icin eglenceli :)..'** Ve vazgecilmezlerim...Sevgilim,annem ve değer yargılarım... :)[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 hiç[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 haa bidene var. paticik:D[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 ailem, arkadaşlarım ,kişiliğim sewdiğimiz hiç bişeyden wazgecemeyiz ya da alıştığımız sewmesek bile wazgecmek zor;alışmak kolay...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Masturbation olabilir , sonra pc (özellikle mmorpg ler:Dlowlifeftw) sonra annem babam , ablam , kankam aral... of amma çok şey var ha bide kola var unutmuşum[signature][hline]WOW - Lotharin Lv60Warr & Idrian Lv60Pally... Retired... Both gone... Forevermore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gs&aşkım&pc&nescafe... ya ıste bı suru var hangısını soleyeım yaz yaz bıtmez kı[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Kardeşim ve huzurum.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Ailem Beşiktaşım Kendi keyfim asla vazgeçemem bunlardan ileridede ferrarim ve bar ım =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Muzik Ailem Besiktasim =) Bilgisayarim elbettekide bu listeye ilerde baya bisi eklenecektir.[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Nariel ....[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Dostlarım Rahatım Hmm bi de Pes galiba =)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NK-Benimaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 müzikkkkkkk...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bodybuilding Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar