Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paladin talent yardım!!

metalmilita

Öne çıkan mesajlar

ilk basda 13/14/24 gitmeyi planliyordum balance olsun diye sonra gaza gelip holye abandim >.<
SoC dan SoR a dondum

holy
Divine Strength rank 5/5
Spiritual Focus rank 5/5
Improved Seal of Righteousness rank 5/5
Healing Light rank 3/3
Consecration rank 1/1
Unyielding Faith rank 2/2
Illumination rank 5/5
Divine Favor rank 1/1
Holy Power rank 5/5
Holy Shock rank 1/1

retro
Benediction rank 5/5
Deflection rank 5/5
Conviction rank 5/5
Seal of Command rank 1/1
Pursuit of Justice rank 2/2
Sosyal ağlarda paylaş

10/10/31

15 holy istiyordum imp healler ve unyielding fatih için ama precision ve guardian's favor bana göre olmazsa olmaz pvp için, deneyeceğim bakalım.. :) ilk gün sonu itibariyle repentance'dan bayağı hoşlandım, iyi ki kings almamışım yerine..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

geçen guildde bi diyalog oldu yarıldım ya =)))
b= ben
x=ark

x-So guys what do you think about the new changes?
b- didn't fight with a paladin yet
x- heh.Think u cannot be able to fight them in a week, cuz it will take those babies at least 1 week to understand their talents.

ehehehe[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sarisinlar aptaldir ve zeki kiz cekilmez zaten

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

ohaa bee yeni okudum.
Adamların shieldı yetmiyormuş gibi bide bizi 6 saniye uyutabılecekler 1 dakika içinde.E zaten paladinle kapışma 1 dakikadan fazla alıyor.
eeeeeee bune be,adamlar artık HS değil,uyutmayı kullanıp kaçıcaklar.[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

O talent yeni bir talent değil, abartmayın lütfen. Sadece 31 protection dan 31 retribution'a çekildi.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Sosyal ağlarda paylaş

valla dark daha kullanna raslamadım.öff ya suna bak adamlar olmıcak oldurucekler, herhalde paladının olmesı ıcın embesıl olmaswı lazım[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 13:29 tarihinde demiş ki:

ondan sarisin ftw
Sosyal ağlarda paylaş

Ben böyle düşündüm gayet mantıklı geldi bana hatta başkalarının buna benzer yazmamasına şaşırdım açıkçası
[spo1=Talent]Holy
Divine Strength Rank 5
Spiritual Focus Rank 5
Healing Light Rank 2
Consecration Rank 1
Unyielding Faith Rank 2
Illumination Rank 5
Divine Favor Rank 1
Holy Total: 21
Retribution
Improved Blessing of Might Rank 5
Benediction Rank 5
Conviction Rank 5
Seal of Command Rank 1
Pursuit of Justice Rank 2
Eye for an Eye Rank 2
Improved Retribution Aura Rank 2
Two-Handed Weapon Specialization Rank 3
Vengeance Rank 5
Retribution Total: 30[/spo][signature][hline]Alo-matik
Pati - ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 05 Ocak 2006 11:11 tarihinde demiş ki:
ohaa bee yeni okudum.
Adamların shieldı yetmiyormuş gibi bide bizi 6 saniye uyutabılecekler 1 dakika içinde.E zaten paladinle kapışma 1 dakikadan fazla alıyor.
eeeeeee bune be,adamlar artık HS değil,uyutmayı kullanıp kaçıcaklar.

evet popomuzdan yıldırım çaktırıp vilyım valıs gibi keseceğiz herkesi. aaa dur şamanlar yapıyordu onu sahi.. bize nerf yemiş shieldler kalmış geriye..[signature][hline]Grand Marshal Safir of Vita Nova - 60 Human Paladin - Emerald Dream
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi baktımda paladin talentlarına bence çok feci şekilde nerflemişler. benim için paladinde vazgeçilmez iki şey vardı reckoning ve repentance şu andaki talnetler ile ikisinden birini feda etmek zorundasınız bence çok feci bir durum ve paladinler eskisindende kotu olucak gibime geliyor.
paladin oynamayanlar icin soyle açıklıyım reckoning extra dmg demekti pally icin ustunuzde rogue varken istediginiz bi classi insta alıyodunuz.
repentance ise combatı kontrol etmenizi saglayan tek spell idi.. cidden yazık olmuş pallylere[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay
Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon

[Bu mesaj GladricSpirit tarafından 06 Ocak 2006 07:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ombakkombak, 05 Ocak 2006 22:57 tarihinde demiş ki:
paladin zaten ölmüyordu şimdi birde öldürürse tam olur shamana buff lazım karşılık olarak (ama onlara resto buff lazım) ki factionlar arası denge olsun

öeh! "shaman needs more buff" diyosun yani :)
başka classlar var canım arada, faction shaman'dan oluşmuyor :D[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...