ohyeah Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 amerikan futbolu oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2008 amerikan futbolu ve rugby devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 KenshinHimura said: 1 Aya Kadar Boks Ve Kickboks Lisansımıda Alıyorum Hadi Hayırlısı Kickboksu Aldım Gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2008 kick boks lisansı bekliyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RazorJimmy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Windsurf, kayak ve snowboard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 KiMBUPiSLiK said: вєη∂є ρяσƒєѕуσηєℓ σℓαяαк нєηтвσℓ σуηυуσяυм. ѕιтєує gιямєуєℓι вαуα σℓмυѕ уα вιяαz¢ιк ρσѕт кαѕιм єнυєнєυB) dayı o karakterle yazmayla uğraşıyor musun hakkaten yoksa şaka mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Tam kasılacak yazı karakteri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 RazorJimmy said: Windsurf, kayak ve snowboard. Söylediklerinin 2sinin adam akıllı federasyonu yok,nerden aldın lisansı? Türkiye'den değilsen,takma bu mesajı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regador Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 tenis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 KiMBUPiSLiK said: вєη∂є ρяσƒєѕуσηєℓ σℓαяαк нєηтвσℓ σуηυуσяυм. ѕιтєує gιямєуєℓι вαуα σℓмυѕ уα вιяαz¢ιк ρσѕт кαѕιм єнυєнєυB) hahah kasmış bide garibim karakter falan, ziyankar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2008 Dağcıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 ozkolous said: geçen sen direksiyon başında kalp durana kadar sutopçuydum. 3 yıl aradan sonra doktor onayıyla ve kiloları yakmak fiziksel rezaleti gidermek amacıyla 1.5 ay kadar önce tekrar havuzlara dönebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 lisanslı futbolcuyum, şubata kadarda kaykaycıydım kendi çapımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Şu yukardaki sutopçu arkadaşla aynı takımdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2008 KenshinHimura said: KenshinHimura said: 1 Aya Kadar Boks Ve Kickboks Lisansımıda Alıyorum Hadi Hayırlısı Kickboksu Aldım Gitti aynı gün bende aldım (aynı yerdeyiz sonuçta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2008 Afush said: sechil said: lisanslı teniz oyuncusuyum türkiye dördüncülüğüm ve şehir içi :) birinciliklerimde mevcuttur :) teniz derken??? sence ne acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2008 bence tenis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2008 sechil ise tenizdir Seçil ise tenistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 AthleT said: sechil ise tenizdir Seçil ise tenistir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Uni. deyken guzel bir atletizm pistimiz vardi. Bende geceleri koşardım. Zamanla dur bugün 4km denim, bugun 8km denim, bugun yarı maraton denim diye diye :) yarı maraton koşmuşluğum vardır, oyle super derecelerim yok :), lisanslida degilim ama iste duzenli olarak koşuyorum. Tek derecem 4 ay önce askerde, denetlemerde 3000m yi 12.55 de koşarak bölükde 2. oluşumdur heh. Postallarla koşduğumu belirtmeden gecemeyeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1evas Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 üniversite amerikan futbol takımı 5 senedir profesyonel lig amerikan futbol takımı 1 sene yeni doldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daimonia Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2008 rugby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Lise hayatımın son 3 yılında basketbol ile içiçeydim ve sınıf-bölüm turnuvalarında derecelerimiz var(takım olarak).Ama hayatımın geri kalanında yapmak istediğimi bişey değil.Zaten istediğimi elde ettim(1.86 boy) Yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Lisansli Teakwandocuyum korkun benden asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2008 Amerikan futbolu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar