Chaotic Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sabah servise binerken düşünüyordum. bu adam ben olabilirim. yıllar önce bi internet cafeye girdiğimde bi pati acc u açıktı ve bende ordan küfür yazmıştım ve o zamanlar area masters yazabilecek kadar denyo yapıdada birisiydim. sonra biraz daha düşündüm yani. ben değilim o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Chaotic 89lu musun yoksa? Omg areamasterzareback Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Chaotic said: sabah servise binerken düşünüyordum. bu adam ben olabilirim. yıllar önce bi internet cafeye girdiğimde bi pati acc u açıktı ve bende ordan küfür yazmıştım ve o zamanlar area masters yazabilecek kadar denyo yapıdada birisiydim. sonra biraz daha düşündüm yani. ben değilim o sanırım.bence o sensin bu kadar iyi hatırladığına göre :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bkp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu topiğe mesaj yazmak anı defteri imzalamak gibi bişeydir paticikler için... onur duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 benim its all right then :) see you tomorrow lafımdan daha kötü be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 vay be efsane topik. bugunlere kadar gelmiş süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 niye garbıcda bu?! bu ne saygısızlık. istirham ederim. ve tesüf-la icnibalardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 http://forum.paticik.com/read.php?38,243494,243503#msg-243503 http://forum.paticik.com/read.php?38,251042,251059#msg-251059 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 top ol doruk! postlar yeni sandım aklım çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2007 bu şahıs yorunge dışı değilmiydi. afmı geldi yoksa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExaltedAngel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2007 Hahahaha efsane must be stickyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Muhallebi said: niye garbıcda bu?! bu ne saygısızlık. istirham ederim. ve tesüf-la icnibalardayım. dogru diyo! ndn burda bu ya bu garbage diil! cok önemli bi efsane bisi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paticik çaktırılmadan değiştirilmeyemi çalışılıyor?? Paticiği alt üst etmek isteyenler kimler ? şok şak şuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 gitsin o başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 olmaz gitmez Kukuman hep ne der said: efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 heyt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 anacım uplamayın şunu artık, elimden bi kaza çıkıcak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 bunun burda ne işi var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 ghost halen niye banlanmamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Çünkü o bir pati efsanesi.Buraya yazı yazmak patiler için imza defterine imza atmak gibidir.lolo *Emalethin terliklerinden kaçar* ve banlanmıştı o ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 yalnız ilginç bi nokta yakaladım. bu adam degıl bunu yazan sanırım. 6 mesajının 5 inde imza yok. 6. ve bu m esajında imza gelmiş ondada hacked by yazıyor. demekki hacklenmiş bu ve banlansın die böyle bi topic açmışlar. nası komplo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 oha sarlokolms gibisin valla. lavasin icine de ilac koymuslardi onlar bobregini calmak icin =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2007 uplamayın kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar