Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Noluy ya ?[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Ya iyiki bi dursun eğlencemiz dedik. illa kapattıracaksınız.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | | ForuM | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl.
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 uplamayın şunu kapatılmasın bari eğlenelim[signature][hline]Jester, 20 Temmuz 2005 14:57 tarihinde demiş ki: senin elin durup dururken uzuyosa ayrı tabi
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 illa her işin b.knu çkarcaksınız[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Uplamayın lütfen ama aa...*imzasına bakar*[signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni"
mentalman Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 nasıl insanlar var bu forumda şüphe ediyorum doorusu[signature][hline]Lineage Geyikleri... -çinli: you sex ? -ben: what ? -diger çinli sanırım arkadaşına söyledi: she sex -ben: what the fuck are you talking about ? -çinli: sex HAHAH sex sex HAHAH
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 said: mentalman, 01 Ağustos 2005 19:44 tarihinde demiş ki: nasıl insanlar var bu forumda şüphe ediyorum doorusu +1111111111111111111[signature][hline]HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 bu başlığa post atan... :-)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com [Bu mesaj montezaus tarafından 01 Ağustos 2005 21:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Cafein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Yeni bir area master olarak, sanırım "Son of Bithc" rütbesine de eriştim, gurur mu duymalı üzülmeli mi bilemedim şimdi...[signature][hline]Bir fincan kahveden daha güzel olan tek şey, ikinci fincandır." CAFEIN Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 said: Cafein, 01 Ağustos 2005 23:54 tarihinde demiş ki: Yeni bir area master olarak, sanırım "Son of Bithc" rütbesine de eriştim, gurur mu duymalı üzülmeli mi bilemedim şimdi... lol haha[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Offf uplayana kafam girsin artık ya görmek istemiyoz şunu ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Senin kafanı alır yerlere sürterim olan yere olur ona acırım! biz gülüyoruz! senin böyle bir laf söylemeye hakkın yok. özellikle "kafan" gibi...[signature][hline]
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 rahatsız olduysan özür dilerim. ben alayla karışık söylemiştim.[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 evet kafa ile başlayan lafın gerçekten hoş değil. yoksa sadece görmek istemiyoruz yazabilirdin lafın buna değil zaten![signature][hline]
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben katiliyorum Dev'e ilginctir ki.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 o zaman sizi topicin dışına alalım! ben tepkimin neye olduğunu söyledim![signature][hline]
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Tövbe tövbee, zorla mı bir gelip tıklatıyo topiğe, görmek istemiyosaon , girip bakmazsın , ne güzel olur.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 2 senedir bu topici görmekten kusuntu geldi artık[signature][hline]<C & E> HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 I Love =o= Xingenon Başladı Daha NooB Kararlı Kasıcak Name: Pluton - Serv: Xing - Orc Warrior[/b]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 topii uplamanın manası yok deniyor. ama celallenmeye müsait olduğunuz için sırf laf kalabalığı. hiçbi esprisi kalmadı şu topiin nesine gülünür ki?[signature][hline]Dextra, 29 Ekim 2001 00:40 tarihinde demiş ki: Minoc'da fisherman'e Igor buy dedim. Göctük.
Grimwolf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Görünüşe göre paticik bir akıma öncü oldu, bunun da feyki çıkmış LOLhttp://s11.invisionfree.com/knightonlineranking/index.php?showtopic=6414 Resim: [signature][hline]Barbar Conan:Barbarizm, insanlığın doğal durumudur, medeniyetse doğal dışı. Bu, geçici bir durumdur ve barbarizm, önünde sonunda her zaman kazanacaktır... Yeniden, FantasTurk ...![Bu mesaj Grimwolf tarafından 07 Ağustos 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 ss çekip gönderseydin üyelik istiyor[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 ehe süfer[signature][hline]... that's me in the corner...
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2005 Baydi Ama Yeter Artik uplayıp durmayın şunu[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5
Öne çıkan mesajlar