Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar ve Kızlar

Sabrina

Öne çıkan mesajlar

said:
Curunir, 04 Ocak 2006 00:27 tarihinde demiş ki:
said:
MyDyingBride, 04 Ocak 2006 00:19 tarihinde demiş ki:
bi kere oyun oynayan kizlar, ya sizofrenimsi oluyorlar yada cok cirkin.. =)

aman öyle deme aramızda bayan patilerde var ;)

benimkisi tabikide ciddi deildi =).elbettekide herkes oynayabilir bayanlar giremez diye bi yazi yazmior serverlarda.. =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

Eskiden parmakla sayılırdı öyle hatunlar ama gittikçe artıyor Türkiye'de de.
Benim kız arkadaşım console vari oyunları seviyor malesef, wow oynatiyim dedim max payne yok mu cnms demeyi bildi eheh.[signature][hline][b]Kralla Tartışma

[Bu mesaj Pha tarafından 04 Ocak 2006 00:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında garip gelmiyorda, bilgisayar kullanan erkek sayısı ile kız sayısı arasında uçurumlar var. çevremdeki her 4 erkekten 3 ü bilgisayar kullanıyordur ama her 8 kızdan 1 tanesi bilgisayar kullanıyorsa süper bile denebilir. ha nie ilgi çekiyor peki bu kızlar? bilgisayar bir hobidir, insan sevdiği ile aynı hobileri olsun aynı zevkleri olsun ister.[signature][hline]Bunu yazan tosun, okuyanın yeni yılı kutlu olsun
Sosyal ağlarda paylaş

Şimsi böyle bilgisayar oynayan kız denmiş de.. Bu işin kızlarla alakası yok bence. Hangi hobinin hangi cins tarafından faha çok yapıldığı ile alakası var.
Kızlar, bilgisayar alanında gittikçe daha yaygınlaşmaya başlıyor, "bilgisayar oynayan kız" gittikçe daha normal bir ibare olacak ilerde,

Aynı şekilde;

Erkeklerde de yok mu hiç böyle şeyler daha az olsa da ?
Eskiden "kız işi" olan küpe takmayı erkekler yapınca bir dönem , o erkekler parmakla gösterilmiyo muydu?
Küçükken hiç mi duymadınız 2 kız arasındaki konuşmaları mesela: ayy küpesi de var ne yakışıklı!!! gibi. Ben çok duymuştum.
Küpe sadece bir örnek. Mesela ben dudak koruyucusu kullanıyorum, kışın, yolda yürürken çıkartıp dudaklarıma sürüyorum, yoldaki insan ters tepki veriyor ya da meraklı bakıyor.

Sadece alışılmamışlık bence =)

Ha bi de ben bilgisayardan anlıyorum heheyt ben tekim unique im tüm erkekler bana hayran bakıyor diyen kız tiplemeleri var, onlara da allah akıl fikir versin. Populerlik arayışı.[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

her kız bilgisayar kullanıo arkadaşlar

ama oyun oynıyanlar az işte
yoksa msn falan her kız bilgisayar kullanıo yani

ama benim kız arkadşaım sims roller coasters gibi oyunları tercih ediodu[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Sosyal ağlarda paylaş

evet katılıyorum,mesela bir rp serverda(nwn) en az 20 bayan biliyorum ki,genellediğiniz zaman normal bir rakam bu ama ne yazık ki hepsi yabancı :).[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Sosyal ağlarda paylaş

Bana hiç ters gelmiyor valla içinde bulunduğum çevreden dolayı olsa gerek. Hatta tanıdıklarımın büyük bir kısmı bilgisayar oyunu oynuyor. Çevre ile alakalı.[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Guild master'ımız gerçek karısı ile uo oynardı bi ara. 2 çocukları vardı. Oyunda;

" tamam ben bebeğin altını değiştirip geliyorum away"

gibi muhabbetler geçerdi. İlginç gelirdi başlarda sonra alışmıştık.[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 04 Ocak 2006 01:34 tarihinde demiş ki:
Mesela ben dudak koruyucusu kullanıyorum, kışın, yolda yürürken çıkartıp dudaklarıma sürüyorum, yoldaki insan ters tepki veriyor ya da meraklı bakıyor.

jesus, that's gay!
*!indirdiği tüm south park bölümlerini bi günde izlemiştir*[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
3-4 sene önce arkadasla bakirkoyde dolaniyorduk, gel bi int cafe biliyorum cs atalim dedi. gittik basladik oyuna. bir müddet sonra kalkalim dedik, oyunda bi kiz varmis meger. isin garibide listede sürekli 1. oluyodu. oda kalkiyomus ayni zamanda, ki kizin tipe baktim gayet bakimli ve güzeldi.

sürekli orda oynuyormus, duyduguma göre vaktinde erkek arkadasi bunla bulusmak yerine cs ye kaptirmis kendini saati gecirmis. kizda o gundan sonra neymis bu benden degerli olan sey deyip baslamis oyuna hehe. (ozamanlar moda idi kiz arkadasi ile bulusmaya gitmek yerine internet cafelerde cs oynamak, genel fikir ise kizla bulusup naapcaz bayik bayik konusucak bos yere para harcicaz olunca ekenler cok oluyordu heh)[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ha bi de ben bilgisayardan anlıyorum heheyt ben tekim unique im tüm erkekler bana hayran bakıyor diyen kız tiplemeleri var, onlara da allah akıl fikir versin. Populerlik arayışı.
[signature][hline]if there were words for this
would i sing or would i scream?
Sosyal ağlarda paylaş

Daha beteri de vardı kız arkadaşını net cafe için ekenden, kız arkadaşıyla buluşup net cafeye gidip sen bekle diyip yarımsaat bi saat oyun oynadıktan sora tekrar kızın yanına gelen adam da duymuştum, ne kadar doğru bilemem :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Bana niye hiç denk gelmiyo böyle kızlar yahu?

Benim bildiğim, daha doğrusu bugüne kadar karşılaştığım, kız tipi telefon açıp "Bilgisayarımdan ses gelmiyor bi gelip bakar mısın?" diyen, evine gittiğimde de hoparlörün fişini takmadığını gördüğüm kız tipi olmuştur bugüne dek...[signature][hline][b]nille vakt-i zamanında msn'de demiş ki:
bi keresinde cok gothic giyinmistim. annemle beraber yürüyorduk. iki amele gecti, seytaaaaan diye laf attilar
Sosyal ağlarda paylaş

"Ben bilgisayar oynuom nihuha" tiplerine ben de acil şifa diliyorum eh.

Bence de az bu sayı, ama artacağına eminim.Sonuçta heves ve istek meselesi bi nevi.İncelemeye meraklıdır, takar oynar sonra beğenir bırakamaz filan.Yani sırf bunu merak etmesi bile mi ilginç =][signature][hline]But the bards' songs will remain..
-----------------------------------
Paticik FM
Evvvet ! Post +1 daha.. !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 04 Ocak 2006 08:04 tarihinde demiş ki:
sürekli orda oynuyormus, duyduguma göre vaktinde erkek arkadasi bunla bulusmak yerine cs ye kaptirmis kendini saati gecirmis. kizda o gundan sonra neymis bu benden degerli olan sey deyip baslamis oyuna hehe.

Ahaha rezalet olur... Cs yi oynarken bi oyuncu giriyo, bi headshot ta indiriyo
"Buluşmayı nasıl unutursuuun kaç saat bekledim seniii"
-Ama bi tanem...
"Sus... Konuşma benle"
-Valla 10 dk oynayıp çıkçaktım

Buarada mmorpg oynuyan kızların muhabbeti çok güzel oluyo:D Açıkçası bi kızın bana "Dungeona gidelimmi magical çıkartırıs" "2 miz Bucsu basalımmı" "Ben poi kascam gel heal kasarsın" filan demesi bana en başta tuhaf geliyodu ama sonra alıştım =)

Muhabbet te güzel oluyo mesela Mustang alıyosun "Ayyy çok şekeer" gibisinden bi tepki beklerken "Oooo kaça aldın süpermiş" gibi bi tepki gelince insan daha bi iyi hissediyo:D[signature][hline]
beybin, 02 Kasım 2005 20:51 tarihinde demiş ki:
hep dedim dinsizlikte bir din olmalı.

sir, 06 Kasım 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
"allahın sopası yok" lafı cuk oturuyo ama kafiriz be abi lol
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben mana/hp/armor vs nedir bilmeden mmorpg oynayan bir kız arkadaş biliyorum o_o aslında onlar daha azimli bence :p[signature][hline]Ardeth saat 5.30'a kadar çalıştıktan sonra mutfağa gidip taze ekmek bulamayınca şu cümleyi sarfetmiş: Çalışan ekmek yok mu?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ha bi de ben bilgisayardan anlıyorum heheyt ben tekim unique im tüm erkekler bana hayran bakıyor diyen kız tiplemeleri var, onlara da allah akıl fikir versin. Populerlik arayışı.

Gözüm ilişmişken önce şu var: Kızları bu hale getiren yine erkekler.

Tamam şimdi genel yargıma geleyim ki, kimi kızlar gerçekten erkek gibi olabiliyorlar yani kızlarla anlaşamıyorlar, oturup muhabbet etmekten o kadar zevk almıyorlar falan. Bu sayede de ilgi alanlarını kitap, müzik, resim vs.. kapsıyor. Bilindiği gibi bilgisayar heryerde artık. Bu saatten sonra bir de o işe el atmak farz oluyor kimisi için.
Bir de sürüklemek çok önemli. şimdi çok eski zamanlardaki gibi değil artık işler. Kızlar erkeklerle, erkekler kızlarla gayet rahat bir şekilde konuşabiliyorlar. Aradaki etkileşim sadece aşk falan olmaz ki. Şimdi sorsam hepiniz hayatınızda en az bir kıza cs/wow/uo vs... öğretmek istersiniz. Bazen kızların karşısına böyle erkekler çıkabiliyor.
En güzeli ama benimkisi. Benim ailemin içinde varmış teknoloji meraklılığı. 5 yaşımda Amiga 500 geldiydi eve, nasıl sevindiğimi anlatamam -ki hala gözüm gibi bakarım o caanım alete disketleriyle beraber- (evet marifet sayıyorum). Annem/babam çok severlerdi oyun oynamayı. Bir de erkek kardeşim olunca benim bu konulardan uzak durmam zorlaştı (isteyen kim). Evet var benim de bilgisayardan anlamayan kız arkadaşlarım. Onlar bana acıyor ben onlara acıyorum öyle geçinip gidiyoz.
Son olarak, lütfen bir kızı bilgisayar oynarken görürseniz üstüne atlamayın. Zaten evet unique oluyor az çok bu tür kızlar (kendimi seviyorum :D), bir de böyle hareketlerle soğutmayın bizleri.(acıların çocuğuyum).[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone
-AbLa-
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiye 'de bos isler diye tabi edebilecegimiz seyleri yapma ozgurlugu erkeklerindir.. Bunu kaptirmayiz.. Felan : )

YAvrucuklarimin cogu utu yapmak bilasik yikamaktan firsat bulamiyor ki oyun neyim oynasin.. Ki.. Siz bilmiyorsunuz.. COgu anne baba mail hesabi acmalarina kiziyor birakin oyun hesabini : ) ..

Sasirilmasinin tek sebebi, alisilmamis olunmasi..[signature][hline]Ya questioned, did I care
You could ask anyone, I even said
Ya were my great one
Now its, over, but I do admit I'm sad.
It hurts real bad, I cant sweat that, cuz I loved a hoe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DynamicK, 04 Ocak 2006 08:04 tarihinde demiş ki:
ozamanlar moda idi kiz arkadasi ile bulusmaya gitmek yerine internet cafelerde cs oynamak, genel fikir ise kizla bulusup naapcaz bayik bayik konusucak bos yere para harcicaz olunca ekenler cok oluyordu heh

ahaha bunu bende cok yaptim iste.. hem uo ile hem cs ile cok kotu oluyodu kizin surati cook.hicte merak edip oyniim bakiimm su oyunu demedi.iyikide demedi.uo tam bir bela.[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...