Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim Gibi Öküz Varmı Aranızda

dictionary

Öne çıkan mesajlar

yazk git konuş denr genlde ama sen onu yapamıyanlardnsn yaa hem reddedlsen noolucakki en azndan onn düşncesini merak edp her gece kafayı yiyeceğne onn düşncesini öğrenrsn;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sosyal ağlarda paylaş

ben vardım hazırlıkta 1 yıl bişey diyemedim kız geldi bana teklif etti.
Oandan sonra bir açılmışım ki bidaha durduramadılar :=)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 05 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki:
Böyle devam et, bigün kızı başka bir erkekle el ele göz göze mutlu mesut görürsün o zaman aklın başına gelir zaten.

+4534543534254654[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Sosyal ağlarda paylaş

sana ünlü bi düşünürün sözünü söleyım(Ben)
aşk ölümse ölümün kapısını çalmaktan korkma!
:-p dün gece muhabet ederken buna benzer bısey cıktı[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden
Geçtik her bağdan, her tövbeden
Herkes koyu müslüman döner
Biz putperest döndük kabeden
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AthleT, 05 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki:
Git konuş birileri konuşmadan.!

daha ne diyeyim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman yazmasın buraya gidip sırtımı mı sıvazlıcaz max. yapılabilcek olan bu[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dictionary, 05 Ocak 2006 15:24 tarihinde demiş ki:
ya okuldan bi kıza aşığım ama 3aydır kızla konusmaya cesaret edemiyorum hergün onu okulda görmek bana okdr cok koyuyoki off utangaç olmaya lanet olsun :(

ben 2 sene soyleyemedim naapcas ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

ben söyledimde noldu...
hala düşünüyorum arada acaba söylemesemiydim diye ama platonik platonik nereye kadar..

aynı sınıfta değilseniz söyle abicim...

eğer öyleyse de.. emin ol, öyle söyle.. ama sen emin olsan da başka bir arkadaşının biraz sizi gözlemlemesini iste çünkü kızlar tarafından tamamen masumane tavırla yapılmış hareketler. erkekler tarafından yanlış anlaşılabiliyor.
(bkz: ben bugun bunu gordum)[signature][hline]a.k.a. fastreload
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dictionary, 05 Ocak 2006 15:24 tarihinde demiş ki:
ya okuldan bi kıza aşığım ama 3aydır kızla konusmaya cesaret edemiyorum hergün onu okulda görmek bana okdr cok koyuyoki off utangaç olmaya lanet olsun :(

Kendıne bu kadar haksızlık etme bence bende zamanında 1 ay konusamamıştım bı kızla :) olur boyle seyler.Tanısmaya calıs, oncelıkle 2 nızınde ortak tanıdıgı bır arkadas vasıtasıyla muhabbetı kur ıyıce.Sora gerısı gelır zaten korkma sen.Ama aracı koymamanı şiddetle tavsiye etmedende gecemeyecegım.Bol sanslar cılıyorum kendıne guven güç senınle olsun :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

said:
khalad, 05 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki:
Cesaretini toplayıp kızla konuş bence öncelikli olarak arkadaş olarak başlıyabilirsiniz zaten sonrası gelir büyük ihtimalle...
gelmez gerisi falan kanka olup çıkıyosun nolduğunu anlamadan..benden söylemesi[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b]
oha ciddi ciddi gay mi bu dela?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...