dictionary Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya okuldan bi kıza aşığım ama 3aydır kızla konusmaya cesaret edemiyorum hergün onu okulda görmek bana okdr cok koyuyoki off utangaç olmaya lanet olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yazk git konuş denr genlde ama sen onu yapamıyanlardnsn yaa hem reddedlsen noolucakki en azndan onn düşncesini merak edp her gece kafayı yiyeceğne onn düşncesini öğrenrsn;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Böyle devam et, bigün kızı başka bir erkekle el ele göz göze mutlu mesut görürsün o zaman aklın başına gelir zaten.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben vardım hazırlıkta 1 yıl bişey diyemedim kız geldi bana teklif etti. Oandan sonra bir açılmışım ki bidaha durduramadılar :=)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Rewendor, 05 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki: Böyle devam et, bigün kızı başka bir erkekle el ele göz göze mutlu mesut görürsün o zaman aklın başına gelir zaten. +4534543534254654[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Körüklenmeyen ateş sönmeye, söylenmemiş aşk ölmeye mahkumdur.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -AbLa- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sana ünlü bi düşünürün sözünü söleyım(Ben) aşk ölümse ölümün kapısını çalmaktan korkma! :-p dün gece muhabet ederken buna benzer bısey cıktı[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 :horace:[signature][hline]Kulaklara bak o_O ":)"":)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Git konuş birileri konuşmadan.![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: AthleT, 05 Ocak 2006 15:49 tarihinde demiş ki: Git konuş birileri konuşmadan.! daha ne diyeyim.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İyi de o kadar sevdiği kızı görünce ve kendi kız arkadaşı olarak düşünüp gaza gelse bile konuşacak cesareti bulamıyosa burada 2 kişi konuş diyince mi toplayacak cesaretini?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o zaman yazmasın buraya gidip sırtımı mı sıvazlıcaz max. yapılabilcek olan bu[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: dictionary, 05 Ocak 2006 15:24 tarihinde demiş ki: ya okuldan bi kıza aşığım ama 3aydır kızla konusmaya cesaret edemiyorum hergün onu okulda görmek bana okdr cok koyuyoki off utangaç olmaya lanet olsun :( ben 2 sene soyleyemedim naapcas ?[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tilki Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben daha büyük öküzlük edip arkadaşımın kız arkadaşına aşık oldum. şimdi ayrılar 1 yıl kadardır napcam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 üzernden 1 yıl geçmşse önmli deil ufff snde snki hala çıkıolar gibi yazmşsn;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben söyledimde noldu... hala düşünüyorum arada acaba söylemesemiydim diye ama platonik platonik nereye kadar.. aynı sınıfta değilseniz söyle abicim... eğer öyleyse de.. emin ol, öyle söyle.. ama sen emin olsan da başka bir arkadaşının biraz sizi gözlemlemesini iste çünkü kızlar tarafından tamamen masumane tavırla yapılmış hareketler. erkekler tarafından yanlış anlaşılabiliyor. (bkz: ben bugun bunu gordum)[signature][hline]a.k.a. fastreload Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: dictionary, 05 Ocak 2006 15:24 tarihinde demiş ki: ya okuldan bi kıza aşığım ama 3aydır kızla konusmaya cesaret edemiyorum hergün onu okulda görmek bana okdr cok koyuyoki off utangaç olmaya lanet olsun :( Kendıne bu kadar haksızlık etme bence bende zamanında 1 ay konusamamıştım bı kızla :) olur boyle seyler.Tanısmaya calıs, oncelıkle 2 nızınde ortak tanıdıgı bır arkadas vasıtasıyla muhabbetı kur ıyıce.Sora gerısı gelır zaten korkma sen.Ama aracı koymamanı şiddetle tavsiye etmedende gecemeyecegım.Bol sanslar cılıyorum kendıne guven güç senınle olsun :P[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi: "-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?" Onlar dediler: "-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin." Ve Buddha cevap verdi: "-HA!?" msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jksqe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Rewendor, 05 Ocak 2006 15:25 tarihinde demiş ki: Böyle devam et, bigün kızı başka bir erkekle el ele göz göze mutlu mesut görürsün o zaman aklın başına gelir zaten. +1111111111111111111111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cesaretini toplayıp kızla konuş bence öncelikli olarak arkadaş olarak başlıyabilirsiniz zaten sonrası gelir büyük ihtimalle...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 sensin öküz :D[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için önümüzde sonsuzluk var.. --------------- Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam? Ben haramı helalı karıştırmam: Seninle içilen şarap helaldir, Sensiz içtiğimiz su bile haram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: fede, 05 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: sensin öküz :D :horace:[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: khalad, 05 Ocak 2006 20:07 tarihinde demiş ki: Cesaretini toplayıp kızla konuş bence öncelikli olarak arkadaş olarak başlıyabilirsiniz zaten sonrası gelir büyük ihtimalle... gelmez gerisi falan kanka olup çıkıyosun nolduğunu anlamadan..benden söylemesi[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hiç belli olmuyor,gerçekten kafa yapınız uyarsa konuşmalarda birçok ortak nokta bulabilirseniz falan zaten bir süre sonra birbirinizden hoşlanmaya başlıyorsunuz :)[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben de ortaokuldayken senin gibi bi öküzdüm..[signature][hline]impossible is ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar