elvyn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bence sadece istanbulda yaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 boyle guzel resimleri nasıl çekiyorsunuz bende psden çakarım biraz yaparım bişiler ama makinede onemli makinen ne? Ara Güler der ki: Herkes bana fotograf makinamın markasını soruyor. Fotografı çeken makina değil insandır. Ben dikiş makinasıyla bile fotograf çekerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 boyle içsel şeyler bana çok traş geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 o yuzdensen elvynsin o Ara Guler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 koşun beyler ara abiye laf geldi ayar vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ara gülerin çektigi aile fotograflarini gördüm bir insan onlari bile mi farkli çeker? gercekten dikis makinesiylede fotograf cekicegine inanabilirim bir manzarayi o ve hemen yanindaki yegeninin makinesinden gördüm aralarinda dag kadar fark vardi yan yana olmalarina ragmen... garip ve muhtesem bir insan sana saatlerce ayar verebilirim ama uykum geldi elvyn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 hazır verilmişleri var rafta ordan al istersen? yahu neden battı ki bu kadar. ne fotografcılıgına bir şey dedim ne de kendisine, gayet basit, ortalama düzeyde bir iq seviyesine sahip bir insanın anlayabilecegi bir şey soyledim. ama siz bunu evirip çevirip bir şekilde "koş emrah ananı" modeline çevirdiniz. tebrik ediyor, arkana aldıgın ara gulerle mutlu ayarlar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 fotografcilik ya da her türlü sanat sana tras gelen içsel seylerle olusuyor o tras seyler oldugu için o adam ara güler fotograflarida onun sayesinde güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 ya duende kusura bakma da salaga açıklar gibi açıklatıcaksın sonunda bana. yapma etme gozunu seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 farkli frekanslardayiz elvyncim, ayri dunyalarin insanlariyiz, hicbi zaman anlasamicaz senle. ayar olayini ogrenmissin, sana soylenen her seye susleyip pusleyip ayni cevabi veriyosun, ayar kavgasi yapmayalim bide. soyledigin bence gayet yanlis ve sacma bisey, cevabimi ister ayar olarak algila ister elestiri ama lutfen duzgun yanitla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 şimdi, mantıksal olarak bakarsak, dikiş makinasıyla fotograf çekmek imkansız degil mi? duygulardan bahsetmiyorum bakın, sanatta duygu olmadıgını soylemedim. yanlızca meseleye daha somut yaklaşıyorum, dikiş makinasıyla fotograf çekermiş peh şeklinde. duydugumda pek kaale almam bu tur lafları açıkçası kusura bakmayın. ha sen etkileniyor olabilirsin bu tur şeylerden. ama mesajımda da açıkça goruluyor ki saf kendi düşüncelerimi soylemişim. kendi fikrimi belirttikten sonra hölölö şeklinde saldırgan bir tavra bürünmenize tüm lafım. ayarda kalıp gibi de bişey demişsin de, kayseri sucugu mu ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 yok kangal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 teknik olarak dikiş makinasıyla fotoğraf çekilebilir. ihtiyacımız olan tek şey bir mercek bir de film. imkansız değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 sakızla da çekerim, mercegi vs si yok bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar