Gkgokhan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yönetmenlik son 2 bölümdür gerçekten dehşet. Hisagi vs Findor'dan aldığım zevki yaşattı ya başka birşey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ya filler başladı direkt bıraktım izlemeyi en son bi bakiyim dedim, şöyle atlaya atlaya bi sahnede ichigoyu hapise attıklarını gördüm, direkt sildim. ulan dünyayı kurtardı hala bişeyden şüphelenip adamı içeri atiosunuz yeter lan birbirinize düştüğünüz sürekli. illa street fighter olacak ya başka türlü kapıştıramiolar bizim adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bence ichigo ya gelen nerf çok salakça. tamam dragonball gibi powerlevel->∞ olayı da kötü oluyo ama "abi çok güçlü oldu yaa, resetliyelim şunu bi" olayı aşırı saçma geldi bana. Ayrıca yeni bi aslındakaptanseviyesindegüçlüoluptagüçlerinisaklayıparkadanişçevirenhainshinigami karakterine daha ihtiyaç yoktu, yeni bişeyle çıksalarmış daha güzel olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 çizimler animasyon falan baya güzeldi, dialog ve konu ise bir o kadar kötü geliyor artık. Her karakterin ağzından ne çıkıcak sahnesi sahnesine söyleyebilmek sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Byakuya yargıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 aizen arcda bırakmıştım noldu içigo powerup oldumu gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hala fillerda di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Thraine_Numeheru said: aizen arcda bırakmıştım noldu içigo powerup oldumu gene oldu ama sonra absürd bi şekilde nerflediler, eski gücünde yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 manga o kadar kötü gidiyor ki, 316'da bıraktım ben gelecekten ümidim olmadığından. yeni hikaye filler kalitesinde filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2011 filmleri izleme sırası nasıl acaba? hangi bölümden sonra hangi bölüm izlenmeli? nerden ögrenebilirim? veya bilen birisi varsa cevaplayabilirmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2011 236 Toshiro öldü bu sefer artık dedim, herif ölmüyo lan asdf, hayır madem öldürmücen karakteri niye bu kadar hırpalattırıyon dimi, 123134 kılıç darbesi aldı, fire ball aldı içine e yuh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Çok hoştu son bölüm. Asistanın yönetmenliği çok hoş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bleach'in tüm bölümlerini indirmek istiyorum da, şurda kıyaslanan fansublar arasında: http://www.ji-hi.net/bleach/index.php en iyisi crunchier gibi geldi. ama crunchier sadece 274-286 arası sublamış herhalde. belli bir sıraya göre indireceksek ne yapmak gerekiyor? dlp'nin 10'ar 10'ar ayırdığı packler var, direk onu mu indirsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 sgkk'dan indir ne yaptılarsa, düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sıkmıştı filler ama kaptanların dövüşleri ile baya sardı. spo Komamura ve Soifon görsel ve bankai vs. bankai kapışması açısından çok iyiydi... Patlamalar, vuruşlar, filler bile kötü değil. Asıl konuya dönünce o zaman sanırım altın çağı olacak... Bu arada hala merak ediyorum Grimmjow ne alemde... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 oha biz asıl konuda değil miyiz zaten :D mangada yok mu bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bi buldum, eski bölümleri filler/non-filler diye ayırmış. bölümleri izlerken numara sırasına göre gidiyim mi, filleri izlemek keyifli mi? yoksa fillerlar karakterlerin özelliklerini felan anlatmada bile bi işe yaramayan fillerlar olduğundan sadece non-filler mi izliyim? görüşünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 çok gereksiz filler'da var, karakterlerin eski hallerini gösterip karakter altyapısı oluşturan filler'da var.Bölüm bölüm bilemiyorum ama, bölüm isimlerinden belli olur sanki o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bleach'in bazı fillerları güzel aslında. Bounto ve Zanpakutou fillerları güzel konuya sahip. Komik ama biraz sıkıcı olan Karakura Riser'ı da izleyebilirsin. Princess Arc'ı direkt es geç. Zaten tam en güzel bölümlerin ortasında giriyor araya... :D Arrancar Arc bittikten bir iki komikli filler sonrasında başlayan filler da güzel gidiyor şimdilik. Diğer animelerin fillerları gibi değil Bleach fillerları. Ana konu: 1-63, 110-168, 190-203, 206-212, 215-226, 266-310(287 filler). Bounto Arc: 64-109 Princess Arc: 168-189 ve 204-205 Zanpakutou Arc (Muramasa): 227-265 Karakura Riser: 213-215 ve 287 311 sonrası ve şu ana kadarki bölümler yeni filler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 (tu) teşekkürler bilgilendirme için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 bounto en iğrenç filler arc filan bence, muramasa da saçmalıyor bir noktadan sonra hepten. bütün fillerları sallayıp seyretsin yeni seyredecek bence. soğutuyor hayattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 bu alaaddinin lambasının olduğu fillerlar vardı, ichigo bi yerlere ışınlanıyodu falan, rüya mı görüyodu neydi, abi ne iğrençti onlar ya sakın izleme, izletme asdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Trolololololol @ mayuri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zaaaaa aha bleach'te sasuke varmış: http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=creator&creatorid=221 sesini duyunca sinirlerim gerildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Bu filler cidden iyi çıktı. Bir de spoiler lütfen... Ben izledikten sonra geldim de izlemeyenler de çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar