Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 300'ü işallah beğenmişsinizdir. Çünkü easy gif animator ile ben yaptım. 301 daha bomba olacak. 301 spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2010 en son 165 te kalmışım... yetişicem lan!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 300 Aizen'in o tip ne öyle be asdfghjklş Urahara geldi <3 çok mesudum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 tadı kaçmıştı ama düzeliyor sanırım bakalım 301'i bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ya 171. bölümdeyim, azien in kaledeki kısmı çat diye kesip prensesli felan bi seriye geçtiler, noluyor lan dedim, arada bişey mi kaçırdım lol, o kaledeki kısım devam ediyor dimi sonra? bide filmleri hangi episodelardan sora izlemek lazım yoksa öle random izlenebilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 300 Urahara farkını çok güzel ortaya koydu ya. İstisnasız bütün karakterler tırışkadan bi hareket çeker, ışıklar patlamalar falan filan işte, ortalığı toz duman götürür, sonra hareketi yiyen eleman öyle zarar görmeden ortaya çıktığında "OMGWTFHAXLOL nası kurtuldun ZOMG" modunda bağırırlar filan... Urahara kimsenin aklına gelmeyecek şekilde strateji manyağı Aizen i bile zekasıyla dövdü, adamı içinden patlattı, Aizen e bi tek dede tayçonun çektirebildiği "hasktir" ifadesini tekrar gördük, dahası olamaz heralde. Muhtemelen bu savaşta en büyük hasarı da bu şekilde aldı. Ona rağmen rahat rahat yok lan bu kadarcık şeyle ölmez kolay kolay, daha çook savaşıcaz diyebiliyo. Hayran olunacak bi adam. Yalnız niye hepsi böyle uğraşıyo ki. Yani adam imba, herkes te bunu biliyo. Niye direkt Bankai ile başlamıyolar? İlle dayak yiyceksin, sonra mı açıcaksın? Hatta çoğu kaptan bankai açamadan indi ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2010 ShadowFury said: 300 Urahara farkını çok güzel ortaya koydu ya. İstisnasız bütün karakterler tırışkadan bi hareket çeker, ışıklar patlamalar falan filan işte, ortalığı toz duman götürür, sonra hareketi yiyen eleman öyle zarar görmeden ortaya çıktığında "OMGWTFHAXLOL nası kurtuldun ZOMG" modunda bağırırlar filan... Urahara kimsenin aklına gelmeyecek şekilde strateji manyağı Aizen i bile zekasıyla dövdü, adamı içinden patlattı, Aizen e bi tek dede tayçonun çektirebildiği "hasktir" ifadesini tekrar gördük, dahası olamaz heralde. Muhtemelen bu savaşta en büyük hasarı da bu şekilde aldı. Ona rağmen rahat rahat yok lan bu kadarcık şeyle ölmez kolay kolay, daha çook savaşıcaz diyebiliyo. Hayran olunacak bi adam. Yalnız niye hepsi böyle uğraşıyo ki. Yani adam imba, herkes te bunu biliyo. Niye direkt Bankai ile başlamıyolar? İlle dayak yiyceksin, sonra mı açıcaksın? Hatta çoğu kaptan bankai açamadan indi ya neyse. Bir sonraki archa malzeme lazım da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 niye bönköü açmıyolar kyouraku ile ukitake yi hiç anlamıyorum herifler dede tayço ile beraber en eski tayçolar, "korkunç" bankailere sahip oldukları için açmadılar, kubo burada sıçmış resmen hayal gücüm yetmedi diyerekten. açabilen herkes bankai açtı bu arada, bu ikisi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bankai ek olarak dede tayço ve shinji de açmadı mesela. vaizardlardan hangileri kaptandı hatırlamıyorum da kensei hariç diğerleri de açmamıştı sanırım. kyouraku ile ukitake de açmadı işte. eh, savaş alanındaki en güçlü shinigamiler bunlar dı ya, bunlar açmıycak ta kim açıcak. urahara, yoruichi ve isshin in de bankai si olsa gerek, onlar da daha açmadılar. ama belki bunlar açarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2010 bönköööö kubo nun öküzlüğü, aizen le shinji açamadı niye çünkü kubo ilizyon olayını geliştiremedi kafasında kensei açtı da, dövüşünü göremedik bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Bu yeni bölüm... :D Kubo manga okumamışlara küçük süprizler yapacak... Yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum :D:D:D 301 Aizen yeni formuna girdi sonunda. Soul society'e de ayak bastı. Mangada siyah beyazken iyiydi, renkli hali daha bir şekil olmuş Aizen'in. 302+ Final Getsuga Tenshõ çıktı ortaya şimdi de. Çilek bir buff daha yiyor şimdi. İşin kötü yanı da şimdi birkaç bölüm fillervari geçecek. O var sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 300'ü ancak görebildim de, iyi hoş bu kapışma da ama bitişin ne kadar zayıf olduğunu bilince insan eğlenemiyor o kadar. neyse, 294 yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2010 301 uu Aizen şekil yaptı saçlar falan :P arka arkaya izledim kaç haftadır böyle haftalık bekleyip 15dk izleyince güzel olmuyomuş yaw,sonundaki Shinigami cup neydi öyle asdfghjklş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2010 boku çıktı artık. Final getsuga ten ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2010 şu filmde sevdiğim iki üç adam vardı, üçü de tırt çıktı arkadaş. hele shinji, hayallerim suya düştü. urahara biraz iyiydi, baba ichigo da cok karizma geliyodu ama meğer o da tırtmış, göreceğiz bakalım finat getsuga tenshou yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 İşler tam kızışırken yapılır mı bu ya? ABV Kubo... :X 303 filler beyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 haftaya filler, ama... Shirosaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2010 Not enough power ups!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Nihat Kenpachi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok artık, saçmalamayı saçmalamamış lan herif ohasdfhsjkgdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bu hafta anime yokmuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=ep&eid=126052 4 ocak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ahahahah nihat kenpachiye sesli güldüm süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Hmm, fena olmamış son bölümler, bakalım filler dan sonra nasıl gidecek. Herhalde bu arc ı bitirecekler, filler a girecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 arcı bitirmeden filler arca girmesinler de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar