Ceday Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 son 20 sn yi 10-15 kere izledim harelde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 295 boşuna izlemeyin, önceki bölümlerde ichigonun soul society arca kadar girdiği bütün duelleri flashback yaptılar bitirdiler bölümü sonra bu ne saçmalıktır of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 off full flashback. ama özlemişim soul society arcı. tekrar mı izlesem naapsam. çok güzeldi o zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 yamato tayço dövüşüne mi geldi anime ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 295 Hakkaten ya flashback manyağı yaptılar resmen. Galiba aynı flashback ler gelecek bölümde de devam edicek. Gelecek bölümde ichigo nun peder geliyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Evet, 294 en epik bolumdu, 20 kere izledim belki ikinci yarısını. Günde 2-3 kere izliyorum hala. Öyle epik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 fakat, 296 için isshin geliyore diğer bölümü de grimmjow dövüşü ile doldurmazlar umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2010 Bu bölümü hazırlayan arkadaşlara "Dethkrüsh - Trabzonspor" adlı parçayı armağan ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Kimi wa yankie yaroo hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 295 aizende youtubedan bleach izlesin, hadi diğer elemanlar sineğin gözünden izliyoda bu neci? o cloud nova ririn tayfanın tırto bi fillerını koysalar daha iyiydi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Gelecek haftadan sonra filler a girebilir Bleach, içimde öyle bir his var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2010 ağzını hayri aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 "geçen hafta o kadar epic bölüm verdikten sonra bütün bölüm flashback versek onu bile yerler" demişler bariz ahaha aizen ve gin bile aralarında konuştu flashback'i lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Yine flashback ile başladı. 1 bölüm flashbackte yediler resmen ama bu sefer tepkilere bakıp daha kısa tutmuşlar. 296 Ve beklenen adam geldi sonunda. Isshin. Her zamanki dalaşmalar :D Bu arada aizen'in seslendiricisi ne para kazandı son birkaç bölümdür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Inanilmaz boktan bir bolumdu. Hic bir sey yok bolumde. Hic. Bir onceki bolumde verdikleri flashback'ler gayet guzeldi, bir suru seyi aciga cikariyordu. Bu seferkinde o da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 296 ichigo deney faresiymiş, doğduğundan beridir hem insan hem shinigami olduğunu biliyomuş aizen herif youtube izler gibi dünyayı izliyormuş ya olaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Ya gecko anlamiyorum cidden seni. Izledigini bire bir yazinca ne gecti eline ? Alt yazi okudum anladim mi demek istedin ? Insan yorum katar bisey yapar lan. Liseli degilim diye agliyosun bi de. Ruhun liseli. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 haggetten niye yazdım lan başka bişey yazacaktım herhalde, mutlu olunca böyle oluyorum sdf. kızma beaa anime saçlı abim benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 297 "The Extending Blade?! Ichigo vs. Gin!" November 16, 2010 — 298 "Film! Festival! Shinigami Film Festival!" November 23, 2010 299 "Theatre Opening Commemoration! Hell Chapter・Prologue" November 30, 2010 Gelecek bölümden sonra 2 bölüm filler a girecekler. Başlarım böyle işe, okudum bütün arc ı mangadan rahatladım. 296 296 ın çizimlerini beğenmedim ben. Mangada Isshin in girişi daha etkili ve karizmatikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 2 BÖLÜM BOYUNCA FİLLER YANİ 2 HAFTA BOYUNCA ?!?!?!? yetar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 E skerler ama. Manga ile anime sirasinin alakasi nasil bu arada ? Anime'nin 296'si manga'nin kacinci sayisina denk geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 (Anime Episode Number ) x ( Manga Episode Number ) = (Filler Manga Episode Number)^2 formülünden bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Olm bakin biriktiriyorum bu cevaplarinizi. Bi gun cakralarim acilacak boyle, Yamamoto Genryuusai gibi salicam kobrayi ortaliga, alayiniz yancaniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 di said: Olm bakin biriktiriyorum bu cevaplarinizi. Bi gun cakralarim acilacak boyle, Yamamoto Genryuusai gibi salicam kobrayi ortaliga, alayiniz yancaniz. Çakrayı Naruto'da açarsın. Burada biz Reiatsu açıyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar