Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

295

boşuna izlemeyin, önceki bölümlerde ichigonun soul society arca kadar girdiği bütün duelleri flashback yaptılar bitirdiler bölümü sonra

bu ne saçmalıktır of

Mesaj tarihi:

295

aizende youtubedan bleach izlesin, hadi diğer elemanlar sineğin gözünden izliyoda bu neci? o cloud nova ririn tayfanın tırto bi fillerını koysalar daha iyiydi valla

Mesaj tarihi:
"geçen hafta o kadar epic bölüm verdikten sonra bütün bölüm flashback versek onu bile yerler" demişler bariz ahaha

aizen ve gin bile aralarında konuştu flashback'i lol
Mesaj tarihi:
Yine flashback ile başladı. 1 bölüm flashbackte yediler resmen ama bu sefer tepkilere bakıp daha kısa tutmuşlar.

296

Ve beklenen adam geldi sonunda. Isshin. Her zamanki dalaşmalar :D Bu arada aizen'in seslendiricisi ne para kazandı son birkaç bölümdür...

Mesaj tarihi:
Inanilmaz boktan bir bolumdu. Hic bir sey yok bolumde. Hic. Bir onceki bolumde verdikleri flashback'ler gayet guzeldi, bir suru seyi aciga cikariyordu. Bu seferkinde o da yok.
Mesaj tarihi:

296

ichigo deney faresiymiş, doğduğundan beridir hem insan hem shinigami olduğunu biliyomuş aizen

herif youtube izler gibi dünyayı izliyormuş ya olaya bak

Mesaj tarihi:
Ya gecko anlamiyorum cidden seni. Izledigini bire bir yazinca ne gecti eline ? Alt yazi okudum anladim mi demek istedin ? Insan yorum katar bisey yapar lan.

Liseli degilim diye agliyosun bi de. Ruhun liseli. =)
Mesaj tarihi:
297 "The Extending Blade?! Ichigo vs. Gin!" November 16, 2010 —
298 "Film! Festival! Shinigami Film Festival!" November 23, 2010

299 "Theatre Opening Commemoration! Hell Chapter・Prologue" November 30, 2010

Gelecek bölümden sonra 2 bölüm filler a girecekler. Başlarım böyle işe, okudum bütün arc ı mangadan rahatladım.

296

296 ın çizimlerini beğenmedim ben. Mangada Isshin in girişi daha etkili ve karizmatikti.

Mesaj tarihi:
Olm bakin biriktiriyorum bu cevaplarinizi. Bi gun cakralarim acilacak boyle, Yamamoto Genryuusai gibi salicam kobrayi ortaliga, alayiniz yancaniz.
Mesaj tarihi:
di said:

Olm bakin biriktiriyorum bu cevaplarinizi. Bi gun cakralarim acilacak boyle, Yamamoto Genryuusai gibi salicam kobrayi ortaliga, alayiniz yancaniz.

Çakrayı Naruto'da açarsın. Burada biz Reiatsu açıyoruz :D
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...