Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çevirilerede hastayım, Hitsugaya bağırıyor Sora diye altyazıya bakıyorsun "heaven" hay diyorum japon eşek arıları sizin :D

Adam diyor bütün Gökyüzü benim kontrolümde altyazıda diyor bütün cennet, he öyledir zaten diğer kaptanlarda çay içmek için cennete gidiyorlar tapusu Hitsugaya'da zaten :D
Mesaj tarihi:

276

Şimdi soifon un bankai si, bazuka mı yane? ROFL! Bari ateşlerken havalı bir isim söyleseydi "Kotei-Hakuran" gibilerinden. Ayrıca bankai ninde release ismini de söylemedi.

Mesaj tarihi:

276
Gallant said:

Şimdi soifon un bankai si, bazuka mı yane? ROFL! Bari ateşlerken havalı bir isim söyleseydi "Kotei-Hakuran" gibilerinden. Ayrıca bankai ninde release ismini de söylemedi.

Jakuho Raikoben! İyi izle söyledi. Merdivenlerden çıktıktan sonra söyledi ama.

Mesaj tarihi:

276

bölüm adını duyunca dedim "aha soifon'dan über hızlı hebele assas teknigi,tek vuruşta alacak" ama bizim skeleton king dedemiz bu roketle zarar görmez gibi geliyor..

Mesaj tarihi:

277

güzeldi bölüm ama kısa tutmuşlar çok, halibel'in kapışmayı gösterdiler başta tırstım dedim çıkıcak buzların içinden "haha yapabileceğinin en iyisi bu mu? al o zaman sana >£#£#½" diyecek , olmadı neyse ki,ama yine de halibelinde skeleton king amcanında ölmediği bariz gibi duruyor,zira openingde vaizardlar var,bizim captainler bu gidişle vaizardlara bişi bırakmıcak.Bölüm sonunda endingden sonrasını izleyin derim izlemeyenlere,güldürdü beni sdfsdf.

Mesaj tarihi:

277

stark 1 numara olmasına rağmen barragan'ın yarısı kadar kuvvetli değil, en anlamsız resurreccion. ukitake'nin shikai çok imba ama, mangada da beğenmiştim, gelecek bölümde göreceksiniz olayını. :p

Mesaj tarihi:

278

oha lan,bir önceki bölüm dedim vaizardlar gelir ,halibel kalkar,skeleton kalkar diye , bu bölüm oldu sdfsdf go go sayısal loto..Michelin lastik maskotu gibi olan yaratık neydi öyle,o git gel kapılarını (garanta mıydı neydi) açan şey o mu?

Mesaj tarihi:

278

O değilde bu wonderweiss nedir öyle? Ukitake yi çat diye harcadı, Acep michelin maskotunun arrancar a dönüştürülmüş yavrusu mudur?
Ayrıca kadro daha tamamlanmadı. bu işin Urahara sı, Yoruichi si, Tessai si var:)

Mesaj tarihi:

278

Evet ya o wonderweiss abartı olmuş biraz. Açıkçası Aizen alevlerden çıktıktan sonra "Heheh espada aslında 0 dan değil -1 den başlıyodu bakın çocuğun dövmesine, -1 yazıyo" filan diycek sandım.

Evet ayrıca ben de yoruichi yi bekliyorum. Diğerleri gelmese de olur ama her aksiyona bi yoruichi lazım. Ha, diğerleri gelmesin mi? Onlar da gelsin, özellikle Urahara eksik kalmasın tabi.
Ama asıl soru: Kenpachi ve Ichigo ne zaman geri dönücekler? Gerçi Ichigo baydı bayağı, ama Kenpachi mutlaka lazım şu savaşa. Tabi herşey kaybedilecek gibi olduğu anda protagonistin ortama dalıp herkesi dağıtması klişesini düşünürsek Ichigo son anda gelir kesin.

Mesaj tarihi:

278

evet maalesef wonderweiss çok saçma ve gereksiz bir karakter, omaeda bile yanında çok iyi kalıyor. mangada da deli etmişti bu bölümde.

halibel ve barragan tekrar çıktı, özellikle barragan ne kadar imbalar imbası yakında göreceksiniz. ben onun yerinde olsam harcardım aizen'i rahat. :p

sonda fazla flashback koymasalardı iyi gidiyordu.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...