Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anime: Bleach (Mangadan spoiler vermek yasaktır)

thasaad

Öne çıkan mesajlar

Çevirilerede hastayım, Hitsugaya bağırıyor Sora diye altyazıya bakıyorsun "heaven" hay diyorum japon eşek arıları sizin :D

Adam diyor bütün Gökyüzü benim kontrolümde altyazıda diyor bütün cennet, he öyledir zaten diğer kaptanlarda çay içmek için cennete gidiyorlar tapusu Hitsugaya'da zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

277

güzeldi bölüm ama kısa tutmuşlar çok, halibel'in kapışmayı gösterdiler başta tırstım dedim çıkıcak buzların içinden "haha yapabileceğinin en iyisi bu mu? al o zaman sana >£#£#½" diyecek , olmadı neyse ki,ama yine de halibelinde skeleton king amcanında ölmediği bariz gibi duruyor,zira openingde vaizardlar var,bizim captainler bu gidişle vaizardlara bişi bırakmıcak.Bölüm sonunda endingden sonrasını izleyin derim izlemeyenlere,güldürdü beni sdfsdf.

Sosyal ağlarda paylaş

278

Evet ya o wonderweiss abartı olmuş biraz. Açıkçası Aizen alevlerden çıktıktan sonra "Heheh espada aslında 0 dan değil -1 den başlıyodu bakın çocuğun dövmesine, -1 yazıyo" filan diycek sandım.

Evet ayrıca ben de yoruichi yi bekliyorum. Diğerleri gelmese de olur ama her aksiyona bi yoruichi lazım. Ha, diğerleri gelmesin mi? Onlar da gelsin, özellikle Urahara eksik kalmasın tabi.
Ama asıl soru: Kenpachi ve Ichigo ne zaman geri dönücekler? Gerçi Ichigo baydı bayağı, ama Kenpachi mutlaka lazım şu savaşa. Tabi herşey kaybedilecek gibi olduğu anda protagonistin ortama dalıp herkesi dağıtması klişesini düşünürsek Ichigo son anda gelir kesin.

Sosyal ağlarda paylaş

278

evet maalesef wonderweiss çok saçma ve gereksiz bir karakter, omaeda bile yanında çok iyi kalıyor. mangada da deli etmişti bu bölümde.

halibel ve barragan tekrar çıktı, özellikle barragan ne kadar imbalar imbası yakında göreceksiniz. ben onun yerinde olsam harcardım aizen'i rahat. :p

sonda fazla flashback koymasalardı iyi gidiyordu.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...