Gallant Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 275 3 numara cacik cikti yahu, kici kirik toshiro bile indirdi asagiya hatunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2010 Kıçı kırık diyonda toşiro overpowerliğin dibine vurdu o hamle ile 6 yaprak ile o kadar paket etti düşünsene fullpowerplotpower ne olacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Çevirilerede hastayım, Hitsugaya bağırıyor Sora diye altyazıya bakıyorsun "heaven" hay diyorum japon eşek arıları sizin :D Adam diyor bütün Gökyüzü benim kontrolümde altyazıda diyor bütün cennet, he öyledir zaten diğer kaptanlarda çay içmek için cennete gidiyorlar tapusu Hitsugaya'da zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2010 Heaven'ın gök anlamı da var =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Phoenixlin said: Heaven'ın gök anlamı da var =) Lan harbiden varmış :) Fail olmuşum, ama genede benim gibi herkesin aklına direk cennet gelmediyse sasgay olayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Çevirilerle ilgili bir açıklama yapılmıştı galiba dattebayo'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2010 Phoenixlin said: Heaven'ın gök anlamı da var =) valla ben de boyle dusunmemistim, bana da garip gelmisti.. iyi oldu ogrendigim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 dandik bölüm diye ben buna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2010 276 Launching Missile 3 2 1 Fire! LOL, Ezik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 276 Şimdi soifon un bankai si, bazuka mı yane? ROFL! Bari ateşlerken havalı bir isim söyleseydi "Kotei-Hakuran" gibilerinden. Ayrıca bankai ninde release ismini de söylemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bozuka değil nuke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 276 Gallant said: Şimdi soifon un bankai si, bazuka mı yane? ROFL! Bari ateşlerken havalı bir isim söyleseydi "Kotei-Hakuran" gibilerinden. Ayrıca bankai ninde release ismini de söylemedi. Jakuho Raikoben! İyi izle söyledi. Merdivenlerden çıktıktan sonra söyledi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 276 ne bazukası lol, icbm attı be. tamam yaratıcı değil ama etkin olmadığı söylenemez. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2010 276 bölüm adını duyunca dedim "aha soifon'dan über hızlı hebele assas teknigi,tek vuruşta alacak" ama bizim skeleton king dedemiz bu roketle zarar görmez gibi geliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2010 277 Bu bölümü sevdim, güzeldi. Son anda ukitake'nin araya girmesi de ayrı bir hava kattı bölüme. Lilynette süpermiş yanlız... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 sonunda güzel bir bölüm seviyorum kimonolu dayıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 277 iyiydi walla, keyif aldım izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2010 277 güzeldi bölüm ama kısa tutmuşlar çok, halibel'in kapışmayı gösterdiler başta tırstım dedim çıkıcak buzların içinden "haha yapabileceğinin en iyisi bu mu? al o zaman sana >£#£#½" diyecek , olmadı neyse ki,ama yine de halibelinde skeleton king amcanında ölmediği bariz gibi duruyor,zira openingde vaizardlar var,bizim captainler bu gidişle vaizardlara bişi bırakmıcak.Bölüm sonunda endingden sonrasını izleyin derim izlemeyenlere,güldürdü beni sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 277 stark 1 numara olmasına rağmen barragan'ın yarısı kadar kuvvetli değil, en anlamsız resurreccion. ukitake'nin shikai çok imba ama, mangada da beğenmiştim, gelecek bölümde göreceksiniz olayını. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2010 bu tousen ve ichimaru neyine güveniyor çok rahat takılıyorlar alevlerin içinde.hadi aizen imbada... starkın resurrecion ınıda hayal kırıklığı.çok cool herif ama tırt çıktı.illaki bir numarası vardır ama o tiple zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 278 Hele be geldiler. Shinji'nin o pis gülümsemesini özlemişim :D Long time no see, Aizen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2010 278 oha lan,bir önceki bölüm dedim vaizardlar gelir ,halibel kalkar,skeleton kalkar diye , bu bölüm oldu sdfsdf go go sayısal loto..Michelin lastik maskotu gibi olan yaratık neydi öyle,o git gel kapılarını (garanta mıydı neydi) açan şey o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 278 O değilde bu wonderweiss nedir öyle? Ukitake yi çat diye harcadı, Acep michelin maskotunun arrancar a dönüştürülmüş yavrusu mudur? Ayrıca kadro daha tamamlanmadı. bu işin Urahara sı, Yoruichi si, Tessai si var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 278 Evet ya o wonderweiss abartı olmuş biraz. Açıkçası Aizen alevlerden çıktıktan sonra "Heheh espada aslında 0 dan değil -1 den başlıyodu bakın çocuğun dövmesine, -1 yazıyo" filan diycek sandım. Evet ayrıca ben de yoruichi yi bekliyorum. Diğerleri gelmese de olur ama her aksiyona bi yoruichi lazım. Ha, diğerleri gelmesin mi? Onlar da gelsin, özellikle Urahara eksik kalmasın tabi. Ama asıl soru: Kenpachi ve Ichigo ne zaman geri dönücekler? Gerçi Ichigo baydı bayağı, ama Kenpachi mutlaka lazım şu savaşa. Tabi herşey kaybedilecek gibi olduğu anda protagonistin ortama dalıp herkesi dağıtması klişesini düşünürsek Ichigo son anda gelir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2010 278 evet maalesef wonderweiss çok saçma ve gereksiz bir karakter, omaeda bile yanında çok iyi kalıyor. mangada da deli etmişti bu bölümde. halibel ve barragan tekrar çıktı, özellikle barragan ne kadar imbalar imbası yakında göreceksiniz. ben onun yerinde olsam harcardım aizen'i rahat. :p sonda fazla flashback koymasalardı iyi gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar