Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 oo newboare, akşam yazıyorum hemen :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 MAGTHERIDOWN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2008 olol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megros Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 demekki yok bizim realmde bir turk guildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2008 bu realm yuzunden ne kadar karakter varsa yoksa birakip terokkar diye yeni realmde 0 dan karakter kastim, realm pop. 150 fln.. asla unutmiycam o adada bana neler yaptiklarini daily quest yapicam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 guildi varmış bugün gördüm muhittin diye biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2008 bingildak said: bu realm yuzunden ne kadar karakter varsa yoksa birakip terokkar diye yeni realmde 0 dan karakter kastim, realm pop. 150 fln.. asla unutmiycam o adada bana neler yaptiklarini daily quest yapicam diye.. o realm öyle kalırsa ordan da bıkarsın merak etme. :) en iyisi medium, high realmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 serverda an itibariyle 100 ally kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 80 ally sayisi 10 u gectimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kunanbay Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Herkese merhabalar.Forumda yeniyim.Umarım iyi bir arkadaşlık ortamı içinde bu forumda muhabbetimiz devam eder.Bu temenniyle herkesin bayramını şimdiden kutlamak istiyorum.Konuya gelince de bende ezelden beri wowcu olanlardan sayılırım charı da maghtreidon a aldırdım elimde bir miktar gold oluştu lakin yapacak birşey bulamıyorum sizin önerileriniz nelerdir : ) (lütfen şu iri kıyım mamutlardan vs. al şeklinde öneriler olmasın : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ha satıcan yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Chopper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 konu uplansın bari, görelim şu an burada oynayan kim var? =D Ally Dranei Priest olarak oynamakta bulunuyorum bu serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 migrate sonucunda ally-horde dengesi nasıl oldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 allyler artmış epey, dalaranda artık ally var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Sparkcaster said: allyler artmış epey, dalaranda artık ally var10 serverdan migrate acarsan artar horde u da 10 servera yollarsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 hozceri said: Sparkcaster said: allyler artmış epey, dalaranda artık ally var10 serverdan migrate acarsan artar horde u da 10 servera yollarsan %40 ally %60 horde hâla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2009 %5 e % 95 di orda daha önce oran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Sparkcaster said: MAGTHERIDOWN nihilumun bu şartlarda nasıl rekabet etmesi bekleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2009 Migrate diyicem ama fanboiları dolacak yine. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 edit: yada neyse, Alliancelara selam olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mea Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 hangi serverlara beleş migrate açık şu an? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2009 buraya kesin açıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar