Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eu - Magtheridon Realm Başlığı


Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Valla AH o kadar da ucuz gelmedi bana ama belki çok fazla AH ile haşır neşir olmayan biri olduğum içindir :)

Ayrıca maalesef "ezik ganker" arkadaşlardan burada da çıkmaya başladı. Umarım en azından sayıları artmaz. Bana PVP server'dayız geyiği yapmasın kimse. Ben "maden kazarken" arkadan saldıran lavuklar ( hem de 20 level yüksek ) benim için oyuncu falan değildir. Blizz'in ileride Ganker ve Ninjalara bir çare bulması dileğiyle yeni server hayırlı olsun hepimize.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Genelde 59 olan kisilere dahi saldirmam, ama sunu da biliyorum. Yanindan gecerken bana el sallayan 40 lvl shaman 10 sn sonra karsidan gelen 60 lvl orc warriorun bana saldirdigini gorunce hemen frost shock atmaya bashlar ne kadar honor alirsam kardir diye. Ayni ornegi alliance icin de cok rahatlikla verebiliriz. Benim 59 a saldirmamam etik bir olay. Ama kimseye cikipta ben maden kaziyordum arkadan saldirdi lauuk bu diyemezsin. Dersen de birisi kil kaparsa ustune karsi factiondan cikarsa oyundan bezdirir seni o olur. Ben de madenciyim. Sonuca oyunda her insana para lazim. Sen maden kaziyorsun diye neden birakmak zorunda olayim ki o madeni. Yada kim bana garanti verebilir 60 lvl bir rog ile partyde olmadigini ve o rogun bana saldirdigi anda seninde heal buff vs vs yapmayacagini.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur!
:NSRq:üXrüt:irht:kök
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BERBERKENAN, 28 Eylül 2005 08:17 tarihinde demiş ki:
Bana PVP server'dayız geyiği yapmasın kimse. Ben "maden kazarken" arkadan saldıran lavuklar ( hem de 20 level yüksek ) benim için oyuncu falan değildir. Blizz'in ileride Ganker ve Ninjalara bir çare bulması dileğiyle yeni server hayırlı olsun hepimize.


Burada geyik yapılacak bir durum yok. Realmini seçerken zaten sana yan tarafta normal şartlar altında bir insanın görebilceği büyüklükte bir yazı var.

"These realms allow you to focus on player combat; you are always at risk of being attacked by opposing players except in starting areas and cities"

Bi kere bunu kabul edip oyuna girdiysen sonradan söylenemenin bir anlamı yoktur bana göre. Bilerek risk almışsın ona göre oynuyorsun.[signature][hline]MySpace
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,

Size bu kafa ile hayatta başarılar dilerim. Ayrıca "madeni bana bırakmamak" gibi saf ve temiz nedenler ile mi bana saldırılıyor yoksa HK için mi ? Olayın bu boyutta olduğunu yani ticaret için saldırıldığını bilsem ağzımı bile açmam.

Ben yolda giderken benden 15-20 level üst oyuncunun saldırıp bir de corpse camp yapması eğer size mantıklı geliyor ve PVP server'dasın kardeşim diyorsanız başka sözüm yok.

Madem PVP serverdayız diyorsunuz ben de diyorum ki HK isteyen gitsin BGlere bol bol HK alsın orada. Quest yapan adama dalıp da keyfini kaçırmanın alemi yok. Bana "ganker"lığı savunmayın lütfen.

Ha ayrıca eğer diyorsanız ki "ne bileyim o adamın bana arkadan dalmayacağını" diyorsanız da bırakın dalsın. O onun "ezik" yapısıdır. Ben artık bana arkadan saldıran ve bana kurukafa görünen kimse ile gereksiz bir savaş içine girmiyorum. Sürekli X'e basarak oturuyorum. Gankerlıktan zevk alanlara da Allah akıl fikir versin diyorum.

[Bu mesaj BERBERKENAN tarafından 28 Eylül 2005 12:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...