Gilean Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 bende izledim..şimdi merak ettim indiriim bari sansür varmı yok mu[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 orjinalini izlemedim ama kızın herife sunulduğu sahnede(hizmetçiler soyuyo kız yatağa çıkıyor) bi de barbarları kesip çocuğu kurtardıkları sahnede sansür vardı gibi, hele 2. sahnede kesin ya da montajı çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 soyle diyim... ilk bolumde 3 kere kadin cinsel organi gorunuyor :P eger cnbc-edede ciktiysa sansurlenmemis demektir ama sanmam, oldukca agir sahnelerdi. [signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi! [Bu mesaj Azmodai tarafından 02 Ocak 2006 02:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ühühü bende izleyemicem mii ama sanirm 4 te tekrari var izlerim :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 guzel diziymis takibe aldim ben . sansur var bu arada pompei nin ceaser in yegenine atladigi sahnede var gibiydi ama olsun sansur ne fark eder , niye bu kadar sorun ettiniz bunu onu anlamadim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ya kacırdım ilk bölümü o saate işim cıktı kacıranlar icin cumartesi sanırım tekrarı[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 ben pek beğenmedim ya =)[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SavagE Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 düngece izledim diziyi, gayet hoşuma gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ahh!RTW yi hatırladım!hele o 1. bölümün son sahnesindeki yanan şehir ve o askerler!!:)[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 yeni sistemdeki ilk mesajımı da bu konuya atıyım bari=) dizi baya baya ilerledi,yorumlar da devam etsin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Artık sansürlüyorlar, söyleyeyim hececanınız gitsin arkadaşlar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dizinin tüm bölümlerini izledim, altyazılar için www.divxforever.com (kaliteli). Mükemmel bir dizi ilk 5-6 bölümden sonra pek sansürlenicek bir şey yok aslında, sansürlensede kaybedilcek bir şey yok zira Octavia nın göğüsleri küçük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aksanların çok kasış olması dışında güzel dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bi bölüm izledim çok hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Dizide Julius sezar mı var yoksa Gaius sezar mı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Gaius Julius Sezar olmasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Dizide konuşurlarken gaus cilyus sizar diolar bilemicem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 salak gibi 12. bolumu çekmeyi unutmusum bitircektim yoksa şimdi,ama lost varkende bu.. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 caius julius caesar kayus yulyus keyzar okunus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Süper bir dizi ama bazı tarihi şeyleri değiştirmişler gibi... Ayrıca diziyi netten nereden çekebiliriz sansürüz izlemek ve diziden keyif almak istiyorum. Not: Gaius Julius Ceaser hakkında bir kitap okumuştum.Kitap serisi daha doğrusu tam tamına 3-4 kitaplık bir seri ve ilk kitabının (400 sayfa veya daha fazla) sonuna kadar gaius kim la diye düşünürken en sonunda öğrenmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Dizinin tüm bölümlerini Dc++ tan edinebilirsin, sansürsüz divx kalitesinde hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Arkadaşlar bu bölümle dizi bitti mi? Yoksa ikinci bir sezon da varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 diziyi izlemesem de reklamlarında "sezon finali" seklinde geçtigini gordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hikmetozsahin Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Sezon finali super bitti acikcasi.Cok guzeldi. Yanliz tek eksik nokta sezar "sende mi brutus" demedi :P [ Mesaj 19 Mart 2006, Pazar - 23:24 tarihinde, hikmetozsahin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 sezar oldu dizi bitti..dizinin devamı olup olmayacagı konusunda hic bir bilgim yok insallah devamı olur..bole buyuk bi liderin 2 kurusluk adamlar tarafından oldurulmesi cok sinir edici bi durum gozumden yas geldi adamlar o bıcakları saplarken adama..2 paralık adamlar rome i devlestiren savas alanında deha bi adamı olduruyo insan hayatı bu kadar kolay alınıyor iste dedirten bi sahneydi..en komigide adamların cumhuriyet vs umrunda degil kisisel hırsları icin oldurduler adamı..cok uluslu bir imparatorlukta her yerden senetorler olmaz mı? adamın yaptıgı hersey yerinde ve roma yı gelistirmek adına yapılmıs..kisisel hic bir arzusu yok adamın..adamı vatan haini diyip roma dan attılar geldi yendi hepsini kendine karsı savasanları affetti..o savası yenip imparator olmasa sacmalıktı zaten en dogrusunu yaptı..tek hatası herseye olumlu yonden bakması ve bagıslıyıcılıgı..biraz acımasız olsa roma daha uzun yıllar dunyayı yonetirdi.. insallah 2. sezonu olurda marcus antonyus un imparator olusunu hepsini ezip gectigini gorebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar