Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HBO dizisi ilk sezon taze bitti.1 Ocak'ta baslşcak CNBC-E de. Eh sansurlenesi sahneler var. Isallah kusa cevirmezler diziyi. Cektim izlemedim ama Golden Globe'a aday olmus. Tabi Lost varken b.k yemek duserde gene olsun. :D[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 her bölümde 1-2 sevişme sahnesi var çok ii dizi ama dizi olduğu için savaş sahnelerinde eksik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 carnivale'i bitiren dizi oldu hbo'da 200 milyon $ bütçesi olduğunu duymuştum,bakalım merakla bekliyorum ben de,sansür manyağı olursa dizi indirip izlemek şart olucak artık=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2. sezon 2007 ye kadar baslamiyacakmis bu arada.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oha ciddi misin zegna bunlar 2007'ye kadar carnivale'de yaptıkları gibi bi bahane bulup diziyi yine bitirirler,devam bölümleri fln çekilmez kesin bari carnivale'e devam etseler[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 carnivale'e artık dizi olarak devam etmeleri baya uzak bi ihtimal. ama öykünün sahibi sanırım açıklamasında, öykünün mutlaka kaldığı yerden bi şekilde devam edeceğini söylemiş. çizgi roman, film herangi bişey ama devam edecekmiş.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya çizgi roman bayar abi,film olarak devam etsin bari bi sonunu görelim[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: slayer__, 25 Aralık 2005 20:03 tarihinde demiş ki: her bölümde 1-2 sevişme sahnesi var çok ii dizi ama dizi olduğu için savaş sahnelerinde eksik geliyor senin kriterlere hasta oldum.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: cavanagh, 25 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: oha ciddi misin zegna bunlar 2007'ye kadar carnivale'de yaptıkları gibi bi bahane bulup diziyi yine bitirirler,devam bölümleri fln çekilmez kesin bari carnivale'e devam etseler İleriki bölümlerde diziyi götürecek olan Octavian'ı(namı diğer Augustus) oynayan oyuncunun 18 yaşına gelmesi vs gibi sebeplerden dizinin 2. sezonu 2007'den önce gösterime giremeyecekmiş.Hayranlarına kötü haber... divxplanetta boyle yaziyor dogrudur buyuk ihtimalle.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ilk sezonu (12 bölüm) oturdum iki günde bitirdim. çoğu sahne sinema filmi ayarında. senaryo zekice (bir iki karakter biraz zorlama dursa da, belgesel çekmiyor sonuçta adamlar diyoruz.) sahne arkası ise belli ki büyük bir araştırma ve çalışmanın ürünü. oyunculuklar da çok iyi, bazen fazla anglosakson kaçmasına rağmen. özellikle sezar rolündeki ciaran hinds'e dikkatinizi çekeceğim. da tahminim cnbce bunu sansür manyağı yapar. çok sevişgen bu romalılar canım.[signature][hline]ice age coming throw me in the fire [Bu mesaj quasi- tarafından 26 Aralık 2005 11:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 2. sezon olayı beni yıktı. [Bu mesaj quasi- tarafından 26 Aralık 2005 11:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o kadar para bayılıyorlar bırakta çeksinler üç beş sevişme sahnesi masrafı çıksın dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 o dizinin masrafı her türlü çıkar, olmadı ben çıkarırım emin ol :)[signature][hline]ice age coming throw me in the fire [Bu mesaj quasi- tarafından 26 Aralık 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
johndoe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 büyük ihtimalle sansürlenir ama gece tekrar bölümleri verilirse bi ihtimal sansürlenen sahneler gösterilebilir. çünkü bazen sansürlü sahneler gece tekrar sahnelerinde gösteriliyo. ya da dizi nip/tuck gibi geç saatte verilir ve uyarı konulur. tabii ki bu sansürlenmeyecek anlamına gelmiyo. ama nip/tuck ta ameliyat sahneleri gösteriliyosa bundaki sevişme sahnelerinin gösterilmesi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 offf ya harika bir diziye başlıyor ama izleyemiyeceğim cnbc-e dizilerini kaçırıyorum sürekli artık seneye eve çıkınca =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: bLackcha0s, 26 Aralık 2005 19:56 tarihinde demiş ki: offf ya harika bir diziye başlıyor ama izleyemiyeceğim cnbc-e dizilerini kaçırıyorum sürekli artık seneye eve çıkınca =) Walde de mi kumandalar :D?[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 eheueh yok be yurtta kalıyorum tv var ama çekmiyor cnbc-e eve geldiğimdede izlemeye fırsat olmuyor =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bi dakka rome dizisini 4400 un yerine koydular :D[signature][hline]the truth is out there... Luke: I can't believe that Yoda: That's why you failed FB may the force be with you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 dayanmayıp ntten indirdim baya beğendimde,cnbc-e sansürsüz koyabilcekmi merak ediyorum.[signature][hline]bencede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 koyamaz sanmiyorum , kesin sansurlenir.[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: Zegna, 29 Aralık 2005 12:48 tarihinde demiş ki: koyamaz sanmiyorum , kesin sansurlenir. Imkani yok ya sahneler kinda hardcore.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lovolt Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2005 İlk 6 bölümün altyazılarını bir şekilde edindim geri kalanını çok uğraştım bulamadım, dizinin altyazılarını yollayabilecek olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 nerden bulurum bunun torrentini yaf ?!?[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Aha burda 1-10 . bolumlerin Turkce altyazisi var. Geri kalan 2 bolumu de ilgili arkadas son sura ceviriyodu bildigim kadariyla.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 sansür yoktu sanki gayet güzel yiyişiyolardı bir erkek bir dişi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar