Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Bunun enayilik ile alakası yok ki? Genelde, buna "Guild-içi destek" & "Guildin iyiliği" veya en basitinden "Arkadaşlık" deniyor :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Selam. Öncelikle kim ne çıkarttıysa ne kestiyse tebrikler. Sadece son sayfada olması nedeniyle KR nin 2. BWL boss u kestiğini gördüm diğerlerini incelemedim açıkcası pek vaktimde yok bunun için. 2 Haftaya yakındır internet erişimim yok dolayısıyla gönderdiğiniz PM leri ancak okuyabildim ne yazık ki cevap veremiyeceğim dediğim gibi vaktim yok. Minimum 1-2 ay İnternet bağlantım olmayacak. Kendinize iyi bakın başka zaman internet cafeye de gideceğimi zannetmiyorum oyunda "Malibu" yu görürseniz kardeşim oynuyor demektir. Oyun içi PM lerinize cevap alamazsanız kırılmayın. En kısa zamanda görüşmek üzere. Gl, hf[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Tebrikler odium, harika bir iş çıkartmışsınız. Düşenler için de ağzımın suyu aktı burda. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 43 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madturk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Slm , naber .. uzun zamandir giremedim oyuna, l2 kaptirdik bir pvpdir gidiyor.. BL nasi , kalan saglar kimler? ;p[signature][hline]"Ultima, EQ, Daoc, AC, Starwars, EQ2, WoW, Lineage2....." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Sulfuras, Hand of ragnarosla ilgili ssler... http://img170.imageshack.us/my.php?image=hammaren14nm.jpg http://img94.imageshack.us/my.php?image=hammaren21aq.jpg http://img94.imageshack.us/my.php?image=hammaren33qx.jpg İlgili forum: http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?fn=wow-realm-burninglegion-en&t=846&p=1&tmp=1#post846[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Gangren, 11 Ağustos 2005 10:35 tarihinde demiş ki: Bunun enayilik ile alakası yok ki? Genelde, buna "Guild-içi destek" & "Guildin iyiliği" veya en basitinden "Arkadaşlık" deniyor :) Bunu anlayayabilen az sayıda insan var :) Başkaları iyibirşey yapsın hemen "bok" atma kampanyası başlıyor, yada "Bunlar PvE pussy, pvpden anlamazlar çok kestik bunlardan " gibi showofflarada rastlamak mümkün .... Adamlar yapmış helal olsun dışında bir şey demek saçma olur ....[signature][hline][i]"To be yourself is all that you can do"[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 pardon burda beni alabilcek bi turk guild i varmi acaba? varsa oyun icinde kime msg atmam gerekli. tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: behran, 08 Ağustos 2005 02:31 tarihinde demiş ki: Mufreze - shaman alchemy-herb. Shadow Legion [Bu mesaj behran tarafından 08 Ağustos 2005 02:56 tarihinde değiştirilmiştir] kardesim sendemi buradasin gel keseyim seni :P[signature][hline]LVL 54 human paladin burning legion Guild - Buried İnnocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Alaturka tamamen Türk'lerden oluşan bir guild mi? Dün level 43 olarak tanaris'te bir quest yaparken iki paladin arkadaş geldi, üstümde level 45 mob varken atlayıp öldürmeye çalıştılar. İkisi de level 46'ydı. Biri Alaturka'dan, biri başka bir guild'den. Kaçıp kurta bindim 5 dk etraflarında zıpladım, vurdular vurdular, hammer of justice falan attıllar.. sonra sıkılıp gittiler. Buralardaysanız selam olsun. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 44 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion [Bu mesaj Mirage tarafından 15 Ağustos 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 dur bari alaturkaya giriyim dostluk kardeslik bla bla bla sevgisi asilarim arkadaslarima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Lorrotar / 60 - Human Mage / Tomcats O artık küçük bir tomcats... :)[signature][hline]Lorrotar-60 Human Mage-BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler okumadım yazının tamamını da bu burning legiona gireyim diorum. da ççok sırada bekliomuşuz dorumudur? doru ise ne kadar bekleriz?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 yani diyorsun ki ben okumaya useniyorum siz bir zahmet 150. kez yaiverin ayni seyi? ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 he walla :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tozparcasi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bi iki turk klan ismi verirmisiniz pls burasi hakkında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Grzly, 15 Ağustos 2005 15:59 tarihinde demiş ki: beyler okumadım yazının tamamını da bu burning legiona gireyim diorum. da ççok sırada bekliomuşuz dorumudur? doru ise ne kadar bekleriz? Gireyim deme araştırıyorum ben de sanırım bu çarşamba (17/08) yeni realm açılıyor ona gir. Cümle alem BLden kaçmaya çalışıo gördüğüm kadarıyla[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 hocam napalım madem? neyi tavsiye edersin? bu arada ben çarşambaya kadar bekleyemem ya[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? [Bu mesaj Grzly tarafından 15 Ağustos 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: Grzly, 15 Ağustos 2005 15:59 tarihinde demiş ki: beyler okumadım yazının tamamını da bu burning legiona gireyim diorum. da ççok sırada bekliomuşuz dorumudur? doru ise ne kadar bekleriz? hm. 1.5 saat instance için grup ararsın, bulursun. instance girersin. bişiler olur, sorun çıkar. geri gireyim dersin, 350 kişi sıra vardır. 30 dk beklersin...[signature][hline]Furytear LvL 40 Undead Mage | Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 1,5 saat içinde grup bulursan yine iyi hatta. Hiç bulamayabiliyorsun. Arada grup arayan çıkıyor hiç istemediğin yere gitmek zorunda kalıyorsun grup buldun diye. Yeni sunucu varken kaçırmayın. Bekleyemiyorsanız bir iki gün herhangi bir yerde oyalanın sonra geçin.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 45 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 said: tozparcasi, 15 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki: bi iki turk klan ismi verirmisiniz pls burasi hakkında benim bildigim iyi turk guildleri arasında Alaturqa Invadoria Nizam-i cedit Jandarma Asayis var ama bunlar benim bildiklerim tabi ama su anda Invadoria iyi durumda bayaga 60 war ve her hafta duzenli sekilde mc yapiliyor bikac kere sanırsam... (bende ordayımda eheh)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 beyler sunucuya noluyo ya; 500kişi sıra gördüm daha bir iki kişi öne geçmeden disc oldu..[signature][hline]Tüylü[Tauren-Shaman] Burning Legion FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Nolacak, patladık.[signature][hline](US Warlock forumlarından alıntı) *Horde comes and starts charging* me: SEDUCE THE SHAMAN!!! 42 lock starts to /kiss and /hug the horde. me: No, I MEAN USE SEDUCE WITH YOUR SUCCUBUS!!! lock: Ok but i have to soul stone my pet in case she dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 down mu oldu gene off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 tam girecektim tuh neyse bi dota atarız...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaRaYaN Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Düzeldi... Düzeltiyorum son 1 de disconnect :) [Bu mesaj NaRaYaN tarafından 15 Ağustos 2005 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar