hozceri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bi sey degilde ayrı bi topic acsanız 2-3 yıllık realm topiği arada kaynamasa bizim, gangren kitlicek o olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bencede top 15 diye bi topic acalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hehe adam bi kac sayfa once top15teydi simdi top5te =D L2troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Masquerade said: deadwoll said: Lindoras bak garbage'da Nix diye bir eleman var, işte sen onun WoW versiyonusun. 8 yıl sonra gelir burda yine bağrınırsın ben WoW'da top15'im arenada kimse beni kesemedi teke tek, bütün camia tanır beni diye.HAHAHAHA He he he basitleşme bana sorulan sorulara verdiğim cevaplarla başladı bu konu ben çıkıpda durduk yere kendimden bahsetmedim, elitist olduğumu söyledim sadece gerisini tetikleyenlere bakman gerek :) Khelben said: burda tartıştığın adamların (miraul, darklight etc) 10 da biri kadar wow oynayabildiğini sanmıyorum. Bu forumda method dan da adam var heryerden adam var. kendini kral ilan etmek için yanlış çöplüğü seçtin dostum. çok başarısız bir trollsün. oyun artık o kadar kolaylaştıki 1 boss kesen kendini kral sanıyor. ty blizzard. lol iyice renklendi bu konu. method bile anubu daha 2 gün önce kesti fail ally guild oldu çıktı eskisi gibi iyi değil. o yüzden bilmeden atıp tutmamak gerek onlarıda çağır onlarıda ezerim ben, dert etme. nax 10 yapan adamlarla beni kıyaslama lütfen epey güldüm bu yazına. ufak bir not: Oyun kötüleşmedi aksine kaliteleşti. Normal kill alan scrub guidlerin oyuncuları aa content çok kolay demesin gerçek zorluk hard modelarda ortaya çıkıyor. Method ve ensidia bile kalite bakımından tartışılır hale geldi. İnsanlar artık birşeyi gözlemleme fırstı yakaladı, raid saatleri sayesinde bugüne kadar world first alabildiklerini düşünüyor herkes tmm kaliteli oyuncular ona şüphe yok ama en kaliteli ve en kusursuzları olmadıkları ortada. Totc ile işler değişti sınırlı deneme sayısı sadece kaliteli ve sıfır hata ile oynayan playerlara hitap eden bir olgu. İlk hm anub killimiz geldiğinde kalan denemelere bakınca birde method gibi yıllardır top 3 olan bir guildin bunu başaramadığını görünce oldukça eğlenmiştim. Geride yer alan bir çok guild öne geçmiş oldu bunun önündeki en büyük etken kalite ve kusursuz oynama yetisi, buna sahip olmayanlar ya da bu konuda bir adım geride kalanlar sıralarını kaybetmiş oldu. O yüzden hala vanilla raiding çok iyiydi wotlk sux tarzı saçma sapan laflar etmeyi bırakın. Vanillayı farklı ve özel kılan oyunun taze olmasıydı, günümüz raiding normları geçmişin çok ötesinde. (normal modlar değil onlar scrublar için okz mate?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hergonan said: hehe adam bi kac sayfa once top15teydi simdi top5te =D L2troll Senin yok diye kıskanma pis fırtına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 neyse sizle konuşmak çok eğlenceliydi, bu başlığı daha fazla doldurmaya gerek yok blnin kaliteli ve seçkin kesimden oluşan playerlarının üzülmesini istemem, hepinizin gözlerinden öperim bayramınız mübarek olsun. esen kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Khelben said: Senin yok Benim neyim yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 istediğin yerde istediğin top100,top10 vs. diye oynabilirsin isteyen inanır isteyen inanmaz ama senin burada gelip ben top15 guildindeyim dağılın naraların hoş değil, bence oyun pre-tbc, tbcden daha kolay çok adam var pre-tbc,tbcde end game oynamış ve şu an halen oynayan ama kimsede çıkıp senin gibi egosunu tatmin etmiyor, bana görede BL kalitesiz Türklerin cıvığını çıkardığı trade channeldan ana avrat söven tiplerin olduğu bi server buna karşın High Populationunu koruyan 500-600 kişi sıra olan bir server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Hergonan said: Khelben said: Senin yok Benim neyim yok =P top5 te yerin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 bap ben o kadar iyiyim ki sirf ensidia'ya katilabileyim diye ensidia magh'tan benim serverime tasindi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: Masquerade said: deadwoll said: Lindoras bak garbage'da Nix diye bir eleman var, işte sen onun WoW versiyonusun. 8 yıl sonra gelir burda yine bağrınırsın ben WoW'da top15'im arenada kimse beni kesemedi teke tek, bütün camia tanır beni diye.HAHAHAHA He he he basitleşme bana sorulan sorulara verdiğim cevaplarla başladı bu konu ben çıkıpda durduk yere kendimden bahsetmedim, elitist olduğumu söyledim sadece gerisini tetikleyenlere bakman gerek :) Khelben said: burda tartıştığın adamların (miraul, darklight etc) 10 da biri kadar wow oynayabildiğini sanmıyorum. Bu forumda method dan da adam var heryerden adam var. kendini kral ilan etmek için yanlış çöplüğü seçtin dostum. çok başarısız bir trollsün. oyun artık o kadar kolaylaştıki 1 boss kesen kendini kral sanıyor. ty blizzard. lol iyice renklendi bu konu. method bile anubu daha 2 gün önce kesti fail ally guild oldu çıktı eskisi gibi iyi değil. o yüzden bilmeden atıp tutmamak gerek onlarıda çağır onlarıda ezerim ben, dert etme. nax 10 yapan adamlarla beni kıyaslama lütfen epey güldüm bu yazına. ufak bir not: Oyun kötüleşmedi aksine kaliteleşti. Normal kill alan scrub guidlerin oyuncuları aa content çok kolay demesin gerçek zorluk hard modelarda ortaya çıkıyor. Method ve ensidia bile kalite bakımından tartışılır hale geldi. İnsanlar artık birşeyi gözlemleme fırstı yakaladı, raid saatleri sayesinde bugüne kadar world first alabildiklerini düşünüyor herkes tmm kaliteli oyuncular ona şüphe yok ama en kaliteli ve en kusursuzları olmadıkları ortada. Totc ile işler değişti sınırlı deneme sayısı sadece kaliteli ve sıfır hata ile oynayan playerlara hitap eden bir olgu. İlk hm anub killimiz geldiğinde kalan denemelere bakınca birde method gibi yıllardır top 3 olan bir guildin bunu başaramadığını görünce oldukça eğlenmiştim. Geride yer alan bir çok guild öne geçmiş oldu bunun önündeki en büyük etken kalite ve kusursuz oynama yetisi, buna sahip olmayanlar ya da bu konuda bir adım geride kalanlar sıralarını kaybetmiş oldu. O yüzden hala vanilla raiding çok iyiydi wotlk sux tarzı saçma sapan laflar etmeyi bırakın. Vanillayı farklı ve özel kılan oyunun taze olmasıydı, günümüz raiding normları geçmişin çok ötesinde. (normal modlar değil onlar scrublar için okz mate?!) yo lindoras, i know you are member of a elite guild and im realy happy for you and imma let you finish but kungen is member of greatest guild of all time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: Khelben said: burda tartıştığın adamların (miraul, darklight etc) 10 da biri kadar wow oynayabildiğini sanmıyorum. Bu forumda method dan da adam var heryerden adam var. kendini kral ilan etmek için yanlış çöplüğü seçtin dostum. çok başarısız bir trollsün. oyun artık o kadar kolaylaştıki 1 boss kesen kendini kral sanıyor. ty blizzard. lol iyice renklendi bu konu. method bile anubu daha 2 gün önce kesti fail ally guild oldu çıktı eskisi gibi iyi değil. o yüzden bilmeden atıp tutmamak gerek onlarıda çağır onlarıda ezerim ben, dert etme. nax 10 yapan adamlarla beni kıyaslama lütfen epey güldüm bu yazına. ufak bir not: Oyun kötüleşmedi aksine kaliteleşti. Normal kill alan scrub guidlerin oyuncuları aa content çok kolay demesin gerçek zorluk hard modelarda ortaya çıkıyor. Method ve ensidia bile kalite bakımından tartışılır hale geldi. İnsanlar artık birşeyi gözlemleme fırstı yakaladı, raid saatleri sayesinde bugüne kadar world first alabildiklerini düşünüyor herkes tmm kaliteli oyuncular ona şüphe yok ama en kaliteli ve en kusursuzları olmadıkları ortada. Totc ile işler değişti sınırlı deneme sayısı sadece kaliteli ve sıfır hata ile oynayan playerlara hitap eden bir olgu. İlk hm anub killimiz geldiğinde kalan denemelere bakınca birde method gibi yıllardır top 3 olan bir guildin bunu başaramadığını görünce oldukça eğlenmiştim. Geride yer alan bir çok guild öne geçmiş oldu bunun önündeki en büyük etken kalite ve kusursuz oynama yetisi, buna sahip olmayanlar ya da bu konuda bir adım geride kalanlar sıralarını kaybetmiş oldu. O yüzden hala vanilla raiding çok iyiydi wotlk sux tarzı saçma sapan laflar etmeyi bırakın. Vanillayı farklı ve özel kılan oyunun taze olmasıydı, günümüz raiding normları geçmişin çok ötesinde. (normal modlar değil onlar scrublar için okz mate?!) pardon patron büyüksün. method la ensidia yı da sildin şu mesajda sana saygım sonsuz ZUAAAAAAAAAAAAAAA Hergonan said: bap ben o kadar iyiyim ki sirf ensidia'ya katilabileyim diye ensidia magh'tan benim serverime tasindi! ensidia guild diil kungen tank diil. taşınsında görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 http://img.photobucket.com/albums/v661/spacegoon/FatNerd.jpg Lindoras said: lol iyice renklendi bu konu. method bile anubu daha 2 gün önce kesti fail ally guild oldu çıktı eskisi gibi iyi değil. o yüzden bilmeden atıp tutmamak gerek onlarıda çağır onlarıda ezerim ben, dert etme. nax 10 yapan adamlarla beni kıyaslama lütfen epey güldüm bu yazına. Hepimizi ezer kaçılın, öyle pro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Lindoras said: kişisel saldırılar olunca kişisel bilgi verdim. Olayı başından itibaren değerlendirmen gerek. Mod olarak görevin kişisel saldırı yapanları uyarmak olmalı bana cevap vermekten daha faydalı olmaz mıydı ? Tartışmayı başlatanlara birşey demeyeceksin sataşmalarına göz yumacaksın sonra ben ters birşey söyleyince bana ceza vereceksin, olmaz böyle şey çok hüzünlenirim çünkü paticik günde 1 saat kafamı dağıttığım bir forum, ok bro ?! Lindoras elitistjerks ile başlıyayım elitist jerk kitlesindeki 1000 kişiden 999 u senin "Sümsük" olarak değerlendirdiğin kitleye dahildir çok güzel makaleler,guideler ve yararlı bilgiler var yok değil ama elitistjerk benim gözümde hiçbirşeye kıstas değil. Sana kişisel daldırı olmasının sebebi neoldum delisi gibi davranıp milleti tahrik etmendir o yüzden postumda sana cevap verdim onları uyarmak yerine ki şükür wow bölümü gayet temiz sayılabilicek bi bölüm çok nadir yörüngeye adam yolluyoruz benim onları uyarmama gerek yok onlar kendine hakim bi kitle. Taştışmanın başlaması sebebi senin yorumların uslubunu mutlaka değiştirmen lazım bunu bi uyarıdan çok nasihat olarak kabulet. Dipnot: Kafa dağatmak =/= millet aşşağılayarak deşarj olmak!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Kimse dememiş mi ya; "top 15 olmuşsun adam olamamışsın" diye eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 en elitist benim dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 toraman bi knockback koy dağılsın ortalık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 sololucam hepsini:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 elitist sözcüğü komik geliyor kulağa. bir bilgisayar oyunu üzerinden kültürel tartışma yapmak acınası gerçekten. her şeyi geçiyorum ama bana şu çok saçma geldi: Lindoras said: Sen şu tbc fire frost mage tartışmasındaki eğlenceli şahıs değil misin, ok bro u r so cool. freemoon nickli arkadaş bu forumdaki en çok theorycraft'la uğraşan kişilerden. gelip de "elitistim" diyerek böyle boş konuşman nasıl bir kaliteye sahip olduğunu çok güzel gösteriyor. sağlıcakla kal. iyi bayramlar. pardon. je celebre votre fete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nameless said: pardon. je celebre votre fete ahahaha sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 tamam vurmayın adam öldü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Bence bu adam kesin blood elf hehe :D Her neyse ,BL candır çoğu sağlam guild ilk olarak oyuna BL de başladı şu anda bir çok iyi oyuncu ilk karaterini BL de açtı. Sayın elitist arkadaş gavurun A*al sohbetleri senin rahatsız etmiyoda bizim gariban Ko cu gençliğin küfürlerimi seni gerdi. Onun bunun PVP rankına bakacağına söyle guildinide bilelim taktir edelim seni hadi gel bizi morart :D Bu sene Moruz Elitlere koruz :D edit: çizgiyi aşmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Abartmaya gerek yok Bariyeri yiktin, grats. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 ben bişeymi kaçırdım lindoras nirede8-)? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar