Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

Wowda top guild oyuncusu olmak pro gamer olmak için yeterlidir. Para kazanmakla alakası yok bunun. Ayrıca Wowda birkaç guild haricinde para kazanan yok onlarda zaten guild yöneticilerinden ibaret. Durumum kötü olsa belki bu tarz birşey deneyip para kazanmayı hedeflerdim.

[hr]

Demir atmadık bazen 10. kill bazen 20. kill alan bir guild o sırada oynar durur sabit kalmaz top 15 demek 15. guild demek değil ilk 15 içerisinde yer almak demektir, bundan bile haberdar olmadan ayar vermeye çalışmak ahmaklık işte. Keyboard turner olup babaannem refleksiyle oyun oynamaya çalışıp beceremeyip sağa sola laf atan tiplere bayılıyorum.

Wayne said:

yazik lan ezmeyin adami top15mis

3v3 1267 rating %48 win lolz world 479 ranked guild omg u r pro m8!

Kız olsam göğüslerime imza atmanı isterdim, koru beni ezmesinler tmm mı?
Sosyal ağlarda paylaş

öyle deme çok kaliteli ortam varmış hehehehehehe. dil bilmeyen ne kadar tip varsa orada toplanıyor bunların çoğu eğitimsiz eee eğitimsiz insanla kafasını dinlemek isteyen adam niye oynasın ki? eğitimsiz insan arıza çıkarır laftan anlamaz güvenilmez olur, sorundur benim gözümde basit insandır kalitesiz insandır. ko ve uo nun son dönemi türünde oyuncu kitlesi olan bir realm hakkında düşüncelerimi paylaştım diye yavru bıldırcınlar ayaklandı.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu pve'de progressi hala matah bişeymiş gibi öne sürüyorsunuz ya ben ona şaşıyorum arkadaş. Geçti la bunun modası.. Elit fln da değilsin onu sana söyliyim. Dil biliyosun diye de milleti aşağılamaya çalışmışssın,o da olmamış.. Ben oyunun ilk zamanlarında 10-15 kişiye çeviri yapıyodum oyunu oynarken, ama o insanlarla bu oyundan aldığım zevki bir daha alamadım gel gör ki..
Sosyal ağlarda paylaş

Pro oyuncu olmak için evet para kazanmak lazım sponsorun olması lazım felan filan bu uzar gider o zaman bugun paragon da pro guild olması lazım ama world first ile malesef pro guild olunmuyor yani bana göre böle zamanında SK vardı yada 3K filan ha onlar proydu bak

Not: Bu arada verdiğim örnekteki paragon pro guild değil derken ezük büzük guild demek istemedim adamlar iyi guildler ama iyi ile pro arasında fark var =) lindoras da kendini pro olarak değilde iyi oyuncu olarak tanımlasa bu kadar tepki almazdı alçak gönüllü olmak insana birşey kaybettirmez aksine kazandırır
Sosyal ağlarda paylaş

hozceri said:

Aksamdan aksama oyuna giriyorum, bl de oynadıgım icin ben eğitimsiz mal birisimi oluyorum şimdi ?

yoo herkes için demedim ki orada bir genelleme yok durum tespiti var çoğunluk yönündeki fikrim budur. arada çok iyi insanlar düzgün kafa adamlar elbette vardır, senin alınmana gerek yok.

ayrıca son 1,5 yıldır progress yapmışsın diyenede baya güldüm :p hala vanilla zor diyenler var ya haha wow tbc raiding sonrası şahlanmıştır oyuncu kalitesi şuanda geçmişe göre çok çok üst düzeyde tabi bu hardcore top guildler için geçerli scrub guildlerden örnekler vermeyiniz. nerf yiyen encounterları yüz yıl sonra kesip progress yaptıklarını sanan tiplere bayılıyorum çok şekerler
http://forum.paticik.com/mods/smileys/icon.gif

var mı başka saldıran ?
Sosyal ağlarda paylaş

Wayne said:

birader malmisin soradanmi eklediler ?

pekte umrumda degil o yazdigin seyler oyunu eglence icin oynuyorum proyum diye biseyde demedim ama yazik sana harbiden kendini bibok saniyorsun burda gelmis artizlik yapmaya calisiorsun

he he bu argümana bayılıyorum az önce atıp tutuyordun ne oldu bay low rating low win ratio ? sonra ya işte wow falan eğlence o bu diye kem küm edersin. asıl eğlence bu bana göre (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Lindoras said:

En komiği kimseye kişisel olarak birşey söylememiş olmama rağmen kişisel saldırıya uğramak. Elitist olmak böyle eğlenceli işte. :)-D

Ne oldum delisi olmuşsun o yüzden saldırıya uğruyorsun gayet basit burada bi çokca kişi var world best alliance/horde guildlerinde oynamış hiç biri çıkıpda cocky boyluk yapmadı belki o yüzden tepki alıyorsundur.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Lindoras said:

En komiği kimseye kişisel olarak birşey söylememiş olmama rağmen kişisel saldırıya uğramak. Elitist olmak böyle eğlenceli işte. :)-D

Ne oldum delisi olmuşsun o yüzden saldırıya uğruyorsun gayet basit burada bi çokca kişi var world best alliance/horde guildlerinde oynamış hiç biri çıkıpda cocky boyluk yapmadı belki o yüzden tepki alıyorsundur.

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Abi BL kötü bir server değil, semi-hardcore guild cenneti hatta. Tamam çok ilginç insanlar da var da, bu insanlar Karazhan'da da var Twisting Nether'de de, Xavius'ta da, hatta biz Türk yok pek diye The Maelstrom'a gittik; orada bile vardı. İsveç'çe flemenkçe ya da rusça falan bilmediğiniz için tabii anlayamıyorsunuz ama sizin oh Türk yok süper server dediğiniz çoğu serverde de yabancı lamer dolu. Mesela The Maelstrom'da bir ingiliz guildi vardı, Karazhandaki L A H M A C U N C U L A R guildinden daha vahimdi durumları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...