mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 bohuhu cok ozledim realmimi niye sattim karakteri yaw hala oralardami benim pally yoksa migratemi ettirmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 iki mesaj arka arkaya atmis.. [ Mesaj 21 February 2007, Wednesday - 03:22 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2007 wow çıktığı zamanlar 1-2ay oynamıştım bu serverda sonra kaçtım hala general chatte " l2speak turkish" diye gavurlarla dalga geçecek miktarda türk var mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 arkadaşlar serverda bi sorun mu var?unable to connect diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Allah binbir türlü belamı versin ben niye 3 yıl önce imba dandik server seçtimki anasını satam. Ko sr gibi ski botan oyundan wow geçen 2347980234098432980423890 lame oyuncular sayesinde bl iyice boktanlaştı zaten berbattı iyice boktan oldu. Al işte 3 yıl önce yaşadımız sıra durumu gene geldi nedir ya Blizzard umurunda bile değil Bl. Bi yanda lame oyuncular bi yanda sıra bi yanda lag gelde oyna.alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 transfer ol kurtul hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Dworgian N.Elf Druid /roar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Darqainu said: wow çıktığı zamanlar 1-2ay oynamıştım bu serverda sonra kaçtım hala general chatte " l2speak turkish" diye gavurlarla dalga geçecek miktarda türk var mı :D yok artık general chat ve trade in %50 si türkçe konuşuo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Allahın belası server! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 neden allahın belası yav :D 2.5 senedır buradayım gayet rahatım :D ıstedıgım yerde ıstedıgım sekılde konusuyorum ezılmeden :D hem ıngılızcemde yok elın gevuru bısı dedımı zaten baska bırı cevap verıyor :D ama bazen cok guluyoruz hatta nanette var trade e bı enchant macrosu yayınlıyor yarılıyoruz gulmekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Ya bu ilk açıldığı zamanlar güzeldide sonradan başlayan her türk gencinin karakter açtığı ilk server olunca,işte kötü tarafta! olmak isteyen arkadaşların horde oluşu gelen pmlerin neredeyse hepsinin TÜRK MÜSÜN? ?? Night elf rogue tarafından camp edilişin ve bu adamın Ahmet gibi bir nickinin oluşu.Uzar da giter elit kısmıda vardı da bu yazdıklarımın yanında serverın adını kurtaramaz eminim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 biri beni mi cagirdi ? :D jony <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 açtım bir druid orda zevkli oluyor bir guildde buldum geyik guzel gidiyor su vakit arada raid olmadımı giriyorum 59 oldu sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2007 lol bl forever 20 kişi var sırada haha lam mc zamanı geldi aklıma dc olmayalım diye ne dualar ederdik tabii pek işe yaramıyor dc oluyorduk arada mc bwl bile yalan oluyodu bea ne günlerdi yav hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 carsamba aksamı tam tamına 256 kısı sıra beklıyerek eskı gunlerım aklıma geldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 ya sıra beklemek sux. hele oyun dc olup da restart olmadan başlamayınca raid ortasında sıra beklemek iyice sux öfffff blizz duy lan sesimizi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Mass DC den sonra, "Arkadaşlar.. erhmmm.. 10 kişi 450 kişi sıra beklediği için raide 30dk ara veriyoruz" yada "Raidin cogu sırada oldugundan raidi bırakıyoruz arkadaslar" demiyeli cok zaman oldu. Bu postumla sıranın dısında birde mass dc kavramını hatırlatmıs oldum. Böyle guildde sanslı sadece 2 kişi falan online kalırdı ve onların chat ekranı birden bir sürü offline yazısıyla dolardı. Hey gidi Burning Lagion, nerde o eski halin, tavrın? O degilde bu balon ne kardeşim 5 senelik accountuma balon koymuslar töbe töbe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 seni ilk günkü kadar seviyoruz demek icin o balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 jonywayt said: hatta nanette var trade e bı enchant macrosu yayınlıyor yarılıyoruz gulmekten :D o lamer hala duruyor mu ya, cok noob bi herifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 oo nane prof bir noobdur kendisi haberiniz yok sanırım kitap yazdı hatta "Nasıl Nob Olunur." hehe şimdide encht kitabı yazıyor nob lara özel :P :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 noma said: seni ilk günkü kadar seviyoruz demek icin o balon lol (tu)(:P) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 temmuz git ders calis lan :D gecen raid yaparken warlockun oyuna girmesini 45 dakika bekledik gozumden yas geliyodu. 2.5 seneye yakin geri gitsek sole bir... - abi dc oldum 550 kisi sira var... - ... - ... dolsun su server tekrar oyunu oynamayi bilen adamlarla ya imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 kacın artık ordan :) Biraz daha yüksek potansiyele sahip türk oyuncular magtheridon ve grimbatol'e kaçtı zmnında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 potansiyele sahip degil zaten yetenekli oyuncularla oynuyorduk o zaman zaten. hatirlayanlar ilk invadoria`yi falan varsa... cok basarili oyuncular var hepsini dagitip ayri ayri guildlere versen herbiri officer olurdu. hem invadoria hem catastrophe gurur yapti o konuda su oyunda uzuldugum tek seydir invadoria`nin dagilmasi. sahsen benim kacmam icin bir sebep yok su an seviyorum burayi 2.5 senedir oynadigim yer cevrede var zaten surekli tradechannel spam. maksat vakit gecirmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 -SS kimde? -SS atmadık abi.. -Abi şaka mısınız kapıda spawn var offf.. (Olay ragnaros önünde gerçekleşir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar