Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EU - Burning Legion Realm Başlığı

Eternal

Öne çıkan mesajlar

• 6 ay sonra ...
  • 3 ay sonra ...
Allah binbir türlü belamı versin ben niye 3 yıl önce imba dandik server seçtimki anasını satam. Ko sr gibi ski botan oyundan wow geçen 2347980234098432980423890 lame oyuncular sayesinde bl iyice boktanlaştı zaten berbattı iyice boktan oldu. Al işte 3 yıl önce yaşadımız sıra durumu gene geldi nedir ya Blizzard umurunda bile değil Bl. Bi yanda lame oyuncular bi yanda sıra bi yanda lag gelde oyna.alla alla
Sosyal ağlarda paylaş

neden allahın belası yav :D 2.5 senedır buradayım gayet rahatım :D ıstedıgım yerde ıstedıgım sekılde konusuyorum ezılmeden :D hem ıngılızcemde yok elın gevuru bısı dedımı zaten baska bırı cevap verıyor :D ama bazen cok guluyoruz hatta nanette var trade e bı enchant macrosu yayınlıyor yarılıyoruz gulmekten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu ilk açıldığı zamanlar güzeldide sonradan başlayan her türk gencinin karakter açtığı ilk server olunca,işte kötü tarafta! olmak isteyen arkadaşların horde oluşu gelen pmlerin neredeyse hepsinin TÜRK MÜSÜN? ?? Night elf rogue tarafından camp edilişin ve bu adamın Ahmet gibi bir nickinin oluşu.Uzar da giter elit kısmıda vardı da bu yazdıklarımın yanında serverın adını kurtaramaz eminim =)
Sosyal ağlarda paylaş

Mass DC den sonra, "Arkadaşlar.. erhmmm.. 10 kişi 450 kişi sıra beklediği için raide 30dk ara veriyoruz" yada "Raidin cogu sırada oldugundan raidi bırakıyoruz arkadaslar" demiyeli cok zaman oldu.

Bu postumla sıranın dısında birde mass dc kavramını hatırlatmıs oldum. Böyle guildde sanslı sadece 2 kişi falan online kalırdı ve onların chat ekranı birden bir sürü offline yazısıyla dolardı. Hey gidi Burning Lagion, nerde o eski halin, tavrın?

O degilde bu balon ne kardeşim 5 senelik accountuma balon koymuslar töbe töbe..
Sosyal ağlarda paylaş

potansiyele sahip degil zaten yetenekli oyuncularla oynuyorduk o zaman zaten. hatirlayanlar ilk invadoria`yi falan varsa... cok basarili oyuncular var hepsini dagitip ayri ayri guildlere versen herbiri officer olurdu. hem invadoria hem catastrophe gurur yapti o konuda su oyunda uzuldugum tek seydir invadoria`nin dagilmasi. sahsen benim kacmam icin bir sebep yok su an seviyorum burayi 2.5 senedir oynadigim yer cevrede var zaten surekli tradechannel spam. maksat vakit gecirmek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...