GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ben böyle çok eğleneceğim güzel bir devasa online oyuna üye olmak istiyorum. Bana yardımcı olabilirmisiniz hangisine olmalıyım,nasıl olurum,ne yapmalıyım?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 bence shadowbane gayet iyi osi de olabilir tabii ama şunu söliim çok laa girersin türkiye bağlantılarında online oyunlarda[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Shadowbane oynayan kalmadı artık türklerin oynadıkları serverlarda 200 kişi falan var ortalama nebulada bile 700 kişi var. Dark age of camelotu al gameloaded.co.uk dan sipariş et hemen getirsinler. Oyunda kaydolduktan sonra hemen sana yardım edebiliriz. Çok eğlenceli bi oyun manyak böle yağmur yağınca üşüyorsun falan.. Manyak atmosfer var EU serverlarında 25000 kişi falan oynuyo ortalama.[hline]8-) Launvatar The Inconnu Reaver @ Alb/Excalibur | DAoC No matter what fancy words you use.. Or what titles.. Friendship.. Is The only truth.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Peki 128K bağlantı var bende kablo çok lag yaşar mıyım?[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hayır bee ne lagi 56k ile oynuyoruz (oynayamıyoruz??) biz[hline]Infernal_Reborn, kendisine tapan fanlarından hergün yaklaşık 300 tane "you rule" mesajı alarak paticiğin en karizmatik kişiliği seçilmiştir. Recall06, 23 August 2003 07:07 tarihinde demiş ki: infernal abi you rule abi senin üstüne kimse tanımam abi sana taparım abi zaten çok da sazanım abi mazur gör abi atladım direk abi küçük emrah tripleri abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 gıcık eq ya gel avaturk ten sipariş ettir hemde oyuna bak... daoc gibin yağmur yağıo güneş douyo falan filan[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 swg beklendiği gibi süer olmamış oynayanlardan duyduğum kadarıyla, iyiymiş ama reklamı yapıldığı kadar da diil bence 3-4 ay bekle world of warcraft'ın beta testerı ol ve başlamış ol bu işe.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 wow rulaz[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 wow 3-4 ayda çıksın dişimi kırarım[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 aaaah aaaah wow gelseeee aaaah ![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 sims hastası isen daha denemediğim ama kesinlikle güzel olacağından emin olduğum sims online ı dene :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Ya ben de çok kararsızım bu konuda. Bir ay sonra Almanya'ya gidiyorum. Ve gider gitmez bir mmorpg alcam. Ama ne alacağımda hala kararsızım. DAoC ve Shadowbane arasında kararsız kalmıştım. Sonra shadowbane'de karar kıldım. Okuduklarıma ve duyduklarıma göre bence shadowbane çok daha güzel bir oyun. Ama oynayan az kişi kaldığı söyleniyor. Bu bile shadowbane'den soğutmaya yetmedi açıkcası. Ne bileyim DAoC bana çok da çekici gelmedi. Acaba ikisini de bıraksam mı bile düşünüyorum şimdi. Ama WoW'u bekleyemem, futuristikler de pek çekici gelmiyor, AO ve SWC gibi. Bilemiyorum yani.. Shadowbane.. DAoC.. Shadowbane.. DA.........[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 August 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Bu thread de yardımcı olacaktır. Shadowbane'e karar vermemi sağlayan en önemli etkenlerden biri odur.[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 August 2003 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 yaw şimdi shadowbane daoc derken bana gülceksiniz ama bu ayki LvLda Planetside adlı bi oyunu çok övmüş yazar. gzl oyuna benziyo[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: -MrBomb-, 25 August 2003 17:26 tarihinde demiş ki: yaw şimdi shadowbane daoc derken bana gülceksiniz ama bu ayki LvLda Planetside adlı bi oyunu çok övmüş yazar. gzl oyuna benziyo[hline]- Evet onu okudum hasta oldum ona mı üye olsam diye düşünüyorum şimdi[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Yahu nedir bu avaturk neden kuruldu ki hiçbir oyun yokki bunların stoğunda hepsi tükenmiştir yazıyo hatta planetside a baktım haziranda gelecek falan diyor yani bunlar siteyi yenilememiş bile! Pff nereden alacam ben yahu[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: -Aragorn-, 24 August 2003 14:20 tarihinde demiş ki: wow 3-4 ayda çıksın dişimi kırarım[hline]Oski lvl50 Hero RR3+ Excalibur | Hibernia / EU eh yazıyı okumamak bu oluyo herhalde, 3-4 ay sonra beta testi başlar dedim. hatta 2-3 ay bile diyebilirim ekim-kasım arası başlayacak diyolar çünkü[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Lancelot_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Bişe dicem bu beta oyunu alınca onu patchlerle felam tam oyuna yükseltebiliyozmu yoksa oyunun betasını alınca elimizde kalıomu bir süre sora öyle ?[hline]Olymposdan[Sir Lancelot] [Silver Ailesi,Ivanov kardeşler] Osi Eudan [Raven Sardok] Pally Archer ------ Save me from the nothing i've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 AO oyna gayet keyifli hem Shadowlands başlıcak yakında.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ever quest varmış birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 said: Mirage, 25 August 2003 17:07 tarihinde demiş ki: Ya ben de çok kararsızım bu konuda. Bir ay sonra Almanya'ya gidiyorum. Ve gider gitmez bir mmorpg alcam. Ama ne alacağımda hala kararsızım. DAoC ve Shadowbane arasında kararsız kalmıştım. Sonra shadowbane'de karar kıldım. Okuduklarıma ve duyduklarıma göre bence shadowbane çok daha güzel bir oyun. Ama oynayan az kişi kaldığı söyleniyor. Bu bile shadowbane'den soğutmaya yetmedi açıkcası. Ne bileyim DAoC bana çok da çekici gelmedi. Acaba ikisini de bıraksam mı bile düşünüyorum şimdi. Ama WoW'u bekleyemem, futuristikler de pek çekici gelmiyor, AO ve SWC gibi. Bilemiyorum yani.. Shadowbane.. DAoC.. Shadowbane.. DA.........[hline]Pretty women make us buy beer, Ugly women make us drink beer. [Al Bundy] [Bu mesaj Mirage tarafından 25 August 2003 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Slm Eq Al Kane Bayle Serverında almanından tut bilmenisine kadar var avrupa serverı oldugu icin.. Hem bizde ordayız .:)[hline]Kekliği hö?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 dergi yada nette okuduklarına bakma hepsi şişirilmiş oluyor oyunu oynayan birini bul izle ben shadow bane süper olcak die gaz yaptım aldım duelist açıcaktım duelisti kaldırdılar oyun çıkınca gittim bi wizard açtım 3 günde lvl 40 oldum oyun aşırı boş atmosfer yok sana tavsiyem daoc dene fakat türkler oynuyor diye kayi tercih etmen yanlış olabilir sana tavsiyem en kalabalık serverları seç oyunlarda yoksa çok ağlarsın bi servera girdiğinde realmda 85 kişi olduğunu görmek kadar gıcık birşey yoktur[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mutlaka DAoC'a gel, al bi EU version box, DAoC+SI biarada al tabi, yaz sonunda FOUNDATIONS çıkacak EU için ve daha sonrada Trials of Atlantic çıkacak daha da güzel olacak. WoW gelene kadar DAoC'la takıl derim.[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 ya everquest ya wow ya swg bu 3'ünden birini tercih et. biraz bekleyebilirim diyosan kesinlikle wow'u tercih et.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar