wanderer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bana ikisi de olur. fransaya razıyım, ispanya olup fransa sam kardeşi ezince ağlar mağlar aman diyim. onun için fransa ben olayım.
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: EagleEye, 24 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: ben portekiz olucam bu oyunda bu arada şimdiden kapatayım oluyosa öyle eho [Bu mesaj EagleEye tarafından 28 Ocak 2005 04:08 tarihinde değiştirilmiştir]
namesiz Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hangi oyundur bu bende oynamak istiorum[signature][hline]smiley yasakmış oofff
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arkadaşlar bu gece mi oynadınız yoksa anlamadım.. :) siz istediğiniz ülkeyi alın, fransa'ydı ispanya'ydı talibi kimse o alsın. ben önceden "onu/bunu alır döferim" dediysem geyiğine diyorum. :-p benim zaten eu2'ye fazla hevesim yok şu ara, büyük başı alıp büyük derdi çekmeyeyim.. :-p ben şöyle bişi önereyim arkadaşlar: hollanda'yı çıkarırsanız ben onu alayım vakti gelince. uygun mu? o kadarını da çok görmez herhalde ispanya olacak kişi.. ;) mex gibi tüccar olur zenginliğimle övünürüm.. 8-) yalnız fransa olacak kişi benimle müttefik olabilecek birisi olsun da demokles'in kılıcı gibi sallanmasın başımın üstünde ilk günden.. (tabii belçika'yı almama da yardım edebilir ehe)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eno sana bir ülke güzelce buluruz nereye gidiyorsun :) wanderer a fası filan vereceğiz osmanlıyla iyi geçinmeyi seviyor diye :p şaka bir yana ben fransayla hiç oynamadım ve talibim. 3 kere portekiz oynattım ve sadece koloniye yoğunlaşmak yorucu. Ondan kara harekatıda düşünüyorum. Sam ister ispanya ol ister olma sen bilirsin, ama bence meth osmanlı sen ispanya renkli bir oyun olabilir diye düşünüyordum. Meth osmanlıdan başka oynatmayı bilmediğinden ve hafif zayıf bir stratejist olduğundan ülke seçemiyor :p Adil bir oyun olacaktır, devlet arenasına göre ;) [signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... [Bu mesaj mexinth tarafından 28 Ocak 2005 11:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi de mex o zaman wanderer'a ülke kalmayacak, zaten eno da açıkta kaldı.. :-p portekiz pek uymaz bana ama işte dediğim gibi hollanda'yı alabilirim eğer bahşederseniz, über devletleri de meraklısı alır.. ;) wanderer ispanya'sı muhtemelen metin osmanlı'sına haraç verir ama neyse.. :-p neyse işte sonuç olarak kimsenin gözü kalmayacak olsun önemli olan o, ben de hollanda ile feci koloni kurarım, red light district'ten köprüaltı keşlerine, ilginç olabilir.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bana her ülke olur, problem değil :)
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 tüm dünyada ülke seçemedik pü halimize :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bi öneri olarak hmmm Wanderer mughallara yada iran'a ne dersin? Peters 1520 de ikisi de avusturya rusya ve ingiltereden güçlü isin komik tarafi :P[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eno ya da bir güzel devlet tahsis ettik mi tamamdır gibi gözüküyor. Nefesler tutulur akşam saati beklenir... beklerken "the dig" oynanır :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 mex sana tavsiyem the dig'i filan bırak da fransa'nın event ve explorer dosyalarını hatmet (özellikle event) çünkü oyunda en kritik event'lere sahip olan ülkelerden biri. yanlış event ve slider seçimleri rezil de edebiliyor vezir de edebiliyor, öyle yani.. ekleme: gimli ile konuşuyoruz da bu akşam olur mu olmaz mı bilmiyor gördüğüm kadarıyla.. ha ayrıca, gimli ile yaptığımız konsültasyon sonucunda ispanya olup avrupa'daki bütün aykırı oluşumları finanse etmemin iyi bir fikir olduğu konusunda hemfikir olduk.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 28 Ocak 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 kaçta başlıyoruz? bide hangi patch ve senaryo oynanacak onları indirip kursam ben bu arada.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 e maşallah bu kadar organizasyon var da yazan kimse olmadı.. eu2 için 1.08b nov19 yaması kullanılacak o kesin. peter's ebbesen 1520 senaryosunun 1.11 sürümü var bende, o mu kullanılacak bilmiyorum, bilen söylesin lütfen.. bir de bu akşam oynanıp oynanmayacağı konusunda son birşey söyleyin lütfen, tv izlemeye gidip saatlerce dönmeyeceğim zira. esasen conan the destroyer'ı kaçırasım yok ama.. :hmm: ekleme: bir de hollanda konusu açıklığa kavuşturulsun, oynayacak insan varsa ben vakti geldiğinde salayım çayırlara, yok kimse almayacaksa kötü yollara düşmesin kendi başına diye birşey düşünürüm.. :-p (esasen bana kalsa gene salarım ama bazı arkadaşlar hüpletmeye çalışır muhtemelen, konsensüs gerek ;) )[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 28 Ocak 2005 19:22 tarihinde değiştirilmiştir]
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 1.08 november yaması var 21:30 civarı dedik. Neyse 1789 da gelene kadar fransa da rezil olmam umarım :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 mex slider'ları uygun yapmamışsan esas 1789'da madara oluyorsun, bütün ülke birbirine giriyor birkaç yıllığına.. :-p event'lere bakıyorsundur umarım.. ;) bir de oyundan önce kabaca bir konuşulsaydı kim kimle dost olmaya hevesli, oyun içinde konuşması zor oluyor bunları yok şu görsün yazıyı yok şu görmesin, bir de ben amerika'daki dini imanı altın olan ateş suyu düşkünleriyle uğraşacağım, hiç vaktim olmayacak okuyup yazmaya.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 22-24 arası burada yokum, ardından da yatacağım bir gelişme olmamışsa, oynanacaksa ya şimdi konuşun ya da bu gecelik susun.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 conan şeysi hangi kanalda bende onu izliim bari :P
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 CNBC - E[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
LethE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 beyler.. şimdi bende oynamak istiyorum ama eu2 mi yoksa hoi mi alaym karar veremedim.. bi tavsiyeniz varmı? (yada hangisinde yer bulunur?).. single da çalışıp gelirim korkmayın :P[signature][hline]Fire is the universal language
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bende baktım kimse yok lan partisine damladım
Sam Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ben de diyorum neyin lan partisi, iyi yapmışsın.. :-) arkidişler bu oyunla beraber kullanmak için sesli chat programı bilen var mı? madem çoğumuz artık dial-up'tan kurtulmuş durumda, artık en azından bu arkadaşlar aralarında rahatça iletişim kurabilse çok güzel olur. cidden zor oluyor okuyup yazması, hele hele rp'si filan hakgetire.. geçen seferlerde kaç kere fıttırıyordum yazdıklarımı okumadığı için konuşmaya çalıştığım birisi, bu durumun da önüne geçmiş oluruz.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bu adsl i düzeltmenin bi yolunu bulmak lazim garip bi firewall sorunu var ama routeri açtim baktim modemin kendi firewallu da kapali anlamadim bisey[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Lloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Aynı firewall sorunu bende de var. Bilgisayarda bırak kapamayı hiçbirşey yüklü deilken bile firewall var dedi beni deli etti çözümünü bilen var mı router yok zaten
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 NAT yapmaniz lazim. ya eu2 nin kullandigi portlara RDR vermeniz veya toptan butun portlari acmaniz lazim. onu da BIMAP koyarak yapcaaniz.
Öne çıkan mesajlar