Gimli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Arkadaslar aldigim gicir gicir 512 k adsl sayesinde artik host sorunumuz çözüldügüne göre, tekrar bi EU2 çevirmeye baslayabiliriz. Eh HOI2 de geldi aslinda. O da olabilir. Fikir ve katilim bekliorum. Önümüz tatil zaten adam gibi yapariz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 eu2 olur. ama 12sinden sonra.[signature][hline]templars of steel
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hoi2'yi hele single görelim de.. gıcır gıcır oyun dururken eu2'nin "yok sen şuna harita verdin yok sen hindistan'a çıktın" muhabbetlerine geri dönmek pek çekici gelmiyor.. :-) hayırlı olsun bu arada gimli paşa.. ;) ekleme: bir diğer çekici gelmeyen şey de top kalibresine, kasasına kadar seçebildiğin tank tümenleri, çeşit çeşit uçaklar, gemiler, piyade taburları vs dururken bütün savaşın infantry/cavalry/artillery'den (bunlardan birisi 200 yıl yok gibi bişi, o gelince de bir diğerinin anlamı kalmıyor heh) ibaret olduğu bir oyun abes geliyor ehe (eu2 yine oynaması keyifli ama oyunun kapsadığı dönemle alakalı daha ziyade, aynı dönemde victoria gibi birşey geçse beş kat daha iyi olur)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 06 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 azmo arkanumon'la aynı iş ortamında çalışırken nbc elbisesi giy plz, sana da bişi geçmesin.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 maksat oyun olsun maksat güzel olsun eu2 yaparsak önceden 15 X tane kural koyariz adam gibi oynariz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 bende eu2 de varım ama hafta içi perşembe geceleri hariç 2 ye kadar oynarım yada 02:30 a kadar en fazla sonra uyumak zorundayım. Malumunuz iş...[signature][hline]sonunda yeniledim. lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Hocam siz başlayın, şubatta adsl aldığımda ben de dahil olurum artık.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 hoi seven biri olarak azmoyu kınıyorum, bazı dombililer de beni öcü gibi göstermeye çalışmışlar.. şekil1a hoi seven bi insanım.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 hoiyi doğru düzgün oynayabiliyo olsam süper oyun aslında hehe ha bide multisi eu2 den bile beter yavaş oluyor hoi nin eu2 oynanırsa oynarım(tabi oyuna girebilirsem burdan)
Venator Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 HoI oynanıcaksa ben de varım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
raider Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Eu2 nin sonuna yetisebilmisdim ama, Multi yaparsaniz bende oynarim eu2[signature][hline]Hırrrrr
behran Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Hepsini oynarım valla farketmez.ama önce bi hoi2 yi tadalım...[signature][hline]
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Çok cahalım ama EU ve HOI'nin açılımları ne?[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 oooo silthanas da geliyor sa hoi 2 den geçer gömlüm[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki: yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer!
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eu = europa universalis hoi = hearts of iron vicky = victoria: an empire under the sun ck = crusader kings paradox oyunları demişken hazır açılımlarını verelim de soruların berisi gelmesin.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Napoleon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Ben Eu2 yapalım derim, sonuçta dengeli ülke sayısı diğer oyunlara göre daha fazla ve toplam oyun süresi 400 yıl. Tabii yine Peter abinin senaryolarından başlanırsa bu süre biraz kısılır ama olsun.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 aha ben de varım[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 azmoyla eu2 mitingi yaparız. kızdırmayın bizi.
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 cidden önce bi eu2 yi "BiTiRELiM"[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Sam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 esas önce hoi2 single'a doyalım, eu2'nin vakti mi geçecek sanki biz 1000 yıllık reich'ı kurana kadar.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 valla ben hep burdayım, hep oynayabilirim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
GEd Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2005 eu2 ollursa bende oynarim ama bu sefer oyl polonya gibi ezik ulke olmam :p
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları.. [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
wanderer Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2005 said: Azmodai, 06 Ocak 2005 20:13 tarihinde demiş ki: hoi2 can go to hell diyorum. oynayacaksaniz yokum pls :P +32918392[signature][hline]templars of steel
Öne çıkan mesajlar