Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslar aldigim gicir gicir 512 k adsl sayesinde artik host sorunumuz çözüldügüne göre, tekrar bi EU2 çevirmeye baslayabiliriz. Eh HOI2 de geldi aslinda. O da olabilir.
Fikir ve katilim bekliorum. Önümüz tatil zaten adam gibi yapariz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
hoi2'yi hele single görelim de.. gıcır gıcır oyun dururken eu2'nin "yok sen şuna harita verdin yok sen hindistan'a çıktın" muhabbetlerine geri dönmek pek çekici gelmiyor.. :-)

hayırlı olsun bu arada gimli paşa.. ;)

ekleme: bir diğer çekici gelmeyen şey de top kalibresine, kasasına kadar seçebildiğin tank tümenleri, çeşit çeşit uçaklar, gemiler, piyade taburları vs dururken bütün savaşın infantry/cavalry/artillery'den (bunlardan birisi 200 yıl yok gibi bişi, o gelince de bir diğerinin anlamı kalmıyor heh) ibaret olduğu bir oyun abes geliyor ehe (eu2 yine oynaması keyifli ama oyunun kapsadığı dönemle alakalı daha ziyade, aynı dönemde victoria gibi birşey geçse beş kat daha iyi olur)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 06 Ocak 2005 20:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
azmo arkanumon'la aynı iş ortamında çalışırken nbc elbisesi giy plz, sana da bişi geçmesin.. :horace:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
maksat oyun olsun
maksat güzel olsun

eu2 yaparsak önceden 15 X tane kural koyariz adam gibi oynariz[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
bende eu2 de varım ama hafta içi perşembe geceleri hariç 2 ye kadar oynarım yada 02:30 a kadar en fazla sonra uyumak zorundayım.

Malumunuz iş...[signature][hline]sonunda yeniledim.

lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki:
artik patideki abazalardan korkmaya basladim...
Mesaj tarihi:
hoi seven biri olarak azmoyu kınıyorum, bazı dombililer de beni öcü gibi göstermeye çalışmışlar.. şekil1a hoi seven bi insanım.[signature][hline]Hugocuların Dela Abisi
Mesaj tarihi:
hoiyi doğru düzgün oynayabiliyo olsam süper oyun aslında hehe
ha bide multisi eu2 den bile beter yavaş oluyor hoi nin
eu2 oynanırsa oynarım(tabi oyuna girebilirsem burdan)
Mesaj tarihi:
HoI oynanıcaksa ben de varım =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
eu = europa universalis
hoi = hearts of iron
vicky = victoria: an empire under the sun
ck = crusader kings

paradox oyunları demişken hazır açılımlarını verelim de soruların berisi gelmesin.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
Ben Eu2 yapalım derim, sonuçta dengeli ülke sayısı diğer oyunlara göre daha fazla ve toplam oyun süresi 400 yıl. Tabii yine Peter abinin senaryolarından başlanırsa bu süre biraz kısılır ama olsun.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır.
Mesaj tarihi:
aha ben de varım[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Mesaj tarihi:
cidden
önce bi eu2 yi "BiTiRELiM"[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
esas önce hoi2 single'a doyalım, eu2'nin vakti mi geçecek sanki biz 1000 yıllık reich'ı kurana kadar.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla ben hep burdayım, hep oynayabilirim :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Mesaj tarihi:
Kopya mı alıcaz yoksa download eebileceimiz bi yer var mı? Oyunlar riske benzio, gerçek hayatta risk oynamayı severim.. İlk defa oyniicam bu oyunları..
[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma..

[Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 08 Ocak 2005 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...