Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[EU2-Multi] Paticik Campaign icin Geyik ve Tartisma Forumu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Anladım tşk ederim.Bu arada bu akşam için hazırım ben inşallah oynarız benim bir sorunum var gece 12 de çıkmak zorundayım bu yüzden oyuna direk etkisi olmayan minor bir devletle almanya beylikleri olabilir branderburg,saksony vs. oynamayı planlıyorum.
Mesaj tarihi:
adsl kullanıorsan port açman gerek[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
6112 portunu
hem tcp hem udp den açacaksın[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
off ya bişi anlamadım.Msnden yardım edermisiniz
[email protected] cafedeyim win2000 yüklü.
+rooter var. modem ZYXEL

[Bu mesaj batuhan tarafından 14 Haziran 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj batuhan tarafından 14 Haziran 2005 20:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oyunun hizi yavastaydi du zaten lag takilmaya yol aciyordu takilma bitince tarih cabuk atlayip olmasi gerektigi zamana geliyordu yani sene bitmesi gerektiginde bitiyordu yine.

[Bu mesaj Molto tarafından 14 Haziran 2005 22:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
azmo abp sana bir wand bir pelerin buldum şimdi vendora satacağım ha senin bizi sattığın gibi.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
hmn
ya ben hep buralardayım, tecrübeli de sayılırım.. ama biraz geç kalmışım galiba bir oyuna katılabilmek için

bu saatten sonra katılma imkanı var mı?[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki:
yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır.
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 15 Haziran 2005 17:18 tarihinde demiş ki:
Bendeee gelcem

tabi önce bu oyuna bağlanmak için

oyunu edinmek lazım dime =)

nerden bulcam ? *fırk*

Aynı dertten muzdaribiz.
Hasta olmasam gidip alacağım ya of.[signature][hline]BoneC title'ını alanları protesto ediyorum.
  • Yeni Oluştur...