Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2025 fast travel yaptığın yerin ahırına koyuyor üstündeyken. 1
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2025 (düzenlendi) Mayıs 1, 2025 kizillelma tarafından düzenlendi
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 (düzenlendi) Bu oyun eskiden ilk çıktığında harbi efsaneydi bende oynatacak pc yoktu o zamanlar ama incelemesini püf noktasını tam çözümlerini falan eskiden level dergisinden okurdum hayran hayran Sonra unutup gitmiştim pc yenileyincede hiç oynayamadan Fallout 3 falan çıkmıştı onu oynadım unuttum bunu.Hiç oynamamış biri için orjinalini mi remasterını mı önerirsiniz ? Gerçi benim 7 8 yıllık GTX 1060 6 GB kartlı pcde oynar mı remaster o da ayrı soru ? (oynamaz heralde orjinal ve remasterın kaderi aynı olur benim için artık windows 10 desteği biteceğinden ve 11 yeni işlemci istediğinden yenilemek lazım gerçi) Mayıs 2, 2025 freedon_nadd tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Kesinlikle remaster her bakımdan ama pek oynatamaz o gpu herhalde, minimum 1070ti istiyor. 1
freedon_nadd Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Sam, 02.05.2025 05:21 tarihinde dedi ki: Kesinlikle remaster her bakımdan ama pek oynatamaz o gpu herhalde, minimum 1070ti istiyor. Hocam gecenin 5 inde gelen cevap için ayrı Teşekkür +rep olsa basarım 1
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Bu oyun eskiden ilk çıktığında harbi efsaneydi bende oynatacak pc yoktu o zamanlar Deja vu.. 1
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Yav bu oyundaki trollukleri bilerek mi yapmışlar bilmiyorum ama trolling kelimesi herhalde bu oyunun orjinal halinden sonra ortaya çıkmıştır. Normalde şehirden çıkıyorum , kapının hemen yanımda atım duruyor. Hiç bakmadan atlayıp gidiyorum, yine çıktım kapıdan at ve yanında guard duruyor , ata bindim meğer başkasının atıymış guard hemen çöktü sfdsfds
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2025 (düzenlendi) Imperial city ahırında zırh koyun ilki bedava, karışmıyor. Mayıs 3, 2025 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 oynayan varsa sadece autosavelere güvenmesin, quicksave harici de saveler bulundurun belli bölgelere geçmeden önce aralıklı. başıma iki kere area transition’da kitlenme/donma olayı geldi ve o bölgeye fast travel yapma öncesine load dışında çözüm bulamadım. aynı yere değil başka yere de girmeye çalışsam gene kitleniyordu. yarım saat öncesine save olmasaydı bitmişti oyunum orada. başkalarının da başına geliyormuş. 1
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2025 Nadasa koydum ben oyunu, yüklü olarak bekliyor. Bir yama gelsin önce. Clair Obscur ve The Last Of Us Part II bitireceğim arada.
Öne çıkan mesajlar