Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elder Scrolls IV: Oblivion Announced

Gryphonheart

Öne çıkan mesajlar

Arena sampiyonlugu biraz kolay oldu sanki, iyi para da var, oyuna yeni baslayan herkes icin oldukca rahat bir para kazanma yolu haberiniz olsun

Arena District'tr bloddworks'e gidip Owyn ile konusuyorsunuz, direkt basliyor zaten, Grand Champion olmakta okadar uzun surmuyor, olana kadarda 6000 altin civari bisey ediniyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Ucundan ilişikli bir konu olacak ama, yeni nesil bilir mi fikirsizim, fakat eskiler hatırlar INTERPLAY firmasının bir serisi vardı, Fallout serisi, serinin 3. sü çıkacakken Interplay iflas bayrağını çekmiş idi.

Bethesda Softwork bunu fırsat bilip oyunun haklarını o yıllarda satın almıştı, sonra ses seda çıkmadı.

Geçenlerde bir unofficial açıklama patlattılar. Fallout fanatikleri azıcık heyecana geldi.

Aynen şu şekilde :

Pete Hines of Bethesda Softwork had the following comment at the end of an interview, pertaining Fallout 3:

We've got a lot of folks working on that game now, and what I've seen of it so far is looking really good and has me very excited - I'm a big fan. We're approaching Fallout 3 as if we developed the first and second games - we're developing it just like we developed Oblivion. Fallout 3 is our baby, we want to stay true to what it is and we want to deliver something that all the fans think is worthwhile. We're trying to move the series forward, keeping it fresh and cool while staying true to its roots. When we're ready we'll let people know, and hopefully people will be excited about some of the ideas we have and some of the stuff we're up to.
Sosyal ağlarda paylaş

Forumu takip edelim fallout serisi dünyada en çok fanatiğe sahip olan serilerden ki bu forumda da birçoğu mevcut. Forumun yaş olarak eskilerinden sayılabilecek olmama rağmen yeni nesil diye nitelendirdiğin arkadaşlarda çok iyi bilir seri tabiki.
Oblivion a dönersek, arkadaşlar bence melee karakter yaratmayın kolay oluyor oyun her zamaki gibi; bunun yerine ya mage ya da archer tabanlı oynayın derim ben, hem zorluk artıyor hemde düşünülmesi gereken daha çok şey var. :D
Sosyal ağlarda paylaş

PS?Bir de kotor ile ne alakasi var ne interplay ne de bethesda kotor ile ilgilendi =/

Bence fallout 3 cok iyi olacak cunku bethesda yapiyor ve buyuk ihtimalle sistemi aynen oblivion gibi olacak misal gidip brotherhood of steel factionuna katilabilecegiz main questi bir yani birakip hatta yine oblivion bir suru faction eklerler tey tey tey simdiden dusunmek bile agzimin suyunu akitiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Format attım, SP2 entegre edilmiş temiz bir windows kurdum. Nvidia'nın en son beta driver'ını kurdum ve epey hızlanma oldu artık oynayabiliyorum yuppi!

Eğlenceli baya. Warhero dediğin ayarı denedim, yavaşladı bende epey 1 gb ram'im olmasına rağmen. Bir daha deneyeceğim ama, pek dikkatli inceleyemedim farkı. Şehir içindeydim çünkü anlaşılmıyordu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...